Pop & visfestival!

Igår gjorde jag en kortare utflykt till Sävenäs där årets pop- och visfestival gick av stapeln (Bosse Fuhrman säger att det bara är båttävlingar som kan gå av stapeln men det struntar jag i... haha!). Jag var inte kvar hela kvällen men hann träffa mycket folk och se och höra flera fina inslag. Kul är det att Linge m fl gör arrangemang ute i Skelleftehamn - och att det också kommer folk!
 

När jag kom dit hängde regnmolnen över scenen - men blåste bokstavligen bort då vinden friskade i rätt rejält.


Kul att se "Mäkla" och ett gäng fina musiker kompa Maja Stenberg i ett knippe låtar av Bruno Mars, Gavin DeGraw m fl.


Sedan gjorde fantastiska Saga ett framträdande tillsammans med maken Hans på gitarr. Fint och strålande och underbart - som vanligt! Här sjunger hon Pugh Rogefeldst "Små lätta moln..." och himlen blev klarblå!


Jag var också på plats för att se bästa Kågis kompa Mika tillsammans med hennes pappa Johan Nilsson och utmärkte trummisen Andreas Persson. De spelade och sjöng låtar av Allan Edwall som passade alldeles fantastiskt bra en sommarafton vid havet. 


Det var så härligt att se att scenen (åtminstone under den tid jag var där) dominerades av begåvade tjejer som tog för sig. Imponerande bra! Den fjärde ut var Julia Åshjelm och hennes starka röst passade bra till låtar av Adele och Duffy. 


Sista gänget ut (för min del) var Mandolinkillen med lika begåvade vänner. Irländska låtar och en del gamla slagdängor av Rod Stewart passade bra!


Och medan pappa spelade trummor på scenen kollade den här coola killen in omgivningarna i keps, tutte och hörselkåpor. Smart!

Sista låten med bandet gjorde Wiking ett gästspel och visade att han är en lysande sångare! Bra jobbat alla - det svängde på bra!
 
Stort Tack till alla stjärnor för fin musik och ett härligt arrangemang! Hade gärna stannat och lyssnat till Per Strömbro med vänner men min förkylning var inte förtjust i blåsten så jag åkte hem för att kurera mig. Vet ju att ni är bäst ändå!
 
Idag har det varit rätt lugnt, fantastiskt soligt och fint. En kort regnskur tvingade mig att rusa ut för att ta ner tvätten men annars har jag mest läst och njutit av en ledig söndag. Hämtade mamma som varit på kyrkresa och besökte graven innan vi åkte hem. Nu har maken bjudit på sillmiddag med egenodlad färskpotatis så jag mår gott i uterummet och ska fundera lite på vad jag ska göra på Allsången på Nordanå där jag ska vara med 16 juli. Temat är 70-tal så nu får jag väl också gräva i garderoben och se om jag hittar något fult... Haha!
 
 
 
 
 

Glada kusiner!

Igår var det dags för släktträff med en del av makens kusiner och vi kunde inte ha fått träffas på en finare plats:


Gladaviken - som är platsen för makens syster Beriths stuga.


Vädret var lite mulet till att börja med men vad gör väl det när sällskapet är härligt och platsen alldeles ljuvlig! Nere vid havet har de brygga, extra sovplatser, badtunna och annat nödvändgt för sköna dagar.


Och längre upp står den nu utbyggda stugan som blev så kalasfin!


Vi kom i god tid och hann surra lite med Berith och hennes Krister.


Kul för maken att träffas och prata om annat är gemensamt ansvar. Syskonen är kanske inte så lika i utseende - Ulf är lik på pappa och Berith på mamma - men i sättet:


De är båda riktiga arbetsmyror... 


Så kom gästerna och Sonja och Sture blev hämtade från sitt boende. Här sitter Sture tillsammans med kusin Gunbritts man Rolf och kusinen Ellen.


Och Gunbritt äter smörgåstårta bredvid Sonja. De är roligt för "gamlern" att komma ut - och även att prata om gamla tider. Kusinernas pappa Erling var storebror till Sture.


OCh här kusin Gudrun bredvid Ellens man Mats. 


Gudruns son Roger och hans dotter Moa var också med och det blev en otroligt trevlig och härlig eftermiddag som avslutades med jordgubbar, glass och rinngrädde... Mums!


Många lösa trådar att plocka upp...


...och många glada skratt i det här härliga sällskapet!

Så kul att träffa er alla igen! Hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång.

Tusen tack till Berith och Krister som upplät sin fina stuga och för allt gott som vi blev bjudna på! Nästa år borde vi kanske hålla till hos oss? Vi har ju inget hav att tillgå men just idag när jag sitter på altanen i solen så är det inte alls så illa här heller. Ska passa på att jobba lite i solen och förena nytta med nöje. Synes!
 
 
 
 
 

Jobb - men soooool!

Ja, jag har börjat jobba igen. Förbereder ett jubileum som ska genomföras nästa lördag och det ska bli riktigt kul. Kanske tråkigt att semestern är slut men jag sitter ute i solen när jag kan och då går allt lite lättare! Har dessutom glädjen att få umgås med familj och fina vänner utemellan och det är härligt!
 

Igår var vi bjudna till Åsa och Leif i Bodan där de har sin stuga. En skön sommarkväll på bästa stället!


Roligt att träffa fina killen Rex som vi kanske ska få hundvakta på promenader i augusti.


Och vi fick som vanligt jättegod mat - perfekt grillade lammracks med sötpotatis och annat gott.


Vacker vy efter en kvällspromenad i området. Tusen tack för en fin kväll!

Igår varvade jag jobb och sol och läsning. Jag har ju ett antal böcker jag både vill och måste avverka innan det blir medverkan i SVT:s Gokväll där jag ska komma med boktips. Väldigt inspirerande!

Idag har jag och maken också hunnit med en promenad innan middagen och det var skönt att sträcka ut när foten en dag är på sitt bästa humör. Längtar efter träning!

Kan ju också behövas när man gillar att ta en fika - idag blev det hos mamma som fick kärt besök av pappas syskon och svägerska.


Lillebror Curt bor i Norrtälje och var på turné tillsammans med...


...sin söta fru Kerstin och...


...sin fina syster Sonja som bor i Umeå. Sååå roligt att träffa er alla!


Mamma var på sitt allra bästa humör och vi fikade och kikade på gamla bilder som hon plockade fram.


Här är jag och Lars tillsammans pappas syster Eivor som vi tyckte var en riktig lady då hon kom och hälsade på från Göteborg.
 

Och här är är kusiner samlade hos min farmor i hennes stuga ute i Åkern. Jag hade mycket hår då också... haha!


Och här är min farfar Algot som ju gick bort när jag bara var ett år.


Kusin Åsa och Thomas på besök och i bakgrunden söta syster Malin och lillebror Roland.


Den här bilden dök också upp och jag blev så glad över att se våra finaste gullungar Oskar och Emilia när de busar hos morfars tillsammans med kusin David och Rebecca. Älskar er!
 
Nu ska jag tagga ned med lite deckare på TV och imorrn åker vi till Lövånger och träffar Ulfs familj och släktingar. Blir fint att få göra ett besök i Gladaviken! :)
 
 
 
 

Dagar i juli!

Ännu en bildbomb med återblickar på fina dagar i juli! Har upplevt, skrattat, umgåtts, ätit och mått gott - fram till igår kväll då en förkylning flyttade in i kroppen. Nu sitter jag i soffan och känner mig rätt eländig - men det är ju tur att det går över rätt snabbt. Jag ska dessutom sitta och jobba lite i helgen så det spelar kanske mindre roll att jag är hängig.
 

Tjörn - mitt i en av skulpturerna!


Vilopaus med Jaume Plensas huvud i bakgrunden.


Anna - och jag... 


Har också gjort ett stopp i Gysinge som är ett gammalt brukssamhälle - där byggnaderna nu övergått till att vara folkhögskola. Riktigt fint!


Stallar.


PRO driver folkhögskolan och vänder sig till personer som är 55+... Själv känner jag mig dock inte som någon pensionär ännu.
 

Gysinge var Gästriklands största järnbruk slutet på 1800-talet och ligger vackert vid Dalälven.


Kyrka var också ett måste.


Tveksamt väder - precis som det varit hela sommaren. Blir det blått och klart en dag så dyker det snabbt upp mörkare moln... 


Men det har varit bra dagar och fina utflykter med Knasen!

Många ställplatser ligger vid småbåtshamnarna och det är superfint!
 

Här en kväll med bästa sällskapet; herr och fru Fjällström!


Vi fixade god mat och avslutade med somriga jordgubbar!


Men jag har ju varit hemma rätt mycket också. Köpte ett skåp på IKEA och piffade upp uterummet med nya dynor. Man vill ju gärna sitta där ute så mycket som möjligt så det är roligt att fräscha till.


Har också haft syrran med familj på middag och här hjälper Max och My mig med marängtårtan.


Gullungar! Den blev naturligtvis fantastiskt god!

I onsdags kom jag mig äntligen iväg till finaste kompisen Anna som flyttat med hela familjen.


Så kul att ses och surra - och så fint hus de köpt! Massor med utrymmen som kommer att bli kalasbra även när barnen blir större. Nu är tvillingarna snart tre år och det  var full rulle.

Leo - i hatten!

Och Alma likaså! Finingar!

I torsdags var det ju för första gången riktigt varmt ute och vi var bjudna på en riktig kalasdag vid havet! Här blir vi hämtade med flotte.


Och här tog värdinnan emot. Tack för fantastisk mat och en underbar kväll!


Är man ute vid havet så är det bara att vara förberedd på en båttur. 


Vi hade turen att få åka med ut till Gåsören! Så härligt!


Full fart!


Och vi fick hjälp med namnen på öarna. Jag är ju ingen sjöbjörn så de flesta har man bara hört talas om.


Bredskär? Ja, jag är inte säker...


Men här kom vi fram till vackra Gåsören! 


Ett par ulliga ungar tog emot oss.


Och jag bröt mot lagen... Haha! Nåja, den har nog förändrats sedan militären slutade vara där ute.


I samlad tropp till fyren.


I bakgrunden ser man den gamla fyrbostaden och i förgrunden ett solur som funkade bra!


Vad den här lilla stugan var till för vet jag inte.


Efter kalasfika ute vid det större huset var det dags att vända tillbaka och vi hade tur med vädret. Första regndropparna kom när vi närmade oss land.


Men innan dess var det alldeles ljuvligt!


Och Rönnskär i bakgrunden har väl aldrig varit tjusigare?


Tillbaka igen.


Vissa motorintresserade fick till sin glädje testa vattenskoterna!


Man kan ana leendet...


Här har Marika fått en åktur med Anders. 


Wilma väntade troget.


Marika var hur nöjd som helst efter en racerrunda!

Och vi fick fika, god mat, grillat och en fantastisk dessert! En ljuvlig dag som avslutades med tävlingar, vattenlekar och bad. Tusen Tack!!
 
Igår kände jag förkylningen börja men jag satte igång och skurade badrum och började den storstädning som jag skulle gjort för länge sedan. Jodå, jag blev lite piggare och åkte sedan ner på Nordanå då jag ju inte ville missa årets:


Trästockfestival! 


Och så fick jag äntligen se Linnea Henriksson som är en såååå skön tjej! 


Full fart från början till slut och hon frontar med tjejerna i bandet, tycker att man duger som man är och sjöng natuligtvis favoriten "Lyckligare nu" som min föreställning är döpt efter.

Såååååå bra! Här avslutade hon med att gå ut i publiken, dansa, röja och tacka för sig. Jag var helnöjd och hade även tänkt se Säkert! men efter att ha landat hemma kände jag mig bara sjukare så det blev sängen.

Idag har jag gjort köttgryta, ätit med Oskar och sagt hejdå... :( Det är alltid tråkigt när barnen åker hem men det har varit underbart att få rå om honom några dagar! Nu ska jag gå ut och se om solen är framme så länge att jag hinner sätta mig i en solstol... Haha! Ha det bäst alla!
 

Semesterdagar...

Det är skönt med semester även om den kommer att bli ovanligt kort den här sommaren. Har dock under de två senaste veckorna hunnit göra massor med saker och se mig om lite i Sverige.
 
Har passerat Göta Kanal och sett en segelbåt passera.
 

Har ätit en rustik Osso Buco på en annorlunda restaurang.


Stället skulle nog ha passat Oskar då man också kunde spela Super Nintendo - på tjock-TV! Haha!


Har naturligtvis hälsat på familjens guldtjej Emilia! 


Och vi har monterat en ny skohylla som maken tillverkat!
 
Resultatet blev en mer organiserad och rymlig hall. Superfint!


Har ätit massor med räkor tillsammans med Emilia och hennes fina vänner...


...och fått lite eget andrum på camping.


Där får man också se en del annorlunda husbilslösningar...


Jag har sett musikaliskt inredda toaletter...
 

...och enstaka gånger målat ögonfransarna. Semester är ju annars vila från allt.


Och jag har skrattat mycket!


Och sedan lite till! Den här bilden är nog egentligen inte så bra - man jag tyckte jag såg smal ut... Haha!


Hälsar man på bästa tjejen i Göteborg blir det också ett besök på Ullevi!


Taggad publik!


Och pole position för både oss och C-More.


Men det var kanske ingen lysande match. Här verkar någon också ha tagit paus för armhävningar... Haha!


Stundtals var det dock full fart och fina dribblingar - men också mycket bra försvarsspel.


Här verkar Halmstad ha bitit i gräset? Eller hyllar de kanske Tobias Hysén? Haha!

Lasse Granqvist rapporterade men trots att vi satt fem meter ifrån hördes ingenting. Matchen slutade 1-1 och var inte någon höjdare - men det är alltid kul att se live.


Har också hunnit med ett besök på Tjörn och kört över den här högtflygande bron... Lite svindel får jag fortfarande.


Och på Tjörn var det som att komma ut på landet. Den här gamla grusvägen var ju för fin. Och bakom det rejäla stängslet vilade... 


kor... Ja, jag har ju koskräck men stängslet kändes betryggande stabilt.


Formgjutet?

På Tjörn finns en skulpturpark i Pilane som jag alltid velat se. Nu blev det äntligen av. Jag älskar skulpturparker! Motion och konst i skön förening. Något för både kropp och själ.


Det tog ett par timmar att vandra runt och den här spegelprydda skulpturen av Pia Hedström heter Life Capsule.


Sohie Ryder hade bidragit med flera spännande skulpturer i tvinnad ståltråd.

En korsning mellan hare och människa?

Den här heter Sleeping feet och är ett par meter hög (ja, ni ser mannen bredvid). Väldigt fin!


Hästen är fem meter hög och är en annan ståltrådskonstruktion av Mohannad Soleman.


Det är coolt att se den sticka upp bakom grästuvor och berg.
 

Polska konstnären Magdalena Abakanowicz experimenterar med livets mysterium och hade gjord en samling bronsstatyer utan huvud.


Men om man kikade från rätt vinkel så passade Jaume Plensas huvud alldeles perfekt.


Breaking Through i stål av Martin Sjöberg.


Och Jaume Plensa som jag gillar så mycket har haft flera skulpturer med i det här området. I år stoltserade hans Anna längst upp på toppen och kunde ses från långt håll.

Fjorton meter högt och en imponerande skulptur!


De gamla gravrösena var också vackra. Fint ställe som verkligen är värt ett besök!
 

En del skulpturer är också alive and kicking!

Utsikten var för övrigt enastånde när man kommit upp på toppen.


Avslutade "Världens svettigaste konstrunda" med att vinka hej då till Anna!
 
Ja, det har blivit lite olika semesteraktiviteter med betoning på avkoppling! Så skönt! Men jag har ju också...
 

...varit en sväng på stan...


...ätit glass...

...besökt IKEA - och tagit selfiesar! Haha! 
 
Nu får jag fortsätta en annan dag - tar en paus för promenad och middagsfix. 
 

Vi hade ju turen att få hem bästa sonen igår och man vill ju gärna umgås allt man kan! Igår grillat, idag lax!

Återkommer med fler roliga semesterupplevelser en annan dag!
 
 
 

Semester!

En hel vecka har gått sedan jag bloggade sist och det är sannerligen inte så vanligt. Jag har jobbat ett par dagar med att avsluta det stora arrangemanget men sedan i onsdags har jag bara varit ledig! Ja, jag har lite jobbabstinens så idag satte jag mig och uppdaterade hemsidan... Nu kan man i alla fall se vad jag gjort under våren och vad som händer i höst. http://monicalindgren.com 
 
Ska vara ledig ett par veckor till men under tiden ska jag faktiskt förbereda ett 70-årsjubileum för IVAB i Piteå som jag ska göra tillsammans med sångpedagogen Mirjana Petrova. Ska bli jätteroligt men jag undrar hur jag tänker när jag planerar så här? Sedan drar Matfesten igång och jag har ägnat några timmar åt den också under de senaste dagarna. Vissa projekt är svåra att ta semester ifrån. 

MEN. I mitten på september åker jag på träningsresa till Kreta! Det går bra att jobba mycket om man vet att det kommer något roligt efteråt. Jag och fina kompisen Anna ska åka och må gott på ett spa-hotell i Kolymbari...

Det ser inte tråkigt ut... Och naturligtvis hoppas vi på sol och härlig träning tillsammans med Anita och Anneli!
 
Kreta... Har faktiskt aldrig varit till Grekland så det är hög tid.
 
Men nu ska jag återgå till den svenska semestern och återkommer när jag har något roligt att berätta! Lev och må alla fina!
 
 
 
 

Leve kreativiteten! Och Bollywood...

Fredag startade jag med att återse en gammal bekant från Business Development Day: Finske professorn Alf Rehn! Han skulle prata både på svenska och engelska för personal och gäster och vi hann surra en del då jag också hämtade honom på flyget och skjutsade runt.
 

Två glaaaaaaaaaaaada! Han är en skön person, smart som fanken och föreläser som en stå-upp-komiker!


Alla älskar kreativitet va? Han gav galna exempel och ifrågasatte många vedertagna klyshor. Många tycker sig kunna känna igen en kreativ idé men i själva verket är det färre som kan känna igen sitt eget kön... Haha!


För att utnyttja alla kreativa idéer måste vi börja se och lyssna på varandra och ta ansvar för de idéer som kommer upp. Tusen Tack för fantastisk kunskap Alf!

Jag hade ju bjudit in några favoritgrabbar också och Ulf, Johan och Oskar var lika nöjda över föreläsningen! Bamsekramar till er som också ställt upp och hjälpt mig! <3

Jag åkte med Alf ner till Scandic för att inleda den engelska föreläsningen och sedan blev det dags att klä om och dra iväg till festlokalen!
 

Där pågick soundcheck för fullt och på den runda mattan i mitten var det musikerna i Palace on Wheels som förberedde sig. De spelar indisk musik och var heeeeeel rätt för kvällen!


Fick besök av "lamperskan" Anna och hennes söta dotter Freja! 


Johan och Oskar anslöt också för att ställa i ordning vattenpiporna. Hur fina som helst!


Pär Johansson är världens bästa kock och ständig matleverantör till mina fester. Han både lagar, levererar och visar upp det här underbara humöret! Tillsammans med Jörgen bildar vi en klockren och lättjobbad trio! Här var också Esse på plats för att hjälpa till med friteringen av välkomstdrinkens tilltugg.


Så var allting äntligen klart! Bara för musikerna att börja och gästerna att komma!


Härlig stämning redan från start när bussarna anlänt.


Glada killar från Litauen! Alla fick indiska halsdukar i olika färger som bordsplacering.


Olov från Ö-vik tillsammans med Soo och hans söta fru Connie från Hongkong!


Finsk ambivalens? Vatten eller indisk öl?


Och här började allt!


Full fart på en gång och massor med olika rätter serverade i skålar på borden.


Oskar och Johan fick snabbt sällskap i sin hörna. Många ville sitta i loungen och testa.


Vi hade lagt in mycket happenings och här har komikern och trollkarlen Håkan Berg intagit scenen tillsammans med musikern Micke Svan. 


Han blir bara bättre och bättre - folkets jubel!


Jag passade på att sätta mig en liten stund. Fötterna var inte i bästa formen... Sedan presenterade jag ett par fina tjejer från Bollywood Dance Academy: Marianna och Neda!


De fick igång publiken och skapade en magisk stämning där alla ville vara med och dansa indiskt.


Full fart!


Det är svårt att veta om allt blir rätt när man bokar artister men hela kvällen flöt på så otroligt bra! 


Och bilderna blir roliga minnen att kika tillbaka på.
 

Superbra jobb tjejer!
 
Och efter det här indiska uppåttjacket släppte vi upp en annan magiker:
 

Samuel Ljugblahd med band! Jag säger bara; Äntligen!
 

Han sjunger fantastiskt och kan verkligen få taket att lyfta! Glad också över att Löwe var med och spelade bas!


Kärlek till alla som medverkade och extra tack till Samuel som gjorde min dag!


Bollywood kan behöva lite inslag av soul för att alla ska bli nöjda. Skön variation!

Ett indiskt tack från en trött men nöjd projektledare!

Igår röjde vi lite, hämtade hem prylar och jag var så trött att jag knappt kunde hålla upp ögonen. Idag vaknade jag efter elva timmars sömn och har suttit hela dagen med allt pappersarbete som återstår. Det gäller att göra all ekonomi klar så att jag också kan få gå på semester. Som jag längtar efter ledighet! Lovar mig själv att inte jobba lika mycket nästa vår. 
 
Kom just på att jag har ett telefonmöte på måndag inför ett jubileum i början på augusti så det blir säkert ingen lång semester men ett par veckor vill jag gärna få innan det är dags att ta tag i Matfesten... Men först ska jag fira ett lyckat 10-årsjubileum - med att sova, klippa mig och fixa fötterna!
 
 
 
 

Vilken vecka - sååååå nöjd!

Har haft årets mest hektiska vecka tillsammans med Nordic Light och kan äntligen luta mig tillbaka så här på söndagkvällen. Har ont i hela kroppen, känner mig oerhört trött men är sjukt nöjd med resultatet. Stort och varmt TACK till alla medarbetare, kunder och gäster - vi gjorde det igen! 
 

Började veckan med avstämningsmöte med Jörgen som är min "partner in crime" - och Peter som är den bästa alltjänst man kan tänka sig. Här har vi börjat flytta in på Rotan i Skelleftehamn som var årets festlokal. Temat skulle bli Bollywood och då gäller det att fylla på med tyger och färg.

Det är mycket som ska stämma under den här veckan då jag planerar all logistik med bussar, måltider och event. Dessutom jobbar jag operativt eftersom jag älskar att träffa nya människor och tycker att det är en förmån att få se till att alla är nöjda när de åker hem efter sitt besök i Skellefteå! Gäster, kunder och leverantörer kommer från hela världen och i onsdags startade jag upp med att åka ett par svängar till Falmark för att hämta upp dem med bussar.


Efter sista hämtningen åkte vi direkt till Stadskällaren för en magisk välkomstmiddag! Här är det José från Chile som tar för sig av läckerheterna. 


Det blev många tummar upp från gästerna!


Mysigt och och smakfullt. Alla var oerhört nöjda!


Och jag hann hänga lite i baren tillsammans med Eisaku som kommer från Japan. Han hade gift sig sedan vi sågs sist så jag fick se massor med bilder och surra om året som gått.

Fick avsluta kvällen med att jaga rätt på ett par försvunna väskor och se till att de kom till hotellet innan det bar av hemåt för lite sömn. Det har blivit sparsamt med vila under veckan så i natt sov jag 11 timmar, tämligen ovaggad... Trött, men alltid så glad när veckan är över då jag får så mycket positiv feedback från alla. Det värmer i hjärtat! Glad också över att ha fått förtroendet att göra det här för tionde året i rad - måste betyda att jag gjort ett hyfsat jobb.

Torsdag ägnades åt produktvisning och konferenstid där allt fungerade som det skulle - och på aftonen blev det bussar ut till Anki och BO:s paradis i Boviken. 


Där hade Mattias Richtmann och den nystartade Hjortron Catering laddat upp med grillat ute i det fria!


Högrevsburgare av Burträskkött, korvar, kyckling och lax smakade ljuvligt!


Bara att plocka för sig och ta plats ute på klippor eller sittgrupper.


Erik och Anna hade också barnen med sig och här är det Li som vinkar glatt innan hon studsar iväg.


Här har hon och brorsan Björn tagit sikte på bryggan. Vädret var helt otroligt bra och det blev så skön sommarkväll för både barn och vuxna!


Tyska gäster!


Och kinesiska!


Det var inte bara jag som tog bilder...


Fler gäster som njöt i solen!


Det här paret från Finland var på sitt första besök och var överförtjusta!


Eisaku och värdinnan! Varmt tack till dig och BO för att ni upplåter ert underbara hem!


Fransk middagsglädje!


Och selfielycka! Jag och Eisaku är bra på det här... Haha!


Sydamerikanska muntergökar!


Och ännu en söt tjej som fick följa pappa på utflykt!


Fina Carolina från Colombia!
 

Och här har Håkan Almqvist tagit sig an gäster från både Canada och Uruguay.


Jussi tillsammans med Wanchun Ding som basar i Kina!


Härliga Benny från Hongkong med sällskap.


Fler män från England, Norge och USA.


Amerikanen Dan är en glad prick!


Och tyske Jochen trivdes i solen!


Omtänksamma Jineng från Nuco i Kina är en underbar människa som alltid hör sig för om hur det är med min familj och vill veta vad barnen gör. Alltid kul att ses!


Och vi hissar flaggan i topp för Lisa på Nordic Light som jobbat med alla bokningar för första året och klarade det med glans! Tack för gott samarbete!


Med den här avslappnade bilden av nätverkande gäster lämnade jag Boviken och åkte till Skelleftehamn för att ägna resten av kvällen åt att piffa i lokalen. Ibland skulle jag önska att man kunde dela sig...


Här har myshörnan för vattenpiporna börjat ta form.


Färgglad dukning! 


Och ett par fina killar som hjälpte till! Det här är Anwar...


...och det här är Esse! Tack för kanonjobb!

Jag var rejält trött i fötterna när jag kom hem - men då hade en av mina favoritkillar kommit hem; Oskar! Han och kusinen Johan skulle jobba tillsammans med mig på fredagkvällen så istället för att störta i säng började vi prova lite indiska kläder...

Mor och son i finaste outfiten i den sommarljusa natten! Vi står stadigt...
 
...men Oskar har ju alltid siktat högre! Haha! 

Nu var det bara fredag kvar men jag måste ta en liten paus innan jag presenterar Bollywood! Måste dricka lite kaffe... 
 

RSS 2.0