Vinterväder och fina möten!

Ett par fina dagar har passerat, snön har gjort entré och jag har jobbat, tränat och ätit gott! Jag har fortfarande sommardäcken på så man får ta det lite lugnt på smågatorna men den här snön kommer med all säkerhet att försvinna så jag känner mig inte så stressad.
 

Vad man än tycker om vintern så måste man ändå säga att det blir vackert ute!

Igår hade jag anmält mig till en Välgörenhetslunch till förmån för Barncancerfonden Norra och vi som samlats betalade bra för ett lunchkuvert eftersom alla pengar gick direkt till föreningens fantastiska verksamhet. Bryggargatan sponsrade en smarrig lunch med smårätter som var en fusion mellan Vietnam och Västerbotten och vi minglade och åt - gott! 


Jonas Fahlman som är ordförande i föreningen berättade om verksamheten och de gör verkligen stora insatser för alla de barn och familjer som drabbas. Allt från verksamhet på sjukhuset till lägenheter och familjeanpassat boende i Hjältarnas hus under behandlingstiden. 

Sotade morötter var en av rätterna och de kompletterades med kyckling, vb-risotto, asiatiska rullar, plättar, sotad forell och annat gott. Den lilla desserten med friterat kokosris och passionsfruktsparfait var en höjdare. Att göra gott genom att äta gott kan väl aldrig vara fel?
 
Sedan blev det kvällspromenad i det moddiga vädret men rätt klädd kan man ju gå hur långt som helst. Avslutade sedan veckan med att göra klart pappersarbetet och nu har jag hunnit ner till vår kommade föreställning Tillsammans som ska spelas 8 december. Det kommer att bli hur kul som helst och nästa vecka ska vi släppa biljetterna. 

Idag har jag mest gjort roliga saker. Fixat mina naglar och varit på en god och trevlig Rotarylunch med fint besök från Bangladesh.
 

Asma Siddika och Mir Hassain har varit i Sverige i åtta respektive ett år och var väl bekanta med Rotary som ju har klubbar även i deras hemland. Nu ville de komma för att se hur vi arbetar i Skellefteå och det var kul och spännande att höra dem berätta om sig själva. 

Vi har ju våra luncher på Scandic och jag måste bara visa upp deras senaste sideboard som var ett skåp i form av en ko. Riktigt roligt!
 
I afton har jag avslutat veckan med ett pass crosstrainer på 360 och det gjorde gott det också! Bra innan man vräker i sig en god middag och lite glass... haha!

Önskar er alla en fin och god helg! :)
 
 
 
 

24 oktober!

Idag är det en speciell dag. Det första jag spontant tänker på är givetvis FN-dagen då vi kan manifestera FN:s betydelse för mänskliga rättigheter, utveckling och rättvisa i världen. Deras arbete behövs mer än någonsin då många av världens ledare verkar spåra ur fullständigt.

USA har t ex lämnat både Parisavtalet, Iranavtalet och FN:s råd för mänskliga rättigheter! Det är ju helt sjukt... Samtidigt hotas pressfriheten och föreningsfriheten i länder som ligger betydligt närmare. Och då har vi inte ens nämnt Ryssland och Venezuela som inte ger mycket för mänskliga rättigheter. Idag tågar massor med människor för en ny fristad i USA och Trump tänker bara stänga gränserna... Vart är världen på väg? 

Innan jag blir riktigt beklämd måste jag nämna något mer positivt. Idag är det också Världspoliodagen! Sedan 30 år tillbaka har Rotarys 1,2 miljoner medlemmar världen över arbetat för att utrota polio - för gott. Under tiden har 2 miljoner barn i 110 länder vaccinerats. Från början registrerades 1000 fall/dag och det senste året bara 17! Dessutom går Bill och Melinda Gates stiftelse in med 2 kronor för varje krona som Rotary samlar in. Det är fint! 

Vi planerar en välgörenhetskonsert till förmån för Polio i Skellefteå till våren och det blir fint att få göra en insats. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något - och tillsammans blir man stark!
 
---
 
Annars då? Ja, jag har haft ett par superfina dagar där jag hunnit vila - men också göra undan massor med saker som legat efter. Jag lider dock inte av att ha mycket omkring mig och har haft återhämtning här hemma i form av tvätt, städning, röjning av garderober, tömning av husbilen, byte till vinterdäck och till slut också vinterförvaring. Nu får den vila tills vårsolen dyker upp!

Jag har också gjort undan pappersjobb och hämtat motionscykeln hos mamma som lånat den sedan hon opererade knäet för ett par år sedan. Nu blir det min tur att cykla när jag får min fot fixad. När Anki är på resa (saknar dig!) så vill jag ändå inte ligga på latsidan utan försöker träna en stund varje dag. Igår blev det ett pass med Crosstrainer på 360 och det var precis lika svettigt som jag mindes det... Idag har jag cyklat och påmindes genast om att spinning aldrig har varit min favoritsysselsättning... haha! Men jag är ju en tjurskalle så det blev en mil ändå. Njuter av att känna att jag orkar.
 
Och så läste jag en rolig artikel i SvD om nomineringarna till Augustpriset. Yukiko Duke skrev att mycket var värdigt och bra men att juryn missat ett guldkorn:

Anna Sundström-Lindmark och Elisabeth Widmarks underbara bok "Vi skulle segla runt jorden" som jag också tipsade om i Go'kväll för en tid sedan. Instämmer verkligen. Den här fina, poetisk och viktiga boken är en höjdare! 
 
Nu ska jag läsa vidare i lite andra böcker som jag ska tipsa om framöver. 6 november ser ni mig i rutan igen! Ha det fint alla! :)

 

 


TV, föreställning och stor fest!

Ännu en fullspäckad sjudagarsvecka är över och jag ligger i soffan och pustar ut. Vilka dagar, vilka möten och vilka vänner jag har turen att få ha i mitt liv. Älskar er alla!
 
I tisdags var det dags för Go'kväll igen - detta inspirerande uppdrag som jag har turen att få göra varje månad. Att läsa böcker har alltid varit ett stort nöje - och prata, det gör jag ju hela tiden...

Det svåra är dock att bli nöjd med min egen insats. Självkänslan - och ödmjukheten - är något jag måste jobba med varje dag. Efter det här programmet var jag inte nöjd med mig själv men istället för att skylla på någon annan eller gräva ned mig gick jag på ett möte med vänner och när jag fått sätta ord på mina känslor känns det faktiskt helt ok igen. Tacksam!
 

Här i studion med Mona och Beppe! I grönt och rött kom vi i nån form av julstämning...
 
...och blev lite flamsiga! Det är kul! Här är programmet om ni missat sändningen: Go'kväll 16 okt


I onsdags var det dags att åka till Piteå för att spela "Lyckligare nu" tillsammans med spjuvern Mattias Kågström. Föreställning nr 83 och det känns fortfarande lika viktigt och roligt!


Gotis i Öjebyn var IOGT:s superfina lokal där man efter renoveringen lyckats behålla den gamla fina och dekorerade scenen från 30-talet.


Spjuvern - och den handmålade fonden. Fint!

Det blev en fin kväll och fullsatt i salongen med härlig och lyssnande publik. Det ÄR så viktigt att få berätta min historia och svara på frågor från andra som kanske inte hunnit så långt - eller som har anhöriga eller arbetskamrater som brottas med alkoholproblem. Runt varje alkoholist finns ett antal personer som också far illa. 


PT var på plats och det resulterade i en fin artikel på webben nästa dag. Tacksam igen!

Annars har det varit fullt upp hela veckan med planering och praktiskt jobb inför Fastec's stora jubileumsfest som jag fick i uppdrag att göra i lördags - naturligtvis tillsammans med bästa Jörgen och Pär som är mina partners in crime när det gäller event!


I torsdags riggade vi lokalen och på kvällen träffade jag bandet för lite musikrep. Här har Tobbe tagit plats bakom trummorna.

Hela Mästerskapet - eller Bröderna Kågströms ackompanjemangsorkester som de brukar kalla sig när Löwe hanterar basen - är Skellefteås bästa band och jag älskar att ha dem med på mina uppdrag. Min sånginsats var inte direkt dominerande men det är kul om det sitter ihop. Då blir man trygg på scenen. 

Min stora insats var istället att projektleda, hålla ihop kvällen och presentera ett historiskt bildspel med information, humor och musik som jag satt ihop för att både anställda i Skellefteå och samarbetspartners från övriga Sverige skulle veta hur allt egentligen började. Jag gillar ju när man också får lägga in lite substans - och det blev faktiskt väldigt lyckat. Jaaa, jag känner mig nog t o m nöjd med mig själv. Haha!


Lördag 18.00 - piffat och klart. Bara för gästerna att göra entré! Och de kom, glada och entusiastiska! 
 

Bandet med Andreas Grenholm, Tobias Kågström, Peter Löwgren och Mattias Kågström fick göra flera pass och det svängde rejält!


Mats Bergqvist och Mia Sommar stod för sången gav järnet!


Jag var "all over the place" och trivdes som fisken! Glad och tacksam över att också få ha mina fina vänner Karin och Tina med under den här kvällen. När det är fullt upp ska man omge sig med människor som också ger energi och ni är så fina! <3
 

Bästa bandet!
 

Mats och Mia!

Mia Sommar - vilken pipa hon har! 
 

En bejublad stjärna!


Och Mats Bergqvist ägde på slutet!

Jag kom i säng sent i natt och idag har vi röjt undan allt. Puh! Känner mig ganska mosig men maken har serverat både middag och dessert så nu kan jag nog hålla mig vaken ett par timmar till.


Det är ju ljuvligt höstväder nu och jag har försökt komma mig ut på promenad varje dag. Det är ett bra sätt att rensa hjärnan och ladda batterierna när man har mycket på gång.


Numera får man ju också ägna tid i soffan åt Snurre som gärna hänger med oss framför TV:n. Han har en skön stil...
 

Ligger gärna raklång... Det ser lite märkligt ut men han verkar gilla det. Största problemet har vi med alla kablar som han gärna tuggar på. Försöker spraya dem med ett medel som katter inte ska gilla - vi vill ju inte att han tuggar ihjäl sig. Nu är han dock mest ute och jagar nya kompisar. En av dem dök upp på baksidan tidigt fredag morgon:  
 
Fint rådjur som lugnt och fint låg och idisslade. Ett kid dök upp lite senare men då hade jag hunnit somna om... 

Imorrn blir det sovmorgon och så ska husbilen få vinterdäck. Jag ska faktiskt vara ledig, städa bort ute i trädgården - och kanske även inomhus. Vi får se vad jag kommer ihåg: 
 
Haha! Så är det!

Ha det bra alla och stort tack till alla fina vänner och kollegor som gjort ett fantastiskt jobb den här veckan! Ni är sååå värdefulla!
 
 
 

Alla är bäst!

Vilken vecka! Jag har haft fullt upp, jobbat hårt, upplevt mycket - och haft oerhört trevligt! Började veckan med att fixa fötterna hos bäst Susanne och efter den uppmjukningen var det bara att knata på... 

Glad i eftermiddag när jag äntligen fick gå en lång och svettig promenad! Foten krånglar men jag har ju fått operationstid 7 november så det ska bli bättre!

Annars har jag den här veckan gjort undan planeringsjobb och haft möte med kollegor om ett stort event som vi ska genomföra nästa helg. Jag har även träffat Rotarymedlemmar i den kommitté som ska genomföra en välgörenhetskonsert till våren - till förmån för Polio Plus. Jag har tagit på mig projektledningen och ser fram emot ett givande samarbete.

Onsdag blev det en dag i Umeå och på kvällen tillbaka till Skellefteå för att träffa alla fina tjejer i vår hälsogrupp. Underbara samtalsämnen och många skratt gör att man laddar batterierna ordentligt! Torsdag morgon styrde vi kosan norrut för att serva husbilen i Luleå och vädret har ju varit helt magiskt fint!
 

Ställplatserna i Södra hamnen är superfina så vi stannade över natten.


Inifrån bilen ser det ut som om man står mitt i havet... Haha!


Vi trodde nog att det skulle vara lite mer tunnsått med bilar men det blev fullt även i torsdags!


Längre ut står isbrytarna och väntar på vintern...


Men än så länge kan vi njuta av barmark och Brittsommar!


Kranen är numera en cool installation. Vi promenerade in till norra hamnen då vi bokat bord och teaterbiljetter. Oskar skulle ha hängt med men han drog plötsligt till Sri Lanka tillsammans med kusin Johan så vi raggade snabbt upp hans bästa kompis Adam!


Här har vi tagit plats på Bistro Norrland som är en alldeles utmärkt restaurang i samma hus som Norrbottensteatern. Vi blev inte besvikna den här gången heller. Iberico, Röding och Asiatisk råbiff blev våra val och det smakade fantastiskt bra!


Desserten med hjortron, brioche och salted caramel var bara to die for... Mmm... 

Efter den middagen var vi rustade att ta plats i salongen för att se, och uppleva, premiären av Matti Alkbergs "Alla är sämst". Vilken föreställning! Den var som en tågkrasch...


Innan showen. Gillar grismasken som hänger på en pinne... Man vet att det här inte kommer att likna något annat.


Och det gjorde det inte heller. Mattias Alkberg tillhör sonens favoriter och jag ska villigt erkänna att jag inte lyssnat in mig så mycket - men det behövdes inte heller. Man är ju nyfiken av naturen och vi blev tagna med storm!

Alkberg har skrivit fantastisk text och tänker otroligt mycket. Föreställningen ska utspelas i hans hjärna när han sover på natten och alla tankar släpps fria. Det låter flummigt men blev högst begripligt. Matti gör musik som ingen annan och spelar självklart sina låtar - men hans person och all text görs faktiskt av skådespelerskan Kristine Gulbrandsen - lika svartsminkad runt ögonen som själva artisten. Och hon imponerar! Hon kompletterar och dominerar och samspelet dem emellan är så välregisserat av Linda Wincent.

Kristine och Matti bildar tillsammans med bandet ett helt unikt kollektiv och vi blev verkligen "blown away"! Föreställningen kommer till Skellefteå så missa den inte. Ur programmet: "Alla är sämst är en föreställning helt utan hopp och handling. Som livet och döden när de mäter upp varandra, äter upp varandra."


Vi var många som ville ta bilder på slutet och det blev givetvis stående ovationer! Coolt! Livet för Matti Alkberg är i föreställningen inte bara tungt - det är tyngre... Min recension blir därför att det här inte bara är bra - det är bättre!

Nästa morgon var vi fortfarande uppfyllda av kvällen som vi avslutade med att promenera hem till Adam och se hans fina lägenhet. Men vardagen väntade så vi styrde kosan hemåt då jag hade massor med jobb kvar att göra.

Fredag packade jag 220 goodiebags till gästerna kommande helg (puh!) och avslutade med lite skrivjobb som inte var klart förrän framåt småtimmarna. Hela helgen har sedan ägnats åt Rotarys Distriktskonferens på Medlefors där jag hjälpt till med sekreteraruppgifter och idag även gjorde ett försök att sammanfatta dagarna på rim. Inspirerande talare och goda exempel från hela norra Sverige och intressanta inslag även från ett par guvernörer från Norge.

Zinath Pirzadeh var lördagens höjdare och pratade utifrån temat Fred och Integration. Hon är en energikick och en lysande människorättskämpe! Vi skrattade gott och fick många tankeställare.

Lördagkväll hann jag också iväg för att själv spela "Lyckligare nu" i en fullsatt IOGT-lokal och det var fantastiskt fint! Tack alla som kom! 

Idag har vi alltså avslutat konferensen och efter min sammanfattning blev det ännu en god lunch på Medlefors. Nu har jag också ätit så att det räcker ett par dagar - tur att veckan kan ägnas åt mer motion och sundare livsstil. Det bästa!

Nu har jag gjort ett 50-tal bilder från konferensen och ska renskriva anteckningar. Sedan ska jag sova gott - och länge...
Simply The Best!

Vilken magisk eftermiddag! Vi svävar fortfarande på små rosa moln efter att ha fått världens energikick av konserten "Simply Brittish" med Skellefteå Symfoniorkester, dirigenten Ulf Wadenbrandt, Mästerskapet - och fantastiska bröderna Rongedal!


So very goooooood!


Jag och Anna var lyckliga och rosa redan innan det drog igång... Nu känner vi oss saliga!
 

Kan kanske bero på att vi också fick krama om stjärnorna efteråt... Jaa, lite starstruck är vi allt! 
 
Skellefteå har en heeeelt fantastisk symfoniorkester och det är så maffigt att sitta i salongen och känna trycket när de öser på i otroligt fina arrangemang! Vi ska vara rädda om Musikskolan och alla fina lärare som fostrat så många duktiga musiker. Det är ovärderligt för Skellefteå!
 

Och jag ska villigt erkänna att sångare av den här modellen tillhör mina favoriter... Ja, ni tänker rätt. Peter Fjällström är stöpt i samma form och hade passat utmärkt som en tredje broder! 


Magnus Rongedal.


Henrik Rongedal - som för övrigt är 13 minuter äldre. Jag vet inte hur mycket det märks... 

Det var full fart från början till slut och vi sjöng med i aaaaallt! Det kan hända att någon blev irriterad då vi också stod upp ibland - men vem kan sitta stilla när det svänger så här? 
 

Och mitt i alltihopa denna gudabenådade dirigent som ser ut att ha lika roligt som oss i publiken!

Känner mig så stolt över de fina musiker vi har i Skellefteå och är så glad över att de gör dessa konserter tillsammans! Ljud, ljus, arrangemang, solon, körer, stråkar, sångare... Det blev ett sådant lysande paket, eller rätt och slätt "Simply the best of the best"! Ja, det är lätt att bli äckligt positiv en sådan här kväll...

Och jag fick inte bara vara tillsammans med min bästis - utan fick också den här underbara blomman som nu pryder köksbordet! Tusen Tack för en magisk afton fina Anna! <3 Nynnar fortfarande på "Let me entertain you"...
 
 
 
 
 

Egna vägar

Borta bra men hemma bäst. Nu är vår tripp över för den här gången och det har varit riktigt mysigt och väldigt avkopplande. Man kan ju inte göra mycket annat än att läsa, äta och ta en och annan promenad. Ett bra sätt att tagga ned. Dessutom har vi numera ett kanonbra värmesystem så det blir skönt och ombonat.
 

Man får dessutom se en del väldigt fina platser. Den här i Övik kan jag verkligen rekommendera! Sverige är fantastiskt och man behöver inte åka långt för att bli glad över nya upptäckter.

I måndags tog vi en skön långpromenad igen!
 

Solen var på sitt allra bästa humör trots att det i almanackan stod 1 oktober.


Vi kikade på gamla fina hus...


...och gick längst efter vattnet.


Jag gillar verkligen skulpturer och de här hovnarrarna var ju för fina! 


Jag googlade lite och en hovnarr var under medeltiden, renässansen och barocken en gycklare som fått fast anställning vid ett europeiskt furstehov. Dennes funktion var att säga sanningen - den som ingen annan vågade säga utan att bli halshuggen - men nog tror jag att en och annan blev straffad när de gått för långt...

Som komiker vill man ju gärna ägna sig åt just satir - som riktas uppåt! Att sparka nedåt eller bara bekräfta fördomar är väldigt svagt tycker jag. "Svenska Nyheters" inslag från Sorsele i förra programmet var både smaklöst och nedvärderande. Inte ens satiren är på vår sida, skriver Maria Broberg i sin utmärkta krönika i VK: https://www.vk.se/2513497/i-sorsele-ar-inte-ens-satiren-pa-var-sida  

Men vi var ju ute och promenerade. Jag har lust att vika av från kursen ibland men skulpturerna väckte tankar. Det är ju så med bra konst i alla dess former. Den berikar, väcker frågor och får oss att utvecklas. Jag gillar det!
 

Som ett historiskt konstverk blev också den här gamla skylten som satt kvar på en av fasaderna.


Och en del hus är verkligen så vackra! Saknar den här typen av byggnader i Skellefteå.


Utanför bibblan vaktade den här intressanta figuren...
 

...och tvärsöver gatan stod Hugin och Munin och spejade. Kanske hade korparna siktat in sig på ett offer?

Man undrar ju lite över vem som tar vem. När vi kom hem lekte Snurre utomhus halva dagen och kom till slut dragandes med delar av en ekorre - bara svansen, ryggraden och en tass återstod - och det var hur äckligt som helst. Han kan knappast ha hunnit ta den själv - men vilket djur lämnar ett sådant kadaver? Nu måste jag väl avmaska honom igen... Blä!

Men vi åkte vidare till Umeå för att övernatta då jag hade en läkartid igår. Nu parkerade vi på Profilteatern för att stå centralt och även hinna krama om kollegorna igen! 


En härlig promenad in till stan där jag tycker att den här tunneln är så fin. Som ett gigantiskt konstverk - anpassad för att smälta in med det gamla.


Och så Sara Lidmans alla underbara citat! Här ser ni oss i bakgrunden. Ur Lifsens rot har de plockat en hel del genialiska "säg":


Haha! Ja, jag önskar att jag kunde säga detsamma...

Istället får jag glädjas åt att läkarbesöket gick bra - men att sprutorna inte hjälpt och att det nu kommer att bli en operation. Jag är dock i goda händer! Håkan Alfredsson är Professor i Idrottsmedicin och vet vad han gör. Känner mig helt trygg och tackar för alla tips om salvor, vitaminer, behandlingar e t c - men nu tar han till kniven och jag får möta vintern i kryckor. Ser verkligen fram emot att bli smärtfri!
 

Oktober är ju för övrigt frihetens månad för min del! Såååå tacksam över att kunna passera Systembolaget och inte känna sug eller behov av att gå in. Det känner jag inte under de övriga elva månaderna heller men nu blir det liksom mer aktuellt med anledning av "Sober October".

Sober October innebär också ett par föreställningar av "Lyckligare nu" för den som vill se. 13 oktober 19.30 spelar vi på IOGT i Skellefteå och 17 oktober 19.00 på Gotis i Öjebyn. Ni är så välkomna!

Det tar tid att hitta sin egen väg men när man väl gör det mår man bra till både kropp och själ! Nu laddar jag för träning i afton och kommer att vara tacksam imorrn även för träningsvärken... Haha!

On the road!

Ute med husbilen som är en perfekt kombo för både jobb och avkoppling! Bilen har för övrigt inte fått något knasigt namn ännu men det blir väl när den fått vara med om något crazy antar jag. Skulle iofs kunna kalla den för gråsparven då vi fick fint besök här i Ö-vik. Den här fågeln satt länge på backspegeln och när jag till slut tog upp mobilen för att fota den flög den iväg - men bilden blev ändå bättre än jag trott:


En riktig close-up i farten! Eller så har de jättestora gråsparvar här... 

Vi åkte i alla fall i fredags ner till Söråker (vid Timrå) där jag skulle spela föreställning med Profilteatern. En supermysig kväll med fantastisk publik som alla var med på noterna och mer än gärna tog på sig spontana roller. Hur kul som helst!


Fina Lina i logen innan show!


Superhjälten Tobias funderar över vilka namn han ska ge sina bord.


Och Janne sträckte upp sig som den gamla rektor han ska föreställa!


Ja, som ni ser hade vi fint sällskap i logen av några riktiga klassiker och det blev en minnesvärd kväll på många sätt. Jag kom t ex av mig för första gången och snodde runt texten ordentligt på slutet... Haha! Men jag fick glädja mina kollegor med att för första gången bli lite svarslös - och den nya avslutning blev som tur var nästan bättre än originalet. Vi avslutade sedan kvällen i husbilen med öl och löjromsmackor. Gött och trevligt att få rå om Profilarna lite!


I lördags åkte vi först ner till Sundvall för lite shopping och styrde därefter kosan norrut där vi till slut landade på Skule Havscamping. Jag njöt av utsikten...


...och maken av att ha fått igång TV:n... Haha!


Lite regn på kvällen men varmt och mysigt att kura lite inomhus med god pasta och levande ljus.


Vi vaknade upp till en vacker morgon och hann med en skön promenad och lunch innan vi åkte vidare.

Gråsparven i gott sällskap med Skuleberget! Det blev ingen vandring då jag måste få laga till foten först. Ska få nya sprutor på tisdag morgon så vi håller oss ute på resa tills dess.

Vi kör lite korta sträckor och försöker hitta nya favoritplatser inför sommarens resor. I natt har vi stått i Ö-viks småbåtshamn och det var en höjdarplats med nybyggt servicehus. Vi började med en promenad runt stan och det har verkligen blivit så fint här.
 

Maken blev spekulant på en husbåt - men jag avrådde...


Fina höstfärger i träden...


...och träffande skyltning! 


I köpcentrat hade några blivit headhuntade...


...och jag såg för första gången smalare ut än maken! Haha!


Vackra fasader speglade i andra hus.

Ett tvärsnitt av Ö-vik?
 

Här finns mycket skulpturer längs gatorna och det är väldigt fint. Här har någon lagt sig för att vila huvudet...


Utsikten från bilen igår kväll var slående.


Nattbilder är vackra när man lyckats hitta en plats att ställa kameran på för skärpans skull.

Godnatt Ö-vik och vi skickade även bilden till vår stjärna i Göteborg som fått ett eget hotell... Tyvärr skadade Emilia knäet i gårdagens match och vi håller alla tummar för att det inte är något allvarligt som korsbandet igen. Efter ett par besök på akuten får hon nu vila.

Det blev en del kontakter med båda barnen igår då Luleå kommun också beslutat sig för att slå ihop Kultur- och Fritidsförvaltningen. Det blir ordentliga försämringar för Kulturens Hus och man undrar ju hur kommunen tänker när de tar ifrån sin stolthet så mycket resurser... Ja, vi peppar och hoppas på goda lösningar. Nästa vecka ska vi upp till Oskar och det blir skönt att få tid tillsammans live!
 
I natt stannar vi i Umeå och imorrn bitti är det alltså dags att plåga foten innan hemresa... Ha det fint alla! 
 
 

RSS 2.0