Prinsessa!

Fick ett mms idag från en prinsesskompis som jag har! Man blir glad när det kommer så här fina bilder! :)


Låt mig introducera: Tilly Bohman! Hon har riktiga prinsesslockar också!

Efter moget övervägande valde jag att skippa träningen eftersom axeln fortfarande gör ont. Jag har därför varit ute och promenixat och det var riktigt varmt och skönt ute! Snart kan man skippa mössan och överdragsbyxorna!

Jag köpte ju en halsduk på rean i Göteborg som jag blev så förtjust i. Tyvärr försvann den förra veckan och jag tror att jag måste ha glömt den när vi var ute och åt. Jag har letat och frågat men icke. Nu pratade jag med Emilia som hittade en likadan på stan så nu får jag en ny på posten! Tack gumman! Bra att ha familjen utspridd i Sverige ibland! :)


Jag älskar ju svart och vitt och den var i så sköööön kvalitet! Härligt!


Betar av...

Nej, inte gräset men väl saker som bara måste göras idag när jag är ledig! Läkarbesök och provtagning (bara rutinkoll), skaderepportskrivning, fix av hyrbil och besök på plåtverkstad. Allt går att laga och jag känner mig bättre. Skönt! Har också varit och inhandlat present till vår underbare läkare som alltid ställer upp! Det måste premieras. En del människor är väl bara för fantastiskt omtänksamma! Man blir rörd!

Nu har jag just kokat nytt kaffe och fikat upp den sista halva semlan (dagens synd...). Sedan ska jag ladda inför kvällens middagslagning och träning! Måste åka och handla eftesom jag försöker följa en del av Viktklubbs recept. Idag var det korvgryta med mango chutney och vitkål på menyn. Måste testas. Tappat drygt ett kilo sedan förra veckan. Ja, jag tar det lite piano. Bättre långsamt än inte alls.

Nje, nu måste jag åka och handla falukorv! Eller som en äldre man sa som jag mötte på affären: "När dem sluut säli falukorven, då ska je häng' me'" Fullt så drastiskt kanske jag inte resonerar men nog är det en billig och bra räddningsplanka...


Korven...


Tydligt?

Mosig och trött sitter man och njuter av att det äntligen är ett par dagars helg! Dagen börjde med en tid på röntgen där det mesta nog såg bra ut. Det är sällan man är på besök där så jag var nog ovanligt uppmärksam. En fråga bara: Varför står det "Gateway" på skylten? Eftersom vi gick genom en korridor så gissade jag att det kanske betydde genomgång men när jag slog upp det så är översättningen portvalv, port eller ingång... Och hur reagerar en äldre människa på den engelska texten? För vissa kan det ju vara tillräckligt spännande att besöka lasarettet!


Skyltar ska ju väl tydliga... för alla.

När vi kom hem igen blev det en timmes vila och sedan en semla för att vi tyckte att vi var värda det!


Semlor! Bra uppladdningskost!

Sedan blev det föreställning igen och en helt suverän söndagspublik! Tack till er som var där och förgyllde vår dag! Nu har jag just avnjutit ett avsnitt av "Solsidan" och sedan ska jag bara relaxa! Koppla av alltså! :)
Oj, oj, oj...

Om gårdagens företällning var en utmaning så var dagens båda shower en liten pärs! Jag har tidigare pratat om att jag ofta håller på med många saker samtidigt och det är väl inte alltid att rekommendera. Idag var det likadant innan vi skulle åka på föreställningen. Biljetter som saknades, ingen som svarade på Turistbyrån, papper som skulle skrivas ut - och allt dyker upp precis innan jag ska åka. Det gjorde nog att jag säkert var lite ofukuserad när vi körde iväg och i motljus med försämrad sikt stack jag ut nosen i en korsning och det small ordentligt!

Herregud så rädda vi blev! Som tur var hann vi upptäcka varandra just innan krocken så vi båda höll ut, annars hade det smällt precis i min dörr. Nu tog det längre fram och vi klarade oss undan med rejäla smällar i sidan. Bilen fick bärgas bort eftersom smällen tog på framhjulet och nu tar det nog ett tag innan jag får tillbaka den... Fy, vilken chock vi fick! Och vi som var sena redan från början blev ännu senare men fick hämtning och genomförde första föreställningen i någon slags adrenalinchock tror jag.

Som tur är har vi en underbar läkare som dök upp och kollade upp oss. Nu har vi båda fått tid på röntgen imorrn bitti för att ta bilder av nacken och axeln som fortfarande tar ordentligt ont. Jag är ledsen över att älsklingsbilen blev smashad men ska väl ändå vara glad att det bara blev plåtskador - både på min och den andra bilen. Det kunde ju faktiskt ha varit värre...

Nåväl, vi klarade oss bra och dagen till ära hade jag också gjort ett trav till hela revygänget. Vi brukar göra det på lördagarna men har nog glömt bort det hittills. Alla ville vara med på en andel eftersom de också tyckte att jag hade haft tillräckligt med otur idag... Och skam den som ger sig: 7 rätt! Vi vann över 10 000! Kul! Det blev inte mer än 835:-/person eftersom vi är ganska många men det var ändå ett stort plus! Och en rolig grej!

Och mer tur var väl också att läkaren undersökte Johanna som nu har fått penicillin då hon fortfarande har hög feber! Hon kunde inte sjunga idag heller men nu hade vi ju hittat en fungerande lösning redan igår och det bästa är att hon nu kommer att bli frisk!

Jag är också glad att jag sådana här dagar omger mig med glada och omtänksamma kamrater! Utan dem skulle man inte klara sig! En missräkning var dock att pojkarna lånade min kamera och vi kan väl kalla den bildserie de tog för "finn fyra fel...". Det här var nog den enda bild som gick publicera...


Ja, ni fattar...

Själv dokumenterade jag Anders chipsätande "mamma"...


Hon är också snygg...


Anders "syrra" ser mest förvånad ut...

Men det är skönt att ha humorn att ta till såna här dagar när resten blir lite upp och nedvänt! Nu ser vi fram emot en lång natt och en bättre dag imorrn!
En utmaning!

Kvällens föreställning var en riktig utmaning! Igår fick jag höra att Johanna var sjuk och började redan då fundera på hur vi skulle kunna förändra föreställningen om hon skulle bli sämre. Att klara sig helt utan Johanna är nämligen otänkbart då hon är en så central figur i årets revy. Vad är väl ett prinsessbröllop utan prinsessa? Intet!

Man trodde ju innerst inne att det skulle gå över men vid dagens uppsjungning var hon verkligen i risig form! Nästan 40 graders feber och tjock i bröstet. Någon sång var det inte tal om så jag och Åsa fick ta över hennes partier medans hon fick vara med på scenen så gott det gick. Stackars lillgumman som är en så stark och strålande artist och sångerska! Inte lätt för henne att begränsa sig så här. Men hon fixade det! Och vi övriga fixade det! En del saker kanske haltade lite men vi klarade oss igenom med äran i behåll och jag vill ge dagens applåd till Johanna som orkade vara med! Starkt jobbat! Nu håller vi tummarna för att en natts sömn ska göra susen!

Tråkigt också att hon var sjuk idag då vi skulle gå ut och äta efteråt hela gänget tillsammans med våra respektive. Det brukar bara bli något enstaka tillfälle då vi lyckas samla alla och idag blev vi alltså lite decimerade. Ännu mer glädjande var det dock att Göran Strandberg, fjolårets magiska trollkarl, åkt upp från Stockholm för att se revyn och hinna träffa oss den här helgen!

Vi hade bokat en tapasbuffé på Los Pepes och det blev verkligen lyckat! Här ser ni nästan hela gänget samlade för en sen middag:


Kågis, Peter och hans dotter Emelie var uppe på Alvargalan för att göra en sånginsats men anslöt lite senare.


Dags att ta för sig av buffén! Ja, jag ser dig Åsa! Det var otroligt vällagat och gott och smakade gaaaanska mycket vitlök men vad gör väl det när alla äter samma mat? Imorgon kan ingen klaga på andedräkten...


En smarrig tapasblandning! De runda knytena var helt ljuvliga! Men jag blev bara hur mätt som helst! Alldeles för snabbt! Jag började också känna mig lite rosslig i rören så vi packade ihop ganska snart. Det är ju en dag imorrn också! Nu dricker jag ingefärsthe och vårdar stämbanden.


Men ingen fest utan den obligatoriska partybilden! Mats tog på sig ansvaret för galenskaperna den här gången! Tack allihopa för en trevlig kväll och ett bra jobb! Vi ses imorrn!


Klarar jag mig?

Nu har det nästan gått sju månader sedan jag "råkade" trampa för hårt på gasen när jag körde till Luleå. I det "gulliga" (haha!) brevet från Polisen fanns en fin och tydlig bild på mig och jag har sedan dess betalat böterna och väntat på att körkortet ska bli indraget någon månad. Men ingenting händer. Jag har de senaste dagarna funderat på detta och tänkt att det ju är det enda som kan vara smolket i min nu så välfyllda glädjebägare... Men jag borde klara även det en kort period. Det går ju bussar och kortet kommer ju tillbaka.

Idag läser jag i tidningen att Polisens nya strategi är att låta grova fartsyndare gå fria för att få resurser över till att på andra sätt sänka medelhastigheten i trafiken. 43% färre körkort drogs in förra året! Kan det var så att jag kommer att klara mig? I så fall skulle det vara helt fantastiskt! Jag ska också villigt erkänna att jag har blivit en oerhört laglydig person i trafiken. Ja, det blev inte sämre när jag bytte bil till en riktig racer. Nu kör jag ännu lugnare. Hur kan det bli så? Jag skyller en del på automatlådan som ser till att man har en lugnare och mindre stressad körstil. Nu ska jag fortsätta denna lugna levnadsstrategi och hålla tummarna för att jag kommer att ha tur även här! (Nej, jag tar inget ut i förskott men jag fortsätter att hoppas!)


Poliser. Ser ni så snälla de ser ut? :)

I övrigt har jag blivit med Drop Box (Tack Martin!) vilket var en så smart lösning där jag nu kan dela filer med bl a min syster!  Jag kan också komma åt filer från flera datorer eftersom det ligger på en server. Hur bra som helst! Gå in på www.dropbox.com och ladda ned!

Nu ska jag fortsätta att vara laglydig och betala mina räkningar. Jag ska också ringa Johanna som legat i feber några dagar för att se om vi måste strukturera om kvällens föreställning eller om hon frisknat till. Håller tummarna även här!


Det goda samtalet

Just hemkommen från ett alldeles fantastiskt möte med sååååå många fina människor! Jag får en helt otrolig kick av att träffa människor och prata om riktiga saker som hur man mår och ser på livet. Alldeles för sällan ägnar vi oss åt det goda samtalet som verkligen kan ge så mycket! Det blir ofta väder och vind och ytliga konversationer och det är väl också bra ibland men när man verkligen pratat och intresserat sig för andra får man också mycket tillbaka. Att lyssna på andra kan göra mitt liv bättre! Det är jag helt övertygad om!

Jag mår överhuvudtaget (skriver man verkligen ihop det?) så vansinnigt bra nu för tiden. Jag vet inte om det är vädret eller årstiden eller om det bara är tur men bra är det! En travvinst skulle väl inte sitta fel men jag kan inte säga att den skulle få mig att må så mycket bättre... Jag är helt enkelt nöjd!

Jag har haft en bra dag, hunnit det jag skulle och avslutningsvis bjudit svärfars på middag. Det höll på att gå åt skogen men jag klarade mig på håret. Jag tycker ju om att ha många bollar i luften och satte därför in biffarna i ugnen samtidigt som jag skyndade mig iväg för att handla det som fattades. På ICA träffade jag ju en massa trevliga människor så när jag kom hem var det på håret att biffarna skulle ha blivit brända. Men jag hade som sagt var tur! Det blev en riktigt trevlig middag och goda samtal även här! Sedan drog jag iväg på möte. När jag kom tillbaka insåg jag att jag varken hade några hemnycklar eller telefon. Och dörren var låst och maken ute. Shit! Men som tur är har vi sedan några år tillbaka en nyckel hos grannarna som ju var hemma! Tur igen! 

NU ska jag bara runda av den här utmärkta dagen med lite TV-tittande tillsammans med maken! Njut av livet mina vänner! Det är bara nu! :)


Tjolahopp!

Äckligt positiv!

Äter rester av ugnsstekt falukorv till lunch och läser om den evighetslånga konflikten efter Stieg Larsson. Nu har Expressen publicerat ett mail som han skrev till sin bror 20 dagar före sin död och som ska beivsa att de var "on speaking terms" och mer goda vänner än den bild av avlägsen kontakt som hans sambo försöker ge. Huruvida detta är sant eller inte håller jag snart på att sluta bry mig om. Det är sällan ens fel att två träter och om jag har läst rätt mellan raderna så är det ett gäng tjurskallar som bråkar och som heller inte ger sig på någon punkt. Nu har det också gått så mycket prestige i detta att det heller inte kommer att ta slut. Det mest tråkiga är väl att Stieg däruppe i sin himmel ska måste se detta utspelas. Ja, jag tror faktiskt att han med allt sitt rättspatos hamnat i himmelen och där hoppas jag att han har det riktigt bra!

Sådana böcker som han skrivit skiter man inte ur sig på kafferast och de håller en så otroligt hög kvalitet. Att de blev en sån succé är väl bara att gratulera och samtidigt är det en knäpp på näsan till Piratförlagets självgode representant Jan Guillou som refuserade dem innan Norstedts slog till. Han tycker fortfarande att de inte kommer upp i t e x Liza Marklunds kvalitet och då undrar jag om det inte är något verkligt fel på karl'n! Rätt åt honom i alla fall!

Tog en långpromenad före lunch och det var riktigt soligt och fint även idag! Tog med kameran för att se om det skulle finnas några naturupplevelser som man kunde fotografera men det gick väl sådär... När jag kommit fram till den plats där jag skulle fotografera solens strålar genom träden stod det en lastbilsdjävel där. Mitt i mitt foto! Och när jag kom längre ned på området så försvann solen bakom ett moln ovanför värmeverket!


Fin naturbild? Nja...

Men som vanligt låter jag mig inte nedslås av detta faktum. Jag trampade oförtrutet vidare och njöt av att komma mig ut medans det fortfarande är ljust. Jag tror och känner att ljuset har en positiv inverkan på humöret och välbefinnandet!


Ni ser ju själva... Äckligt positiv! Haha! Och bredkäftad som en groda...


Lämpliga gatunamn på vissa delar av Morö Backe! Snart är vi där! :)

Nej, nu måste jag fortsätta jobba och sedan sticka iväg och handla. Svärfars kommer hit på middag och då har jag lovat bjuda på biffar och rostade rotsaker! Vi hörs!

Energi!

Ja, det blev ingen promenad i morse men väl en före middagen istället. Friskt ute men ganska härligt!  Insåg i morse medans jag bloggade att jag ju hade en ganska diger lista idag och det var lika bra att sätta igång genast!

Förutom jobb så har jag både kommit ihåg att lämna in min stövlar på omklackning och lämna in en kavaj jag köpte på MQ-rean till skräddaren. Nja, inte till skräddaren kanske men väl på affären där de ombesörjer att fålla upp ärmarna gratis tack vare att jag är medlem. Så himla bekvämt och bra! Och klackningen var verkligen akut Jag går ju ganska hårt, eller sätter ned klackarna med en väldig kraft och när de är slitna så kan man "skreeeeena" hur långt som helst om det vill sig illa. Och det vill man ju inte.

Just nu befinner jag mig hos min älsklingssyster där vi kikat på förslag på inbjudningskort som jag har gjort till deras bröllop. De verkar gilla förslagen och det känns ju bra. Lite korrigeringar och sedan får det gå iväg. Ska bli så otroligt roligt att få gå på ett sommarbröllop! Jag ska heller inte vara värd så jag kommer verkligen att njuta av dagen! Och naturligtvis också gruva mig lite för deras skull, men det ingår ju...

Just nu är det sövning av ett stycke trollunge som var väldigt uppe i varv och sedan ska vi åka på solariet och bli lite snygga och rosiga om kinderna!

Hon är inte bara uppe i varv. Hon är snygg också! Haha! Här är hon i utklädningstagen. Kanske blir en teaterapa det här också?

Kontor på stan?

Vaknar före väckaren! Otroligt men sant! Jaaaa, jag hade ställt den på 10... men ändå! Nu ska jag ta en prommis innan det är dags att åka ned på jobbet. Vädret visar sig vara på sitt allra bästa humör även idag och det är glädjande! Kallare men ändå klart och vackert!

Idag ska jag visa upp kontoret för ett företag som kanske vill flytta in och dela med mig eller ta över helt. Jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska vara kvar på stan. Det är väldigt bra ur effektivitets- och kundsynpunkt men jag sitter ju väldigt ofta hemma och jobbar också så man måste bestämma sig om det är värt kostnaden att vara kvar på stan.

Det är dessutom lite dyrt att ha kontor på stan. Närheten till shoppingen gör att "plånboken får glappa som en abbarkäft" lite för ofta, om ni förstår vad jag menar... Men som ensamföretagare är det ju också kul att träffa folk på dagarna. Svårt...

Jag måste också ta tag i flyttningen av dekoren idag. Vi river ju på Nordanå 13 februari för att sedan spela i Umeå 25 mars. Måste alltså packa och förvara denna någonstans innan det är dags att sätta upp den igen. Jag ska också hyra upp en flygel och boka lite boende och styra upp ett event längre fram... Nej, det duger inte att sitta här längre. Återkommer i kväll!
 

Härlig dag!

En riktigt strålande dag här i Skellet! Några minusgrader, solen skiner och snön gnistrar! Jag trotsade träningsvärken och gav mig ut på en promenad till lunch och det var ljuvligt! Och ännu gladare blir man när man inser att det här bara är början på en helt underbar period vädermässigt!


Strålande var ordet!

Om några veckor till börjar det droppa från taken och då passar verkligen de här skyltarna alldeles utmärkt!


Ja, ni som bor på Morö Backe förstår ungefär var jag befann mig...

Och det är inte bara vädermässigt det känns bra idag. Revyn går strålande och jag är frisk och kry. Kan det bli bättre? Jag ser också fram emot nya företällningar av Mens Night på Nordanåteatern 18 och 19 februari! Det ska bli så himla roligt att spela den igen! Sist det begav sig var det utsålt till sista plats och både publik och recensenter var helt lyriska! Jag också Åsa har så kul ihop och kommer också att producera nya påhitt under året som kommer. Jag hoppas att ni tar chansen att se det vi gör!


En galen show för mogna män och kvinnor! Välkomna!

Ja, det är verkligen skönt att känna sig så här uppåt! Hoppas det smittar av sig på den som känner sig mindre lycklig. Nu ser jag fram emot att börja fixa dagens middag som blir en japansk nudelsallad med tonfisk! Ska bara jobba ett par timmar först!


Ljuset i tunneln är här!

Vinst?

Unnade mig en sovmorgon och jobbade sedan ett par timmar innan det var dags att ta en lång och stärkande promenad. Lite trist väder då det snöade eller "snaigge" som vi säger på bondska då det blåser lite och snöar samtidigt. Men jag gick i alla fall. Sedan ringde Annica på Kubera och bjöd på fika nere på kontoret och då tackar man ju inte nej! Goda bullar och chokladkakor satt som en fläskläpp (kanske med betning på fläsk?). Haha! Kul var det i alla fall att träffas igen! De har ju bytt lokaler så vi delar inte kontor längre.

Sedan har jag handlat och lagat mat. Idag blev det torsk med ansjovistäcke. Riktigt gott och väldigt nyttigt! Stekt lök i botten på en form, på med fisk, salt och peppar. Täck sedan med matlagningsgrädde, hackad ansjovis och ansjovisspad. Hela små tomater runt om och in i ugnen 15 minuter på 225 grader. Ta sedan ut och täck fisken med kokt ägg i bitar, gräslök och brödkrutonger. In i ugnen igen i fem minuter. Klart!

Nu har jag just kommit hem efter ett stärkande SPYC-pass! Nja, jag vet inte om jag kommer att känna mig så särskilt stark imorgon. Vi hade cirkelträning och då går man verkligen igenom hela kroppen och alla muskelgrupper tills man nästan tror att man ska dö... Just nu känner jag mig rätt så darrig i både ben och armar men nöjd att jag kom mig iväg!

Att ha rört på sig två gånger samma dag är väl att beteckna som en rejäl vinst men utöver det så fick jag ett brev idag som var postat i Portugal. Konstigt, tänkte jag men öppnade och läste. Det var skrivet på engelska och kom från en advokat i Italien. Han berättade att en av hans klienter, som också hade samma efternamn som jag, hade avlidit och efterlämnat en förmögenhet på 32 miljoner dollar. Tyvärr hade han inga släktingar så om jag hörde av mig skulle jag få 40%, advokaten 40% och de resterande 20 skulle gå till välgörande ändamål. Men jag måste behandla ärendet konfidentiellt och höra av mig omgående... Nja, jag tror inte det va...

Märkligt brev. Vad är de ute efter? Min mailadress? Mina kontouppgifter? Mina futtiga slantar på banken? Hur som helst får nog Alfred Costanzo klara sig utan mig. Hans mailadress började på alco och då kan man ju tänka att det var lite för mycket av den varan som gjorde att han skickade brevet... Jag ska hur som helst slänga det i pappersinsamlingen nu. Sorry Alfred!

Träningen blev nog den bästa vinsten idag! Men vi kan väl vara överens om att så här vi vill aldrig börja se ut!


Så hemskt! Är det en människa? Huga! Och framför allt: Är han nöjd?
 Nöjd och glad!

Fy faderullan så nöjd och glad jag känner mig! En härlig föreställningsdag som började med att jag fick besök på Nordanå av älskade syster med familj! Så roligt att få visa My mina arbetsdomäner och låta henne se början på revyn. Roligt också att få visa upp henne för alla kamraterna! Hon blev så glad att se mig när de anlände och då blir ju jag direkt alldeles varm i hjärtat. Älskar den här underbara ungen! :)


Lite melliskladdig men hur söt och go som helst!

Hon gick också loss på telefonerna och började med Kågis iPhone som hon hanterade med glans. Min är ju inte lika kul men man kan hålla på med den en stund om man inte har något bättre för sig...

   
Koncentrerad och faktiskt ganska försiktig!

Sedan stannade de en stund och såg början på revyn. Hon vinkade friskt men jag kan ju inte börja "ta in" henne när jag står på scenen. Då skulle jag bli helt okoncentrerad... Och det blir jag nog då och då i alla fall! Haha!


Här är systrarna tillsammans med gullungen! Blå ögon har vi alla tre!

Sedan blev det ett bra möte och hem för en god middag som idag bestod av korvrullar med hemgjort potatismos. Precis vad jag längtat efter! Sedan ett avsnitt av Solsidan på det och nu är jag i hamn. Mätt, nöjd och belåten kan jag nu kika lite på TV eller läsa i min bok och bara njuta av att det äntligen har blivit "helg"!

Filmdag!

Tillbaka på teatern igen! Lördagens två föreställningar är spelade och idag filmade vi också allt. Vi brukar ju spara som ren dokumentation och även producera lite ”Best of”-filmer till publiken. Nu var det ett par år sedan sist så det kommer nog en ny vad det lider. En avslutningsproduktion kanske?


Vi har några kanonkillar som jobbar med filmproduktionen: Alexander som filmar alla kortfilmer på hemsidan och Adam och David som dokumenterar. Alla gör också reklamfilmer och är verkligen suveränt duktiga!  Adam är lite uppkäftig så när jag skulle ta en bild på honom och Åsa så såg det ut så här:


Kärlek?

David är lite blygsammare i sin framtoning. Därför blev den bilden lite annorlunda:


Skräck?

Åsa hade också storfrämmande idag! Nästan hela hennes underbara syskonskara var på besök och det tackar vi extra för eftersom de har helt fantastiska skratt!


I förgrunden ser vi syrran Mona och brorsan Lasse! Men det var inte bara syskonen som var där. Älsklingssonen Simon kom från Umeå med sin tjej Jenny:


Mammans glädje kan man inte ta miste på! Här är också Åsas härliga hund Alma med! I övrigt så rullade arbetet på. Vi gjorde oss klara för show och när klockan var slagen satt Thomas som vanligt med lurarna på för att kolla med Sören på teknikplats att allt var klart. Jag tyckte att han såg lite seg och trött ut så jag gick dit för att skrämma upp honom lite.

   
Och ja, det lyckade faktiskt!

Men det var egentligen ingen större stress. Eftersom kommunen tagit bort alla parkeringsplatser på Nordanå och vägrar skotta upp en gräsplätt för parkering så tar det en sabla tid innan publiken är på plats! Nu skäller jag inte på publiken eftersom att de nog gör så gott de kan men de som fattar besluten i kommunen måste faktiskt förstå att tillgängligheten till Nordanå måste förbättras radikalt!!!


Som ni ser var dagens utsålda föreställning inte fullt besatt när tiden var inne. Bara att vänta alltså!


Thomas som är en händig herre passade på att laga till den sparkstötting som han använder för Slip-Stens limousinservice!

   
Här är vi igång i alla fall! Thomas gör sitt bästa för att bli kvinna…


Men ännu har han inte lärt sig att man också måste sitta snyggt!


Och vår sockersöta prinsessa var som vanligt i form. Men nu undrar ni säkert om hon alltd är så där söt? Nejdå, vi kan intyga att även hon har sina ”svårare” stunder…


Eller vad säger ni om den här uppenbarelsen? Lik pappa? Haha!

Nej, nu får jag ge mig. Här fick ni i alla fall några bilder från min dag. Nu ser jag fram emot morgondagen och helgens sista föreställning!


Fredagkväll

Föreställningen gick som ett hejsan och nu är jag hemma igen till the och jättegoda mackor som maken har servat mig med! Min kära kamrat Åsa åkte vidare på tjejfest och som den goda mor jag är har jag tänkt hämta henne på stan - om hon nu inte tänkt vara ute halva natten... Tycker hur som helst att det är väldigt mysigt att ha henne inneboende här på helgerna!

Imorrn lär det dock inte bli särskilt mycket aktivitet. Ska försöka hinna med en promenad och sedan har vi ju två föreställningar att spela. Det blir inte mycket tid över på helgerna när man är borta från ett på dagen till tio på kvällen. Tur att jag hann dammsuga idag så att det ser OK ut här hemma.

Usch, vilket tråkigt inlägg det här blev... Jag fick synpunkter tidigare om att jag lever ett glamouröst liv och jag vet inte riktigt om det stämmer... Ni ser ju själva hur urtråkig jag är! Haha!

Nu ska jag slänga mig i TV-soffan och inte göra nånting! Sov gott! :)

Jobb och föreställning

Har suttit hemma och jobbat några timmar samt gått en lång och härlig promenad! När jag kom tillbaka hade jag sådan energi att jag tömde soprummet på alla returkartoner, plast och tidningar och åkte till sopstationen. Känns alltid bra att bli av med lite skrot.

Nu ska jag röja lite här hemma och skriva ut biljetter till kvällens föreställning. 17.00 är jag på plats på Nordanå för att förbereda mig. Ikväll är det lapp på luckan igen och slutsålt till sista plats. Det är alltid extra roligt att spela då! Ibland tittar jag ut över salongen och blir rörd när jag ser hur många som kommit bara för att se oss. Det är verkligen imponerande och mycket glädjande för ett gäng kulturarbetare!

SvT kommer och gör ett rep här framöver och jag tittade på klippet från Risliamatörerna på deras hemsida. Ser ut att vara en kul föreställning även där! Kurt Sundin från SvT berättade att det nu bara återstår fyra revyer i Västerbotten det här året. Alla de övriga har slutat och snart även vi. Lite sorgligt för publiken men det kanske kommer nya krafter framöver.

Jag fick också lite bilder via mailen från TV4 och deras besök hos oss förra helgen. Kul! Här ser ni mig tillsammans med Stefan som är säljare i Umeå och en annan säljare (Luleå?) som jag tyvärr inte vet namnet på.


Men goa kramar fick jag! Det syns väl på mitt breda leende att jag är nöjd med uppvaktningen! De hade i alla fall en trevlig kväll och det känns ju bra att alla åkte till just Skellefteå för att göra sig en helkväll!

Nu laddar jag för kvällen! Ha det bra!

Glädje och sorg!

Just hemkommen efter en trevlig eftermiddag och kväll! Först spelade vi föreställning för pensionärer och en grupp från Handikappomsorgen. Det blev en uppskattad föreställning även om publiken var lite försiktigare än vanligt. Pappa och mamma var där tillsammans med ett gäng kompisar och de hade haft jättekul och det känns väldigt bra! Kul att träffa dem också eftersom jag inte varit hemma sedan julafton! De såg riktigt pigga och glada ut! :) Och lite stolta också! :)

Sedan fortsatte vi på O'learys där några av oss intog kvällens middag. Kul att gå ut och ta en bit mat och en öl mitt i veckan och sitta och surra ett par timmar!


Gott med en kall öl! De var så snabba att de blev oskarpa...haha!

Vi åt riktigt god mat också!

   
Burritos med kyckling och Pebbens strimlade biff! Alla blev nöjda!


Själv tog jag en alkoholfri öl och den var minst lika god! Tror jag! :) Peter ser lite bekymrad ut i bakgrunden men det var han verkligen inte! Sara och Ulf slöt också upp efter jobbet för en eftersittning! Trevligt eftersom man inte hinner umgås särskilt mycket på helgerna!


Bengt ser också rätt nöjd ut! Vi tog också kaffe och dessert och är numera proppmätta!

Nu har jag varit hemma en stund och fixat lite biljetter samt jobbat vidare med att ragga syntolk till vår föreställning i februari. Det var också lite strul med en biljettbokning så jag har ringt och mailat lite folk för att ordna till det hela. Är man i servicebranschen får man vara tillgänglig nästan jämt...

Men efter att ha landat hemma insåg jag också vilken dag det var. Det är inte bara glädje idag. Det är också stor sorg eftersom det på dagen är tre år sedan Marcus Degerman försvann i Kågefjärden. Våra tankar är hos hans familj och jag förstår att det är en sorg som aldrig kommer ett ta slut. En ung människas livslåga släcktes så onödigt tidigt och kunde man skulle man skruva tillbaka tiden för att detta skulle vara ogjort. Nu kan man bara tänka att vi ska vara rädda om varandra och njuta av livet medan vi har det! Nu tänder jag ett ljus för dig Marcus!


Trasiga skor...

Utemellan får jag lite dille på olika låtar eller en viss typ av musik. Då spelar jag gärna samma skiva om och om igen när alla andra har gått och lagt sig. Det är tur att Spotify finns eftersom man ju inte kan äga alla skivor man längtar efter. Just nu har jag (tack vare Oskar) dille på Cornelis igen. Därför blir det "Den flygande holländaren" där olika svenska artister hyllar honom med covers på hans låtar. Lyssnar också på Fredrik Jonssons livetolkning av "Somliga går med trasiga skor" på You Tube. Väldigt bra!

1/100 s, f/1.8, 50 mm
Fredrik Jonsson. Fick tipset av Oskar och när jag ser antalet gitarrer på bilden förstår jag varför det här är en favorit... :)

Man kan tycka att Cornelis gjorde låtarna bättre själv men ibland (inte alltid) blir faktiskt reproduktionerna "så mycket bättre"... Åtminstone hände det ett flertal gånger i TV-programmet med samma namn. En del låtar som gjordes där blev verkligen superbra och den skivan är också värd att lyssna på!

Nu laddar jag för eftermiddagsföreställning för pensionärer. Hoppas det blir en lugn och händelselös dag. Ja, ibland har det varit lite uppjagat med ambulansutryckningar och akuta sjukdomar. Det kan nog vara lite spännande och stressigt att gå på föreställning när man kommit upp i åren. Vi har dock goda kontakter med ambulansen och brukar förvarna dem så att de kan vara på plats eller åtminstone vet vad som är på G. Pappa och mamma kommer också och tittar idag och det ska bli kul! Så vi håller tummarna för att allt ska gå bra!

Ha en bra dag alla människor!

Jobbardag igen

Jaha, då har man jobbat igen. Det gjorde jag ju i och för dig i igår också men då var jag så uppfylld av mina promenader att jag mest bloggade om det. Jo, jag har faktiskt kommit mig iväg idag också, en sväng före middagen. Det var härligt även den här gången så min nya målsättning håller i sig. Kanske kortsiktigt att säga så efter tre dagar men ändå...

Det har mest varit pappersjobb och kontering av kvitton de här dagarna + lite biljettfix och planering inför våra spelningar i Umeå i mars. Vi säljer redan nu biljetter, kör annonser och TV-reklam så målsättningen är väl att det ska vara utsålt även där när vi närmar oss dagen D. Hoppas åtminstone det!

När jag kom hem var det en så fantastisk fullmåne! Man blir lite impad när den lyser som ett klot på himlen!


Går kanske inte att göra den rättvisa med min lilla kamera men ni fattar...

I ljuset av den blev också snömängden väldigt påtaglig. Det är helt otroligt vilka högar vi har framför huset. Man undrar ju om det ska tina bort nån gång...


Men får vårsolen bara komma fram ordentligt så går det ju rysligt fort!

Efter middagen som idag bestod av Tacos så bar det av till syster yster för lite bröllopsplanering. Hon har börjat strukturera upp arbetet och fördelat uppgifter vilket är kanonbra! Jag har fått roliga saker att göra och blev genast peppad att sätta igång! Nu är det inte dags förrän 4 juni men tiden går fort så det är lika bra att börja. Jag hann ju också mysa en stund med älsklingssysterdottern som hade lite feber. Hon var inte direkt villig att komma upp i knäet men efter att hon ätit välling började hon fråga efter iPhone och tittade lystet på mig. Jag tog fram min Ericsson och den var ju kul en liten stund i alla fall. Tror ni inte att flickungen hittade ett spel som jag inte ens visste om att jag hade!


Men till slut fick hon låna mammas mobil och den var av rätta märket! Nöjd! Själv blir jag väldigt nöjd av att bara ha henne i knäet och snusa lite!

Nej, nu ska jag ladda för sängen! Imorrn spelar vi föreställning för pensionärer på eftermiddagen och även den är utsåld så det gäller att vara på tårna!Promenix

Just hemkommen från en promenad Morö Backe runt. Riktigt skönt! Jag gjorde faktiskt en runda även igår kväll och vill det sig väl så kommer jag att fortsätta mitt nya liv med någon sorts fysisk aktivitet varje dag. Det är i alla fall mitt mål! Och jag måste säga att just nu tycker jag också att vintern är helt OK. Jag gillar att promenera när det är skottat överallt och ingen snö faller. Man kan kosta på sig att öka farten men också att lyfta blicken och njuta av snön i träden. Det är som att promenera mitt i ett vykort. Så här på kvällen är också det enda ljud som hörs knarret under skorna. Väldigt rogivande!


Och snö har det ju kommit. Vårt fågelbord har blivit ett höghus och även fått en extra balkong!

Det kanske låter överdrivet att tänka sig en promenad varje dag men någon typ av aktivitet borde man hinna med. En promenad på 30-40 minuter eller en kvart med Paolo Robertos träningsprogram med samma namn. Det är inte alldeles orimligt. Jag är ingen bantartyp men att dra ned på sötsakerna och röra sig lite mer känns överkomligt. Och ska det bli någon långsiktig förändring ska man ju inte ta i för mycket. Då ger man bara upp.

Jag tycker hur som helst att våren är en bra tid för förändring. Nu kan vi se fram emot ljusa dagar med sol och gnistrande snö. Det kan väl göra vem som helst på topphumör! Anledningen till min förändring är att när jag var sjuk och repade revy före nyår så blev jag så otroligt andfådd bara av att gå uppför trapporna till scenen. Bröderna Henrys dansnummer kändes som ett maratonlopp och jag började bli förskräckt över min dåliga kondition! Nu har ju läget förändrats helt sedan jag blev frisk men jag blev peppad av att kunna orka mer. Därav min nya målbild!

Fortsättning följer!


Välskottat!

För det första hade jag ju tänkt vara ledig idag men telefonen har ringt oavbrutet sedan jag steg upp. Mycket frågor om biljetter och andra saker som ska fixas inför föreställningarna. Jag får väl skylla mig själv eftersom jag har kontorstelefonen vidarekopplad till min mobil, men jag tycker ju att folk måste få svar på sina frågor. För det andra så har jag faktiskt haft en kort ledig stund och det var när jag glömde ta med mig nämnda telefon ut när jag skottade! Haha!

Nej, jag ska väl inte klaga. Jag ska istället ägna detta blogginlägg åt beröm! Först till maken som har skottat i flera timmar idag och även fått bort snön på taket! Han klagar på att han inte hinner motionera men flera timmars skottning måste väl vara supermotion. Själv var jag helt slut efter att ha varit ute i fyrtio minuter! Jag vill också beröma den traktorförare som skottar gatan det här året. Han är helt suverän och jag har just varit ute och gett honom dagens applåd! Så här välskottat har vi aldrig haft! Han blev lite förvånad när jag stoppade honom men han tackade och berättade att han hade fått skäll hela dagen... Tur att jag kunde göra honom lite glad just idag då!


Just nu var det två traktorer igång och i den andra satt hans son. Han verkar ha en god läromästare och har vi tur får vi behålla dessa favoriter på vår gata! :)

Jag har också varit iväg och handlat och överraskade maken med årets första semla! Det är hans favoritfika och det var han verkligen värd efter allt arbete!


Hur gott som helst! Jag är också rädd för att det här inte kommer att bli årets sista så jag kanske ska ge mig ut på den promenad jag hade planerat in idag!

Återkommer senare om det händer nåt kul!

Äntligen helg!

Fort var det gjort! Nu är den här spelhelgen över och det har gått som en dans! Idag var hela föreställningen abonnerad av Kommunals medlemmar och det blev en riktigt trevlig upplevelse det också! Alla stod upp i finalen och man känner att publiken verkligen tar adjö och tackar för hela vårt långa revyarbete! Det är väldigt uppskattat ska ni veta!

Efter föreställningen sminkade jag av och åkte direkt på ett bra möte. Därefter hem och där väntade maken med färdig middag. Baconlindad kyckling och pasta i ädelostsås. Gott så förtvivlat! Nu har vi även fått i oss lite kaffe och sett första avsnittet av Solsidan - denna underbara serie som nu börjar om igen! Har ni inte sett första säsongen så hyr eller köp den så att ni hinner ikapp. Det är en helt ljuvlig serie fylld av igenkännande humor! Det enda felet med den är väl att avsnitten kunde ha varit lite längre...

Och nu snöar det igen. Det verkar som morgondagens ledighet delvis får ägnas åt skottning. Jag kikade ut för att se om det snöade och där satt en katt som förmodligen tålmodigt väntat en stund...


Lilla gubben...

Ja, jag släppte in honom så ni kan sluta oroa er. Vår andra katt brukar kasta sig upp på fönsterbläcket för att avisera sin ankomst men Oliver tar det lite mer piano. Det ska jag också göra nu. Ha en bra söndagkväll!

Tjatigt?

Det börjar garanterat låta tjatigt men nu hände det igen! Stående ovationer och en helt underbar spelkväll! Jag vet inte om det någonsin varit så roligt att spela och så lättsamt att gå till jobbet! Bra stämning i ensemblen och bara glada människor överallt!

Men det höll på att bli lite kaos idag eftersom att jag inte hade ställt väckaren alls. Jag hade ju tänkt unna mig en behövlig sovmorgon och sov därför som en stock tills jag hörde Ulf säga: Men ska du verkligen inte stiga upp? Jaaaa, mumlade jag, men vad är klockan? Ett!  Och vid det laget brukar jag vara på plats på Nordanå! Racerdusch och snabbtorkning av håret gjorde att jag faktiskt var på plats en halvtimme senare... men jeeeezus, så stressigt!

Och det är tur att det finns smink! 30 minuter till och jag var både "piggögd", uppsjungen och klar! Det är skönt att vara klar tidigt och få lite tid över till umgänge och kaffedrickning. Det går åt en hel del under en speldag!

   
Thomas och Mattias kollade in sig själva på gårdagens blogg. iPhone, ni vet...


Och här sitter snygga syskonen Öhman! Jakob var där och filmade idag.

   
Bengt och Mats sminkar och Åsa och Bengt försöker vara lite sexiga...

   
Mats och Thomas slappar och Alma Persson är trött efter att ha sovit på Statt där det var nattklubb och många skrikiga tjejer som höll låda halva natten... Just nu bor hon över hos Fjällströms igen och Åsa bor över hos mig. Ja, vi har ju två katter som inte riktigt är så förtjusta i hundar...

Idag fick vi också besök av Johannas kille Steffen som ju är som ett sockergull även han!


Prinsessan och drömprinsen! :)

Nu har vi kommit oss hem och fått gott kvällsfika. Lite blogg och lite FB och sedan sängen. Den här gången ställer jag nog väckaren...Återkomsten!

Ja, jag har ju bara varit borta sedan tisdagmorgon men jag hade verkligen sug efter att spela revy ikväll! Härligt att vara "back in town"! Det tror jag vi tyckte allihopa för det blev en superhärlig föreställning med lite spontana infall, skratt och annat "bladder" utanför ramarna!

Stående ovationer igen vilket kanske beror på att folk vill tacka oss extra nu då det är sista gången. Eller så kanske de bara tycker att det är bra... Fullsatt och festligt var det i alla fall och imorrn släpper vi extraföreställningar eftersom det nästan är utsålt hela vägen. Jätteroligt!

Skönt att komma hem också till hemmet ikväll och få rostat bröd med ägg och kaviar! Gott! Killarna stannade kvar och partajade tillsammans med TV4 som besökte oss ikväll. Själv var jag ganska nöjd med att åka hem. Det känns i kroppen att det har varit en fixarvecka. Och vi får se i vilken form killarna är imorrn. När jag åkte kunde jag ana att de var lite "kluvna"... Eller vad säger ni om bilden som mötte mig i logen?


Haha! Lofgren har ju alltid haft huvudet på skaft... Eller??

Sov gott alla!

Hemma!

Idag var jag verkligen upp med tuppen! Hade ställt väckningen på 04.45 och även beställt väckning på hotellet för att vara på den säkra sidan men jag vaknade faktiskt vid första "tuppskriket". Ja, jag har ställt den på Rooster Alarm vilket är det högsta jag har hittat! Och det behövs!

Hotellet hade också gjort i ordning en liten frukostpåse med mackor, juice och frukt som jag fick knapra på när jag åkte Taxi ut till Landvetter. Jag hade ju kunnat gå till Centralstationen men den där tiden på morgonen vill man inte ge sig ut på några promenader. Det är dessutom så sabla halkigt i Göteborg att det är förenat med livsfara att ha bråttom på "isgläggan". 

Snabba turer på flyget och kort väntan mellan planen gjorde att jag landade i Skellefteå 09.25 och jag måste medge att det var rätt skönt att titta ut genom fönstret och se hemmatrakterna!


Inte så vackert kanske men välbekant!

Kom hem och drack ett antal baljor kaffe. Det man får på planet är ett märkligt substitut. Sedan sov jag en stund och nu har jag jobbat undan en massa praktiskt fix på eftermiddagen. Återstår bara en utsåld föreställning som ska spelas innan dagen tar slut men jag känner mig riktigt peppad! Nordanå, here I come!

Och förresten hade jag rekordmånga besökare på bloggen i förrgår! 125 st! Otroligt kul att det är så många som läser! Tack ska ni ha!


Shopping

Idag blev det en dag på stan eftersom Emilia jobbade. Jag gjorde en del riktiga fynd men handlade kanske inte så mycket som jag brukar. Det var bara så skönt att strosa om kring och ha gott om tid på sig i affärerna. Mötte upp Emilia för lunch och vi åt en riktigt god nötfärswok med krispiga grönsaker.


Den här gången fick jag också vara med på bild!

Sedan åkte jag iväg till Wiking som har kontor bredvid Skandinavium. Ja, jag fick lite hjälp med att får veta hur jag skulle åka men jag tog mig dit själv. Inte lätt att fatta det här med spårvagnarna för en "utböling" men det är ett smart system!


Wiking tog emot i finfåtöljerna som han köpt från ett uteställe i Skellefteå! De gav lite pondus till kontoret! Vi hade ett väldigt bra möte där vi planerade gemensamma samarbeten och jag fick riktigt gott kaffe! Han tipsade också om kvällens matställe:


Mañana! En supertrevlig restaurang i Majorna som vi åkte till när Emilia slutat jobba.


Vi beställde in och åt grillat lamm, oxfilé med tomatsalsa, getost och rödbetor, smördegsrullar, fyllda tortillas, buffalo wings, friterad bläckfisk mm, pesto och såser som alla hade vitlök som huvudingrediens. Man känner smaken fortfarande! Haha!


Det var i alla fall så himla gott och trevligt att sitta och småplocka och äta!


Och ni ser ju resultatet: Tomma fat! Vi det här laget började vi känna oss väldigt mätta!


Vi beslöt oss för att dela på en dessert för att inte spricka...


Emilia ser lite orolig ut men vi tryckte i oss den här helt underbara äppelkakan med vaniljglass! En supergod avslutning på en kanonmiddag!

Sedan bar det av med spårvagnen igen. Jag hoppade av på Centralen och tjejerna åkte hem. Jag "underhöll" dem på vägen med min vanliga egenhet att fråga och svara samtidigt så det var lite fnissigt och skrattigt när jag steg av... Ja, jag är lite surrig ibland, men samtidigt väldigt snäll! Haha! Tre dagar går hur som helst snabbt. Vi har hunnit massor och haft jättetrevligt! Tack för sällskapet och stora kramar! Nu ska jag försöka somna eftersom väckaren ringer redan 04.45...


Mera stök i Götet!

Tillbaka på hotellet efter en lååååång fixardag som vi är väldigt nöjda med! Själv började jag med att sova så länge att jag missade hotellfrukosten och det är väl egentligen en dödssynd men jag ville verkligen sova! Gick ned på stan där jag skulle möte Emilia och tog en stor latte och en macka istället på Tugg där vi skulle träffas.

Sedan blev det shopping! Skurmopp, diverse köksgrejor, lite dekorationer, köksgardin, möbeltassar, skarvsladdar, kaffekoppar, golvkandelaber och ett skitsnyggt soffbord! Efter en god lunch åkte vi buss hem med alla påsar och bordet i knäet. Vi var tvungna att diska upp kopparna direkt och göra lite gott kaffe på espressomaskinen som hon fick till juklapp. Riktigt gott!


På plats vid barbordet!

Sedan åkte tjejerna iväg för att hämta en spegel som Emilia köpt på blocket för en struntsumma. Under tiden började jag montera byrån som vi köpte igår. Jag förberedde också lite ost- och skinkpajer som vi skulle äta till middag.


Här är jag i full gång och jag hatar att montera byråer. Man blir alltid så osäker på om man satt skenorna åt rätt håll vilket man inte ser förrän man testar lådorna...


Men där står den till slut! Och ljusdekorationen är ett snabbköp på Clas Ohlson! Allt står väl inte på rätt ställe ännu men hon får fortsätta att piffa sedan jag har åkt. Nu har vi ju gjort en grundinsats!


Här ser ni det snygga plexiglasbordet som jag tycker blev pricken över i:et! Ett litet fack för tidningar fanns det också under. Riktigt fint och det enda som var lite dyrt. Men det förhöjde resten.


Krukan i hörnet är tillfällig men det börjar arta sig!


Och kandelabern som står vid fönstret är jättesnygg!


Och här ser ni den stora golvspegeln! Jättefin och ett rätt maffigt exemplar att ta med på spårvagnen! Jag har också monterat lampor inne i TV-hyllan. Ja, jag satte fast sladdarna på baksidan! Inte lätt att vara både mamma och montör men det underlättade att maken skickat med diverse skruvar som kunde vara bra att ha!


Här började vi packa ihop för att åka och Emilia verkar nöjd! ;)


Kanonduktiga tjejer hade bokat träningstid på kvällen och jag åkte hem för att jobba undan lite som kommit på mailen under dagen. Sedan skulle de åka för att städa i gamla lägenheten i Brunnsbo. Ja, det blev en rejäl dag för dem. Vi har varit ett oslagbart team idag så nu kan vi alla med gott samvete lägga huvudet på kudden! Tack för en rolig och riktigt konstruktiv dag! :)

Göteborg!

Nu är jag i Göteborg igen! Så roligt att kunna ta ett par dagar för att hälsa på Emilia och hjälpa henne med fix och inredning av lägenheten. Jag åkte direkt till henne med all min packning som ju vägde multum... Vi satte upp gardiner som jag lagt upp på chans och naturligtvis var helt perfekta i längd! Ja, lite tur hade jag väl allt... Sedan blev det lunch på en trevlig salladsbar och så begav vi oss av till en affär man verkligen känner sig hemma i: IKEA!


Ja, ni ser ju hur glada vi är över att vara "hemma"!

Emilias kompis Emelie hängde också med och tur var väl det! Det blev mer shopping än vi rådde med... haha! Man har ju lust att handla mer än man orkar bära och så blev det verkligen idag! När vi kom till kassan insåg vi att vi inte skulle få med oss allt hem och började fundera på hemkörning men när vi frågade skulle varorna inte levereras förrän nästa dag och det går ju inte... Alltså blev det Taxi och en Volvo kombi som fick göra skäl för namnet! Proppfullt var ordet! Chauffören var en glad och stark man!


Bilden är oskarp men jag hann inte riktigt med. Här har vi lastat en stor hylla, en byrå, sittpuffar, blomma och flera kassar med prylar! Bra jobbat! Han körde oss fram till dörren och bar t o m in sakerna! Han fick givetvis dricks och skulle köpa godis till barnen! Gulligt! Han hade varit minröjare i fem år under kriget mellan Iran och Irak och var en väldigt intressant människa att surra med! Det är tur att vi inte har krig i Sverige!


Emelie och Emilia satt intryckta i det som återstod av baksätet men hon verkar ganska nöjd i alla fall! :)

Trötta kom vi hem till lägenheten och tjejerna slängde sig i soffan för att pusta ut!


Lite pyspunka och massor med påsar och lådor i hallen! Men jag började montera och tjejerna fixade middag så vi hann en hel del ikväll! Det mest revolutionära var väl att vi vände på soffan och ställde den mitt på golvet precis som på bilden. Bakom den blev det ett barbord som vi gjorde av en LACK-hylla som de sålde ut för 395:-. Blev riktigt bra!


Billigt och bra! Barstolarna för 139:- var inte heller dumma även om de var ett helvete att skruva ihop! Efter detta var vi trötta och tjejerna följde mig in till hotellet så att jag inte skulle komma bort i storstan. Det tackar vi för! :) Nu har jag jobbat ett par timmar och ämnar lägga mig i sängen och läsa. Riktigt fräscha rum på Rica hotell till bra pris!


Samma färgskala som i lägenheten. Sobert och trivsamt!

Hittills går allt som på räls och imorrn ska vi ses på stan för att köpa ett soffbord och lite annat som fattas. Sedan ska vi montera byrå som vi också fyndade för en billig penning! Känns riktigt bra och framför allt så kul att få göra det här tillsammans!!!


Packar och fixar!

Det blev en dag med mer jobb än jag hade tänkt. Mycket fix med biljetter, annonser och en syntolkning som vi kommer att ha längre fram. Jag hade ju tänkt vara ledig idag men då får jag väl vara det imorrn istället! Jag har också lämnat in bilen som ska repareras medan jag är borta. Passar ju perfekt!

Nu packar jag prylar till Emilia och litegrann till mig. En del saker ska ju också köpas i Göteborg så jag ska inte tömma och ta med hela hemmet... Ulf har också varit iväg och köpt hammare, skruvmejsar och sånt som kan vara bra att ha när vi ska sätta upp saker. Ska bli så roligt att åka iväg!

Och det kommer att gå så bra! Precis som det mesta har gått den senaste tiden. Premiären blev av trots att jag var sjuk och föreställningen har fått ett så positivt mottagande! Många säger att det är den bästa vi har gjort och alla dagar är snart slutsålda! Men bland alla glada tillrop och hälsningar har det kommit ett mail från en person som inte är särskilt positiv. Vad som är fel framgår inte riktigt men så här löd mailet som kom till Mats.

"hej. detta är den absolut sämsta revyn ni gjort. och jag har sett dem alla. jag är besviken. det hade varit bättre med en best of...  soppatorsk är nog ordet."


Vem som skickat mailet vet jag inte men kanske var det en släkting till dessa båda herrar som ju är skeptiska till det mesta...

Man kan ju inte tillfredsställa allas behov och önskemål och vi gräver heller inte ned oss för detta. Mot nya djärva mål! Först Göteborg, sedan ännu en revyhelg! Vi ses!

Bra dag!

En riktigt bra söndag blev det! Härlig föreställning med glad publik och kanonbra stämning i ensemblen! Vi har väldigt roligt tillsammans och det gör ju dagarna ganska lättjobbade! Man undrar ju varför vi ska sluta... haha! Någon osämja är i alla fall inte anledningen. Och goda vänner ställer upp för varandra. Peters fru Sara är t ex hundvakt åt Åsa nu när hon spelar och de kom för att hälsa på matte innan det var dags.


Man undrar ju hur långt de hade promenerat? Alma verkar helt slut!


Åsa verkar däremot rätt pigg och jobbade hårt för att få lite "fjong" på håret!


Och i nästa loge satt Johanna och gjorde detsamma!


Det här är Thomas Löfgrens söta flickor Siri och Märta! De brukar hjälpa till med programförsäljningen och har blivit riktigt ovärderliga!


För ingen kan väl motstå en så här bedjande blick...


Dags för uppsjungning och killarna passade också på att repa koreografin.
Det behövs! Haha!


Mattias kompade på den dammiga flygeln och i bakgrunden håller Åsa på med en helt egen koreografi... :)


Johanna tar ut segern i förskott och ja, vi VET att du sjunger bäst! :)

   
Bengt och Thomas verkar inte ha något att komma med... Johanna går för seger!

   
Fast Åsa försöker göra så gott hon kan för att mäta sig! Då slänger Johanna in sitt sista kort: Den bedjande blicken! Och där är hon längst upp på pallen igen!


Här är Thomas igång en stund senare. Han har fått kontakt med Sören uppe vid ljusbordet för att kolla om det är dags att köra igång föreställningen. Det är fortfarande förseningar varje dag p g a parkeringsproblemen... Och "Slip-Sten" kan aldrig lära sig att han måste laga byxorna i grenen...


Emil Persson, vars pappa brukar filma åt oss, ritade i pausen och gjorde dessa fantastiska skapelser:

 
Kung Gunder och Prinsessan! Det ser man ju hur tydligt som helst!

Med andra ord - en rikigt bra dag!


Söndag morgon!

Vaknar till ett stilla snöfall. Konsekvenserna är ju inte så kul med skottning och så men det är supervackert ute i alla fall. Lugnt och stilla i huset. Maken har åkt till jobbet, värmen från morgonens brasa strålar ut från kaminen och kaffe har han bryggt fulla termosen. Tack för det! Åsa ligger och sover fortfarande och det ska hon får göra. Skönt att det inte bara är jag som behöver sova länge ibland. Idag har vi bara en föreställning och det känns ganska skönt. Sedan blir det fortsatt packning ikväll och imorrn inför Göteborg. Ja, nu är det inte kläder till mig själv jag tänker på utan prylar till dottern. Jag räknar inte med att behöva så mycket snygga outfits eftersom det mest blir fix och trix ett par dagar.

Kollade lite föreställningar men det finns tyvärr ingenting vi kan se de här dagarna. Jag ska däremot boka in lite jobbmöten på torsdag när Emilia jobbar. Bra att förena nytta med nöje! Nu blir det frukost!

Jag hann!

Ja, det blev både skottning och promenad i morse! Så skönt! Vackert som stryk ute och massor med människor som hade tinat fram i grannskapet. Jag tror att alla längtar efter soliga vårdagar utan nederbörd!


Ja, här var det väl mer snö än sol men ni fattar...

Maken har ju också skottat taket vilket gör att det blivit stora högar närmast huset. Våra "gångar" har därför blivit lite krokiga. Men det var rätt kul att skotta i kringelikrokar... Bara det inte behöver bli så ofta! Hör du det nu nederbördsgubben! Det räcker nu!


Tur att solen kommer att smälta snön närmast huset först.

Sedan hann jag alltså en skön promenad samt en tur på ICA för att handla lite mat. Snabb dusch och sedan precis när jag skulle åka iväg började det ringa flera stycken med frågor om biljetter. Just då hade mitt virusprogram startat en scanning av datorn och den blev superseg. Det gick inte heller att stänga ned eller starta om... grrrr och jag blev en halvtimme sen och inte på nåt jättebra humör. Men det gick över och jag hann ju allt jag skulle. Mest arg var jag väl på mig själv. Jag måste lära mig att svara: "Nej, jag hinner inte just nu" istället för "Javisst!" så snart någon ber om hjälp.

Nåja, det blev två kanonbra föreställningar i alla fall och stående ovationer ikväll igen! Kul! Man blir verkligen rörd över uppskattningen! Vilken publik vi har! Och jag fick jättejättefina blommor av Lärkeryds som var där! Tack, tack, tack! Jag älskar blommor och de står nu mitt på köksbordet! :) Jag njuter! Nu ska jag surra lite med Åsa som sover över och sedan blir det sängen!

Vackert ute!

Vaknade av väckningen även om jag tyckte att det var en ytterst svag signal även i vaket tillstånd. Väckningssignaler SKA vara höga! Eller åtminstone möjliga att ställa om för en sömnglad person som jag. Ja, man kanske lär sig höra den vad det lider. Värst är ju att jag inte längre kan lita på väckningen om jag MÅSTE upp. Nu har jag ju några timmar på mig innan jag ska iväg.

Tänkte plocka bort ljusstakarna i fönstret som är bland det sista som återstår av julen men vi får se om jag ids. Det såg lite lockande ut med en promenad men jag tror att det stannar vid en stunds skottning. Skönt ändå att komma sig ut när man sen ska befinna sig i en mörk "håla" i åtta timmar... Men där lyser ju publiken upp! Nästan helt utsålt både idag och imorrn! Kul! Det återstår för övrigt väldigt få biljetter även resten av säsongen. Väldigt olikt fjolåret som jag tror gick i sparandets tecken både bland företag och privatpersoner. Nu verkar vi vara på G igen!

Tomt i huset nu när barnen åkt hem. Maken jobbar så det är bara jag och katterna som håller ställningarna. De har fått en ny klöspinne som vi trodde skulle bli världens grej men båda verkar snarare rädda för den... Går snart under beteckningen "mindre lyckat köp".


Farlig? Nja, jag vet inte...


Vilken kväll!

Ibland är det bara så superroligt att spela! Kvällens kanonpublik var på hugget redan från början och alla i ensemblen hade nog längtat hela veckan efter föreställning - såna här gånger är det verkligen en njutning att jobba! Det blev lite slams och trams men det gör ingenting när alla är trygga och kan kosta på sig att avvika lite från manus. Jag skulle säga att Bengt vara värst ikväll men vi andra kom inte långt efter... haha! 

Jag skrattar också gott varje gång vi ska in i applådtacket och jag möter Mats blick på andra sidan samtidigt som han inser att han har glömt ta med sig fyrverkeriet... Lätt panikslagen! Ikväll smög han ut igen efter första bocken och hann in precis när det var dags att avfyra! Där har vi mannen som föddes för sent och aldrig hann ikapp... haha! Men roligt har vi!

Roliga människor i publiken gör också sitt till. Ikväll hade vi en kvinna som skrattade så himla gott och då blir det som att hela publiken dras med. När alla hade skrattat klart kom hon igång och då började alla om igen...:) Stort tack till alla er som var där och förgyllde kvällen! Vi träffar också många som undrar vad de ska göra nästa år när det inte blir någon revy och jag hoppas att det kanske är någon som orkar dra igång en nyårsaktivitet. Alla människor behöver ett gott skratt! Till alla er som vill skratta till Mens Night så säger jag välkommen 18 och 19 februari på Nordanå då vi spelar där igen. Förra gången var det så knökfullt att alla inte fick plats så jag hoppas att alla tar chansen nu.

Dök in i pojkarnas loge strax innan hemfärd för att få några hälsningar till publiken och de spände musklerna ordentligt! 

      
Vilka biffar!

Nu ska jag sitta och uggla en stund innan det är dags att krypa i säng. Känner mig fortfarande hur pigg som helst så det kan hända att det blir sovmorgon imorrn också... haha!
 

Uj, uj, uj...

Satt uppe sent i natt och konverserade med Emilia och drog upp planer. Det resulterade i att jag alltså kom isäng sent... Hon måttade upp hela lägenheten så nu ska jag klura lite på inredningen innan jag åker.

Emilia har gjort ritning (helt enligt mammas vanor haha)! Den är riktigt välplanerad så det ryms mycket på liten yta.

Blev väckt av Oskar, som fick skjuts upp till Luleå igen med maken, för en hej då-kram och sedan somnade jag om. Ordentligt! Det har ringt i telefonen flera gånger, väckningen har gått en hel timme, påminnelser har ringt - men jag sov oförtrutet vidare... till kvart över 12!!! Obegripligt!

Ja, nu har jag varit iväg till Forslunds för att bedöma plåtskadan, fick tid där nästa vecka när jag ändå är i Göteborg och hann hem för att skotta innan maken dök upp igen. Skönt att det gick bra! Snöröken är inte det roligaste... Nu ska jag ladda om och åka i väg för kvällens föreställning. Ska bli kul att se hur mycket man kommmer ihåg efter en vecka. Haha!

Jag har också gjort annons inför spelningarna i Umeå och släppt biljetterna där. För er som är intresserade så kommer vi dit 25 och 26 mars. Biljetter på BC 090-13 31 80. Tjolahopp!


Bokat resa!!!

Ja, jag har fortsatt mitt fixande och har sytt kuddar till Emilia och börjat packa lådor. Hon har i sin tur hyrt släp och fått hjälp med bil för att hämta soffa och andra möbler i Göteborg och jag känner ju hur gärna jag skulle vilja vara där för att hjälpa till. Det är ju också mer besvärligt att bo i en storstad. Ärenden som tar 10 min här tar 2 timmar där p g a avstånden och busstider. Alltså bestämde jag mig för att åka ner efter helgen! Så kul!!!

Hittade en billig resa med SAS på Travelstart. Bara 2600:- för Skellefteå-Göteborg ToR! Samma resa kostade konstigt nog 500 kr mer SAS hemsida... Märklig prissättning flygbolagen ägnar sig åt! Nu kan jag unna mig att vara ledig några dagar nästa vecka och hinner ändå hem för att spela revy på fredag igen. Det blir kanon! Eller "Kung" som Emilia skulle ha sagt.

Detta resulterade i att jag slutat packa paket och istället tagit fram stora resväskan för att ta med allt jag hade tänkt skicka. Nu kan jag ju ta med så mycket mer som diskhanddukar, resestrykjärn och annat som kan vara bra när man flyttat och inte har något. Jag får också med mig kaffemaskinen som hon fick i julklapp. Ja, jag blir alldeles exalterad vid tanken på ett par dagars fixande. Jag bara älskar det! Nu ska jag ut på nätet för att se om vi kan gå på någon föreställning när jag ändå är där. Lite nöje måste man också hinna med!

Ha en god kväll! Själv ska jag äta lite glass och försöka varva ner... :P

Reastart!

Jag älskar REA! Ja, inte all rea men just den på MQ! Snygga kläder, bra kvalitet, bra passform och bra priser när det som idag är 50%! Kan det bli bättre? Med andra ord var det inga problem alls att stiga upp tidigt för att vara på plats 10.00. Kön brukar ringla långt så jag hade kameran i högsta hugg för att samla en bild till bloggen men en del valde tydligen att sova längre idag...


Men några stackare var det i alla fall där borta. Och maken är också rask i steget! Vi fyndade riktigt bra saker! Det var extra roligt att handla eftersom vi också fick presentkort av svärfars till julklapp. En riktig fyndardag! Kavaj,kjol och ett antal toppar blev resultatet och maken låg inte långt efter.

Men jag fick mig också en lärpenning. Jag känner ju stor välvilja och vill gärna fixa saker till alla jag känner. Därför går jag alltsomoftast på stan för att kika på saker som jag inte alls ska ha själv. Inreder någon en lägenhet så är spanarblicken ute efter sånt och jagar någon ett särskilt klädplagg så kollar jag efter det - utan att någon har bett mig! Jag gillar bara att fixa saker och tänker inte alltid på att jag ibland går för långt!

Igår blev det gardiner till Emilia men idag blev det ett inköp som inte alls blev uppskattat. Jag borde ha vetat bättre men lär mig av detta att backa av och respektera andras åsikter. Jag ska inte lägga mig i allt!

Hann också iväg en snabbis till systerdottern som satt och "läste" i sitt nya rum. Hon hade tagit fram stora artilleriet och boken var nästan lika stor som henne själv!


Några mukar senare landade vi hemma och nu ska jag fortsätta göra iordning paket till Emilia! Kanske ska jag också vila en stund så att jag orkar vara uppe ikväll...

Fortsatt fix!

Ja, det blev en fixardag till! Tvättat ett par maskiner till och bytt alla sängkläder (fast i omvänd ordning...). Alltid fräscht att gå och lägga sig när det är rent! Sedan drog jag på stan för att titta på gardiner. Emilia har fått en egen lägenhet i Göteborg som hon just nu inreder och gårdagen tillbringade hon på IKEA där det blev en hel del inköp. Jag hade ju gärna varit där och stökat tillsammans med henne men när man inte kan vara där får man fixa grejer där man är.

Hittade jättefina gardiner på Hemtex som hade 50% på massor med saker. Alltså blev det inköp och testupphängning för att skicka bilder till Götet. Klart godkänt! Så kul! Nu ska jag bara lägga upp dem och sy ett par kuddar av tyget som blev över. Hon har ju varken symaskin eller strykjärn så det är bra att kunna bistå lite. Den som hyr ut i andra hand till henne hade tömt hela lägenheten så det fanns inte ens en tesked kvar... Många saker som ska skaffas...


Maken fick agera hållare. Ostruket och provisoriskt men silver och vitt blir väl jättesnyggt! Jag hade en massa kirschkrokar liggande till upphängningen och valde också att köpa till ett par franslängder i silver. Jag tycker det är snyggt att blanda lite material. Sedan ska det ju vara tofsar igen. Eller "tazzles" som Maria Montazami säger...

Det fanns förresten en hel del prylar i silver och vitt.


Ganska fint och lite vårigt! Emilia hade också krukor i silver och lite andra saker så jag tror det bli bra. Imorrn ska jag skicka ett paket med gardiner och lite andra saker som kan vara bra att ha! :) I februari ska jag/vi åka ned och hälsa på!

Nu blir det lite film och sedan ska det spelas nån hockeymatch (igen!). Jag kanske ska avstå från att titta så att det går lite bättre...

Godmorgon!

Ställde väckaren och hörde den också! Detta bådar gott! Ibland har jag ju varit så trött på morgonen att väckningen gått en hel timme utan att jag reagerat...haha! Nu har vi också ätit frukost där vi avnjutit svägerskans hemgjorda Müsli. Jättegod! Tack Berith! Alla dina hemgjorda godsaker var för övrigt också hur smaskiga som helst!

Glädjande att kika in i vardagsrummet och se att granen är borta. Det blev mycket gjort igår och det är skönt att börja stöka bort julen. Mysigt att ta fram men nu känns det mest dammigt. Jag längtar efter vår och tulpaner! I övrigt så vet jag inte vad det blir idag. Ska fortsätta att rensa upp i kvittoträsket för att börja kontera. Hoppas att jag fortfarande har nån sorts ordning. Sedan blir det väl byte av sängkläder och lite mer tvätt. Nu behöver det fräschas upp lite! Kanske ska jag också stryka lite och rensa i garderoben... Ja, jag sa kanske!


Om det inte vore för att jag just nu har så mycket färska blommor just nu skulle jag köpt ett helt fång av dessa! :)
Love them!

Fixardag!

Äntligen kände jag mig hyfsat pigg när jag steg upp! Det resulterade i en fixardag där jag gjort undan en massa saker som legat och väntat. Först blev det en tur på stan där jag och Oskar bytte lite julklappar och returnerade en massa saker till revyn som jag köpt extra. Vi hann också en sväng på banken och till urmakaren. Så hem och tvätta, fixa mat, sedan iväg till syrran för att sätta upp lite gardiner som jag hade i mina gömmor. Därefter till affären med alla pantflaskor och för att handla sånt som jag aldrig kommer ihåg annars som tvättmedel, kattmat, toalettpapper e t c. Jag har med andra ord gjort bort en massa tråkigt fix idag och det känns riktigt skönt!

Nu ska jag slå mig ned i soffan med en bok! Igår såg jag ju hockey och det skulle jag nog inte ha gjort. Jag är ingen sportfantast och hade säkert dåligt inflytande på resultatet för juniorerna... men spännande var det! Jag hade verkligen unnat dem vinst! Men nu kan det ju bli brons och det är ju också bra. Roligast är det väl att höra alla kommentatorer och deras floskler... "Nu visar målvakten för sina lagkamrater att "Här är jag! Jag ställer upp för er! Ni kan lita på mig!"" och annat som de faktiskt bara kan anta... Men de verkar veta bäst i alla lägen. Eller?

Sedan är jag inte helt överens med min telefon. Jag funderar starkt på att återgå till en vanlig. Det svåraste med den är faktiskt att ringa... Ja, det kan vara ett handhavandefel men jag är inte helt oteknisk så jag är fortfarande skeptiskt inställd.

Användarvänlig? Nja, jag vet inte...

Nu hänga tvätt och sedan lite läsning!

Recension och telefon...

Vilar mig i form efter helgen! Känns ganska skönt! Jag är fortfarande ordentligt trött så det behövs nog. Har mest haft roliga saker på agendan som t ex klippning och färgning av håret. Alltid lika härligt att sitta och bli omskött en stund!

Sedan har jag "lekt" lite med min nya telefon. Nja, jag har mest försökt lära mig hur den funkar. Funderar fotfarande på att återgå till min gamla då jag är en ganska konservativ typ när det gäller mobiler. Jag använder dem ju mest för att ringa med så någon iPhone var inte aktuell. Nu blev det en Sony Xperia och det ska väl vara ett mellanting. Jag försökte ta en bild men råkade naturligtvis filma vilket skapade munterhet hos de övriga familjemedlemmarna... haha! Ja, jag fortsätter väl att försöka ett tag till.

Per Strömbros recension av revyn var inne i Norran och det kändes riktigt bra! Vill ni läsa mer så finns den på:
http://norran.se/noje/article1121670.ece


Han gillade föreställningen och det verkar publiken också göra! Biljetterna går åt som smör så passa på ni som inte har hunnit boka ännu! Turistbyrån tel 45 25 15 eller www.brhenrys.com

Och så blev det middagsfix och idag testade jag ett recept som jag verkligen kan rekommendera! Köttfärsomelett i långpanna. Tack Emma för tipset! Jag gjorde den i en lite mindre form men det funkade bra. En typ av annorlunda lasagne men otroligt mycket snabbare att laga! Och jättegod!


Köttfärsomelett i långpanna

Köttfärsomelett i långpanna  
http://www.tasteline.com/Recept/Kottfarsomelett_i_langpanna?portions=6

Nu verkar det vara hockey på TV ikväll så jag kanske passar på att kika jag också. Imorrn har jag en diger lista så jag fortsätter att slappa så länge jag kan! Ha det!


Dag två

Andra föreställningen efter premiär brukar alltid vara lite seg eller "dagen efter" på något sätt där man gör småmissar och inte riktigt är på topp. Jag vet inte vad det beror på men det har antagligen att göra med att det är svårt att ladda om efter den kraftansträngning som en premiär faktiskt är.

Nu har jag precis kommit hem efter dagens show som vi spelade för Metall som köpt hela föreställningen. Det blev en jättebra föreställning! Både vi och publiken var på topp så det var jättekul! Förmodligen var det bra med en vilodag igår för att hämta sig. Nu var alla peppade igen och det blev stående ovationer! Så roligt! Vi fick också en jättebukett blommor med rosor och chrysanthemum så nu är det fint på köksbordet igen. Det ÄR ju väldigt roligt att få blommor!

På vägen hem svängde jag förbi syrran och kramade på älsklingssysterdottern! Så My-sigt! De har ju flyttat till en lägenhet där det finns badkar så båda brudarna låg i badet när jag kom.


Så här glada var de på julafton och kvällens miner var minst lika positiva!

Jag fick i alla fall gosa och surra lite innan jag åkte hem för att mötas av mat på bordet. Maken hade gjort kasslergratäng och sallad. Jättegott! Nu blir det en slapparkväll framför TV:n! Premiärhelgen är avklarad!

Årets bästa middag!

Äntligen fick jag den där slappardagen jag har längtat efter! Sovmorgon och läsning i soffan, sedan sängläge igen... Ja, jag har fortfarande huvudvärk så jag behöver nog all vila jag kan få. Sedan blev det lite matshopping på ICA och en riktig kalasmiddag! Årets bästa hittills!

Eller vad säger ni om renytterfilé, smördegspotatisrullar, kantarellstuvning och en god sallad? Det var något så otroligt gott och mört kött! Vi pratade om att börja spara lite pengar och äta billigare men när det fanns färskt renkött på affären så kan jag inte motstå det och det var värt varenda krona! Man lever ju bara en gång!

Nu ska jag sätta mig och läsa igen och kika lite på TV - man vill ju inte missa den nya säsongen av Hipp Hipp!


Reuwlit!

Lyckad premiär!!!

Oj, vilken känsla! Att gå ut på scenen och öppna munnen och känna att rösten bär! Det går inte att beskriva men det är störtskönt!!! Ja, det blev som jag hade hoppats, en riktigt lyckad premiär! Allting funkade och replikerna satt nog ungefär där det skulle. Glad publik, festligt och fullsatt!!! Min ork och energi var väl inte den bästa men jag lyckades i alla fall hänga med hela kvällen! Jag är fortfarande förkyld och har dunderhuvudvärk men nu är jag mest bara lycklig!Så till smolken i glädjebägaren: Parkeringsfrågan på Nordanå!!! Båda föreställningarna blev ordentligt försenade eftersom folk kom in för sent då de inte hade någonstans att ställa bilen!!! Nordanå är alltså en plats man inte ska besöka? Man blir ju förb-d när man hör att vaktmästarna föreslagit att de skulle ploga upp gräsmattan för parkering men även där fått nej från politikerna. Fy fan! Nu blir det direktkontakt med Bert Ö på måndag! Bättring!!!

Efter premiären blev det nyårsfest på Nordanå där vi åt jättegod mat och firade med alla våra vänner. Riktigt trevligt! En eloge till Thomas som tog på sig toastmasterrollen och i sann diktatoranda fördelade tal mm. Haha! Man fick alltså inte välja själv men det var jättekul! Sedan klädde vi på oss och gick ned till parkbron där Norran och Skellefteå Kraft bjöd på ett jättefyrverkeri av sällan skådat slag! Storslaget! Det var värsta festivalstämningen och flera tusen skelleftebor hade samlats för att fira in nya året! Här kommer några smakprov!

 
Det var riktigt maffigt och kändes lyxigt med ett sånt fyrverkeri här hemma! Kul också att träffa en massa andra människor vi tolvslaget. Det här får gärna bli en tradition! Sedan gick vi tillbaka och eftersom vi hade tillgång till storbild råkade det bli samling vid småkronornas match mot Canada. Hur spännande som helst!


Här ser det stillsamt ut men vänta bara tills sista straffen gick in...


Glädjen över vinsten gick inte att ta miste på! Heja Sverige!

Hur som helst blev det en kanonkväll och Gott Nytt 2011 på er alla!

RSS 2.0