Alla hjärtans dag!

Kramar, kärlek och all möjlig omtanke skickar jag nu till alla som vill ha och behöver! Gör man det så här digitalt är det ju både covidsäkert och enkelt. Det är ju lysande att vi har en dag där vi kan tänka kärleksfulla tankar och bry oss lite extra om våra närmaste. Ja, det kan man ju gärna göra varje dag!


Hos oss blev det tulpaner, semlor och trisslotter (dock utan vinst) - men det är ju tanken som räknas!

I övrigt har jag väl inte varit särskilt kul utan suttit klistrad vid datorn hela dagen. Försöker hinna planera framåt medan det hela tiden dyker upp dagsaktuella frågor så det är en splittrad känsla - men jag tror och hoppas att jag kommer framåt.

Varje dag tar jag mig ändå ut för en lunchpromenad och det är en sådan ljuvlig tid vi har framför oss!


Vackert även när det är lite moln på himlen...


...men skönast när man också börjar känna att solen värmer!


Jag njuter av det krispiga!


I fredags hade jag också möjlighet att gå på Rotarylunch och den här gången var det Harriet Wistemar som presenterade det växande Skellefteå och alla kommande planer. Tack!

Det var på det hela taget supertrevligt och såååå roligt att träffas igen! Vid vårt bord kom vi med en ny idé för att öka allas vakenhetsgrad och det var att vi skulle utmanas att prata om någon annans bildspel. Kanske väcker detta fasa hos en del men jag är ju så crazy att jag skulle tycka att det vore kanonroligt! 

Igår blev det besök hos mamma för lite hjälp och fix och hon blev så glad - mest över att få sällskap en stund. Hon har ju hemtjänst ofta under dygnet men gillar inte att vara ensam - så i afton ringde hon direkt hon kom hem från Dagvården och undrade vilken tid jag skulle komma? Haha!

Man får lite dåligt samvete när hon ringer men det gäller att tänka att varje besök eller telefonsamtal ändå är positivt. Jag hoppas dock att hon ska få komma till ett boende snart. Hon skulle verkligen behöva tryggheten och ett sammanhang i vardagen.
 
Får man inte ljus utifrån får man stoppa solen i maten. I helgen som var blev det apelsinpaj till dessert och den var otroligt god med sockerlagskokta apelsinskivor på toppen. Inte direkt sockerfri men det var vi heller inte ute efter... haha!

Önskar er alla en hjärtefin kväll! Här har jag påbörjat förberedelserna inför onsdagens Go'kväll då det är dags för boktips igen. Ses i rutan!