Back on track!

Lördag blev en riktig sovdag som började med kaffe på sängen strax före lunch! Helt i min smak när man är lite krossad. Nu piggnade jag till ganska bra eftersom det var Oskar som kom med kaffet och han och Lisa var hemma. Det var också Åsa så jag tyckte att jag hade turen att få vakna med stora delar av min kära familj!

Oskar var peppad på att koka och grilla högrev och så fick det bli. Han tog upp kött ur frysen och jag åkte ner en sväng till tältet för att plocka ihop lite prylar och se hur det gick med rivningen.


Knappt 12 timmar efter festen var det ganska tomt... Det går oerhört snabbt när alla vet vad de ska göra. Teknikrivet skedde ju på natten och då hade vi också en idrottsförening som tömde lokalen på bord och stolar. På morgonen blev det rivning av scen och så kom Samljus i Luleå för att plocka ner trossen. Sedan rasslade det bara på!
 

Den här bilden ska jag skicka till Kristoffer på Humpab för att visa hur handlingskraftig hans personal är... Haha! Nej, de jobbar som tusan men det var en kul bild!


Bara skalet kvar!


Och nu börjar man känna sig smått obehörig... Haha! 


Hej då tältet! Hoppas vi ses fler gånger! Det var otroligt fint! 

Sedan hade jag bråttom hem för att möta upp kärlekarna! De åkte och handlade, jag satte på köttet på kokning, satte mig i soffan - och somnade direkt... Jag var rädd för det och hade satt klockan på spisen men inte hörde jag den... Haha! Nåja, det blev nog ganska bra i alla fall!


Maken kom hem från jobbet, vi kikade på lite fotboll och sedan var det grilldags!


En snabb potatissallad och lite glaze på köttet smakade hur bra som helst!
 
Skönt att sedan gå och lägga sig när man vet att man får sova dagen efter och inte behöver jobba alls... Men helt ledig är man ju inte. Jag tvättade tre maskiner igår och ilade runt med allt möjligt pyssel. Idag har varit och visat upp krockskadan, köpt present till Abbe, strukit och packat (alldeles för mycket), fotbadat (helt nödvändigt) och kommer nu att slänga mig i säng för att åka till Götet imorrn! Tar med mig lite ekonomijobb som måste bli klart men annars ska jag bara mysa!
 

Igår hämtade jag ett bokpaket från Adlibris... Måste väl räcka några dagar i alla fall... Haha!


Skrållan hämtade också bokpaket. Eller rättare sagt själva kartongen... Hon har små krav! 
 
Sov gott alla glada! Ses imorrn! 
 
 
 

Nordic Light Week - 4 - Showtime!

Maten uppäten, kaffe och dessert serverad! Kylan i tältet senare på fredagkvällen var en tuff motståndare så när vi drog igång presentationen av kvällens huvudnummer var alla på hugget! Musik, ljus, värme och energi var välkommet!

Producenten bad om en lååååg "påa" och jag gjorde nog min längsta någonsin... Avslutade med att lämna över scenen till ett musikaliskt geni vars konsertkoncept nu överlevt 25 år på turné i hela världen: Robert Wells & Rhapsody in Rock!


Det blev full fart direkt!


Sjukt svängigt med det här 14 personer starka bandet med både blås och stråk! En alltför sällan skådad lyx!
 

Och vid turnéflygeln satt Mr Wells himself och gav allt! En oerhört begåvad människa! När vi skakade hand så kikade han på några notblad och gav dem sedan till producenten. Jaha, sa jag, fotografiskt minne? Jo, sa producenten, han har ju det... Oh my God...
 

Det blev en varm och härlig stämning på en enda gång. Rhapsody-konserterna brukar vara för sittande publik men de här glada gästerna går inte att styra... Man VILL ju bara röra på sig!


När introduktionen var gjord passade jag och Åsa på att gå ut och ta lite luft! Klockan hade blivit nästan 23.00 och våra uppdrag var i princip avklarade! Ja, som ansvarig kan man aldrig koppla av - men det viktigaste var gjort!


Men vi tjuvkikade för att inte missa en av våra favoriter...


Och skrattade... Det gör vi ofta, gärna och lääänge! En lisa för själen!


Nu var det nära... Wells började ladda för en presentation av:
 

LaGaylia Frazier! En av mina absoluta favoritsångerskor!!


Hon har en sån skööööön pipa och håret reste sig på armarna när hon höll ut helt galet länge i "All by myself"!


Även hon ger allt och då får ni tänka att vi var en ganska liten publik på 200 personer... Men det kändes inte så. Det blev en club-spelning med närhet till artisterna och dessutom fullt ös!!!


Till en av låtarna kom luftaktobaterna in och gjorde en ny akt med röda tyger!


Lika starkt även den här gången!


Allt ljus på er! Underbart! Sedan gick jag ut i kulissen för att hinna tacka både akrobaterna och LaGaylia för all ståpäls! Så otroligt bra! Och sedan tog vi selfisar... Haha!


Ta-daaa! Jag såg lite blek och skrynklig ut och hon tyckte att hon hade tjocka kinder så jag föreslog att vi skulle byta... Haha! 


Och hon är precis lika supertrevlig, glad och varm som hon ser ut! En pärla!


Konserten fortsatte och som ni ser var det full fart även på stråkarna! Med så här många kändisar på scenen kunde man ju tänka att jag och Åsa skulle få lite hybris... Men inte då! Vi är så vana att umgås i de här kretsarna att vi nästan inte påverkas alls:


Eller? Hahaha! Ja, här skrattade vi igen! Vi är nog lite crazy båda två... Eller ganska mycket! Haha!


Sedan kom LaGaylia tillbaka! Det blev "Rollin' on the river" och andra ösiga låtar där hon inte stod stilla en sekund! Vilken stjärna!


Glad!


Energisk!


Med fart och energi som en duracellkanin!


Eller två... Herregud vad jag njöt! Den här fredagen var verkligen en rolig dag på jobbet! Jag bugar inför all denna professionalitet! Så underbart, magiskt bra! Bästa konserten ever - på en dryg meters avstånd! Lyx!
 

Åsa njöt också! Och här är hon för övrigt på samma bild som Robert och LaGaylia... Hybris? Näääeee...


Efter ett sista ösigt block var det dock slut och dags för mig att tacka! Jörgen tog några bilder med min kamera men det var lite knepigt ljus.


Får man dela scen och dela ut Västerbottensost till sådana här celebriteter så struntar man dock i om ljuset är knepigt. Vilken gläääääääääääääääääädje!


Pussar och kramar!


En japansk tummen upp och ett amerikanskt garv! En sån skön kväll!


Åsa hann också med en selfie med producenten P.J. som för övrigt fanns i bandet Attack som 1981 gjorde hiten "Oooa hela natten". En kändis även han!

Han sköter alla Wells gig och hade synpunkter på bordsplaceringen. "De måste flyttas om!" Men då hade han inte träffat mig... "Tror du att den här placeringen har tillkommit av en slump?" sa jag... Haha! Men vi kom överens. Borden fick stå kvar och han fick sätta fram några stolsrader innan dansen var ett skönt faktum! Efter ett så stort projekt som Norrländsk Passion så har jag inte fått mindre skinn på näsan...Det känns tryggt!

Tusen Tack till den bästa festunderhållning man kan tänka sig! Bättre än bra! Eller som jag sa när jag tackade: You rock! God damn it!
 
Och med det här inlägget sätter vi punkt för den roligaste och tuffaste arbetsveckan den här våren! Jag har fått chansen att göra såååååå mycket roliga uppdrag och kan därför med glädje gå på semeeeeeesteeeeer!!! Tack Norrländsk Passion och Tack Nordic Light for having me!
 
Imorrn åker jag till Emilia i Göteborg och jag längtar efter att bara vara! Ja, jag ska skiva en monolog klar under juli men det är också allt... Haha! 
 
 
 

Nordic Light Week - 3

Fortfarande som överkörd av tåget men med mycket sömn kan man komma långt - så snart är energin tillbaka! Den här fantastiska veckan har det hänt så mycket att jag nu inleder inlägget om fredagens fest som jag med all sannolikhet får dela upp på två. En helt otrolig dag och den mest storslagna firmafest jag har fått nöjet att arrangera! 

Jag började redan på morgonkröken med lite textjobb och sedan iväg till flygplatsen för att hämta dagens föreläsare Joakim Karlsson! Vi hade lite tid över och hann därför besöka både tältet, fabriken och Nordic Lights nya Showroom!
 

Kanonfin utställningslokal där ljussättningen får ta plats!


Lite lunch och sedan introducerade jag Joakim som är en erfaren Management-Konsult som jobbat åt både Marinen och Världsbanken! Hans första föreläsning var för personalen och handlade mycket om vilken roll man spelar, vilken sinnesstämning man väljer att vara i och hur detta i sin tur påverkar både resultatet och övriga i arbetsgruppen!


Det här tillståndet är ju t ex inte särskilt dynamiskt... Ja skulle kunna orda länge om hans information men väljer att gå vidare och kanske återkomma en annan gång. Han var i alla fall mycket bra och det kändes skönt att få sitta stilla en timme och få egen input! 


Skjutsade sedan ned honom till Statt där lunch och nästa gäng väntade! Vi hade två föreläsningar eftersom vi ju har många engelsktalande gäster.


Snabba steg... Jag har verkligen jagat på de här dagarna!


Och här hittade vi många av de lyhörda gästerna! Jag introducerade, skaffade mig en vikarie när det gällde avtackningen och lämnade därför present och drog vidare hemåt. Jag behövde en powernap för att också orka kvällen.


Men tillbaka vid bilen möttes jag av en lapp på rutan och ett trasigt extraljus... "Jag har backat på din bil..." Förbaskat onödigt! Han hade dock lämnat telefonnumret och tar på sig ansvaret - men nu måste jag på Forslunds plåtverkstad (igen!) på måndag...

Jag och Åsa hann i alla fall vila en stund och sedan plocka ihop allt för att åka ner till tältet! Blommorna skulle ut och bordsplaceringen och det gick snabbt tack vare min fina assistent! :) Jag skulle också träffa lite artister för att gå igenom programpunkter och tider.


Här är luftakrobaten Hanna Linné som var något så sjukt bra! Jag ville gärna ha lite "Cirkus Cirkör-känsla" på en del av underhållningen. Är man i ett cirkustält så betingar det lite sådana inslag!


Här repar hon... Ser rätt livsfarligt ut om ni frågar mig... Min plan var att Emma skulle testa att hänga i ringarna men av någon anledning så strök jag det... Haha! Höjder är inte riktigt my thing...

Ja, jag jagade runt ett tag och sedan var det dags att byta om och ta emot gästerna som fått en guidad busstur med lite larvig information som jag skrivit ihop till bussvärdarna. Jag kände att vi var tvungna att lura dem lite och inte köra direkt till Nordanå... Lite hemlighetsmakeri får man ju ägna sig åt även om det inte uppskattas av alla. En del vill absolut veta var vi ska vara för att snabbt kunna ta sig hem... Nåja, de får ju köra bil om de vill.
 

Klänning på! Champagneglas uppställda! 


Stråksektion igång i det lilla tältet som blev platsen för välkomstmingel! Livemusik ger alltid en så lyxig känsla och de här brudarna gick inte av för hackor!


Några gäster visste ju var vi skulle hålla till! Först på plats var VD:n Erik Wikström och hans söta fru Anna! Snyyyygga outfits!


Och på slaget sju gled fyra bussar in och ställde upp på innergården! Det vällde ut rödklädda gäster! Så härligt!


#redpartywithatouchofgold Fransmannen Philippe är säker! 


Det är också Jan och Anki! Det här är en kille man ska hålla sig till en kylig kväll som den i fredags. Efternamnet är nämligen Värme...


Jag träffade på min glada kompis från invigningsfesten! Wayne från Sydafrika kallade mig "Rubbish" hela tiden eftersom jag var så glad och kul! Haha! Joo, det är faktiskt en komplimang...


Och här är Åsa tillsammans med honom och B-O som också hade en klockren outfit! Det är så roligt när alla anammar färgvalet eller temat. De blir liksom en del av en jättescenografi när de sitter till bords! Snyggt!


Dags att gå in i tältet och ta plats! Jag och Åsa inledde med lite sång och presentationer. Funkade fint även om vi snubblade på något ord i vår nya text. Ser man bara glad och säker ut så gör det inget... Haha! Emma gjorde också ett besök men var inte riktigt i slag. Jag var för trött för att också orka vara rolig - och för självkritisk för att hålla upp mig själv. Tur att vi hade maxat med annan underhållning i fredags!


Efter varmrätten var det dags för Hanna Linné! Jag fick göra en Bronett-presentation och det gick som ett sus i publiken när hon åkte upp!


Wow! Man vet knappt vad som är bak och fram! Så otroligt vig och stark!!


Hon gjorde ett nummer tillsammans med sin partner Sebastian som inledde med att spela piano. Han är egentligen musiker från Argentina men har repat in luftakrobatik tillsammans med henne och de har turnerat över hela världen! Fantastiskt! Nästa stopp var Singapore!


Starkt!


Och ursnyggt!


Och ännu starkare! Det här är ju fan inte möjligt! Det blev som förväntat ett jättejubel och kvällen fortsatte! Om Emma gjorde ett besök så förstår ni ju att Belinda inte var långt borta... Haha!


On stage! And on fire! Kalasbra Åsa! Eller förlåt, Belinda! 


Hon är säker! Här har hon raggat upp Wan Chun som är chef på en av fabrikerna i Kina!


Och här blev hon uppraggad av Wayne från Sydafrika och gav Åsa namnet Awesome! Om det var bättre eller sämre än Rubbish förtäljer inte historien - men glad var han hela tiden!
 
Kvällen fortsatte och så här storslagen underhållning har vi nog aldrig haft! Återkommer på en stund med fortsättningen! Worth waiting for! 
 
 
 

Nordic Light Week - 2

Torsdag morgon startade tidigt med ett besök i tältet. Joo, nu när allt är över kan jag avslöja att gårdagens fest blev en magisk tillställning i det stora cirkustältet på Nordanå! Men varje år är allt hemligt och det gör allt lite extra spännande. Nu skulle det riggas ljud, ljus, tyger, bäras in bord och dukas.
 
Jag var lite galen redan dagen innan då tygerna låg kvar i Sundsvall sedan måndag natt eftersom DHL inte rymde dem i bilen då de åkte norrut på tisdagen... De har mycket körningar... "Men hallå! Visst är ni ett fraktföretag?" Jeeeezus! DHL ligger nu i samma serviceliga som Jysk... Och det är ingen komplimang!

Efter lite praktiskt arbete var det dags att åka hem för att ta emot Åsa då vi skulle repetera våra nyskrivna inslag på engelska till fredagens fest! Det blev mycket kramar och skratt, sjukt mycket felsång och frågor om det här verkligen skulle gå... Men det gjorde det givetvis! Matfix, shopping av prylar som saknades och ännu ett besök i tältet innan det var dags att pricka av alla deltagare som ägnat dagen åt ljusvisningar och information.
 
Här började jag känna hur vårens upparbetade trötthet gjorde av sig... Bussen stannade inte på angiven plats och vissa var stressade att komma iväg trots att jag inte prickat av klart. Jag blev klart irriterad eftersom jag hade fått dagens första samtal redan 08.20 från koreaner som missat bussen och verkligen ville att alla skulle vara med när vi åkte ut till Anki och B-O:s stuga i Boviken. Ett varmt och välkomnande paradis!

Min irritation höll i sig ett tag men Åsa var min assistent för dagen och även den som stöttar mig och agerar kurator när jag behöver... Haha! Hon äääääär en pärla - och jag blev glad igen!
 

Här hade jag presenterat henne för fransmannen Philippe Martinez och eftersom Åsa tillbringat halva förra året i Antibes så fick de mycket att prata om!


En annan mycket glad man är japanen Eisaku som vi hämtade på sista flyget på onsdagkvällen! Då hade han rest i 25 timmar och var ändå så här uppspelt efter en lång dag!


Janne på Nordic hade med sig söta och tuffa dotterna Lova! Båda i skinnjackor... Gulligt!


Jag gick naturligtvis ut på hällorna eftersom den friska luften från havet är magisk!


Underbart att se hur alla gäster bara smälter in, nätverkar, surrar, äter och mår gott! 


Vi trivdes! Och i bakgrunden togs det obligatoriska gruppbilder med havet som bakgrund! 
 

Ja, jag förevigade också gänget från NLT! Så fina människor! Hamnade i ett underbart samtal om livet och tillsammans med ett par av dem och de besitter stor visdom! Mycket kärlek! De handskas kanske lite ovarsamt med sanningen då de säger att jag efter så många år bara ser yngre ut... ;)


Här stötte jag på mina favorittjejer igen! Anki är en av de varmaste, omtänksammaste och mest gästfria människor som finns! Jaaaa, Åsa också! Men nu var vi ju hemma hos Anki!


Och på en av altanerna hamnade trubaduren som nog inte hade det så lätt i snålblåsten. Han var kanonbra men det blev kyliga vindar från havet - trots solen!


Men en del av gästerna gick ju in också... Här satt tysken Manuel klistrad framför VM-matchen mellan USA och just Tyskland. Koll armbindeln... Kapten... Från McDonalds... Haha! 

Åsa avslutade med att spana in den gulliga trubaduren (fattar ni att han är 54!) innan det var dags att åka hem och jobba vidare... Låååånga dagar blev det!
 
Och idag har jag varit så krossad att de här två blogginläggen nog är det enda jag åstadkommit. Och här tar jag slut. Rapporten från den stora partydagen kommer imorrn! Måste gå in i lite semestermode... Mañana, mañana... Haha!
 
 
 

Nordic Light Week - 1

Fantastisk avslutning på juni månad och vårens arbete med en hektisk men oerhört lyckad jobbvecka med Nordic Light och deras kunder! Nu har jag hand om all planering, logistik, fest och underhållning för sjunde året i rad och det blir bara roligare - men samtidigt svårare att överträffa föregående år. Vid min sida har jag Jörgen Lindmark på Artistkontoret och vi var överens om att den här festen nog överträffade det mesta!!

Men det var ju igår. Jag började redan i onsdags med att hämta alla på flyget och t o m vädret visade sig från sin bästa sida! Det har det gjort hela tiden förutom att det har varit lite för kallt... 
 

Här hade jag och Håkan kommit ut till Falmark och han placerade ut alla Goodiebags med tröjor och annat fiffigt som kan behövas på ett besök i Skellefteå!

Vi väntade ett tag och jag passade på att åka lite bagageband... Haha! Det är alltid uppfriskande att göra något riktigt barnsligt!
 

Här har alla anlänt och vi ser representanterna från Holland, Norge och Ukraina leta efter påsar med sina namn. Vi skjutsade dem till hotellet och jag hann sedan hem för att göra lite efterbearbetning till Norrländsk Passion. Det är övertider som ska godkännas och ekonomiska överenskommelser som ska avslutas. Sedan blev det välkomstmiddag på Statt!


Jag hamnade bredvid de här sköna amerikanerna Jody och Daniel! Den senare träffade jag för fyra år sedan då han hade med sig sin blivande fru Lindsay. Nu, ett giftermål, två barn och tre hundar senare åkte han ensam över Altanten men hans fru hälsade och det var kul! 


Korea möter Kina!


Och vice versa! Koreanen till höger var storrökare med visst intresse för snus så han fick naturligtvis en dosa i present! Är man 25 år och röker två paket om dagen så bör man tänka om... Ja, jag är ju som en mamm också! Haha! 


Och här satt Apple från en av fabrikerna i Kina tillsammans med ITAB:s Treasury Johan Isaksson. ITAB är ju sedan ett par år ägare till Nordic Light och har sitt säte i Jönköping - och kontor över hela världen!

ITAB:s VD Ulf Rostedt tillsammans med Mr Soo som är revisor i Hongkong. I bakgrunden sitter en av holländarna och uttrycker att han kanske inte vill vara med på bild... Haha! Nej, alla gäster har mycket humor! 
 
Trevlig och pratsam kväll! Alla gäster är oerhört sociala, öppna och vänliga och det blir god stämning. De tycker också att jag är så glad hela tiden - men det är verkligen inte något problem. Jag bara trivs på jobbet! 
 
Hem igen för fortsatt planering och fix inför gårdagens fest. Jag har förutom planering också gjort bordsskyltar, planterat blommor, spraylackat krukor och diverse prylar eftersom årets tema var rött och guld. Till ett annat år ska jag kanske skaffa mig en assistent... Haha! Det blir lite för mycket jobb och för lite sömn. När jag landade på kudden sov jag som en stock! Det var ju fullt program redan från nästa morgon!
 
Fortsättning följer!
 

Tvådagars igen...

Det går fort nu. Nedräkningen mot veckans stora event med Nordic Light har inletts och imorrn är det dags att hämta alla gäster på flyget. Sedan går det nog undan! Jag har ju fått äran att göra deras stora sommarevent ett antal år nu och för varje gång vill man gärna överträffa sig själv... 

Den hrä våren har jag verkligen maxat min projektledare/producentkapacitet och klarar jag den här veckan ut så går jag mot semester som en segrare! Och då betyder det inte att jag har fått beröm - utan att allting fungerar. Det är ALLTID det bästa betyget och viktigast för mig.

Jag hinner lite av varje ändå verkar det som. Igår åt jag en trevlig lunch med Britt-Inger Olofsson på Näringslivskontoret! Hon är en oerhört kompetent kvinna som verkligen vet vad hon håller på med. Alldeles nyss blev hon också premierad av näringslivet och det är ett oerhört gott betyg!

Men när vi sitter där och äter kommer det in en filmstjärna... Åtminstone såg hon ut som en sådan!
 

Söta och begåvade Emelie Fjällström! Så roligt att hinna träffa dig och Jocke! De är bra att Agnes spelar på Stadsfesten så att vi får träffa körtjejerna! Men roligas var ändå att få se och snusa på nytillskottet:


Sigge! Vilken söting! Så himla roligt! Och är han inte lite lik morfar Peter? De har i alla fall liknande frisyrer. Ännu... Kram och Grattis till heeeeelafamiljen! Vilken glääääääääääääääääääädje! 


Efter lunchen åkte jag förbi tältet och där var rivningen i full gång... Känns sentimentalt på något sätt...


Det ser ut som "dagen efter" överallt... Alla jobbade på helt fantastiskt och snart är nog allt återbördat dit det ska! Är det fem teatrar som samarbetar så förstår ni att det blir mycket prylar...

Idag har jag också suttit och gått igenom ekonomin med ekonomichefen på teatern och det verkar faktiskt som om vi även klarar budgeten med Norrländsk Passion! Som ansvarig får man lite kalla fötter när det närmar sig slutet men det mesta går åt rätt håll och nu får vi vänta till efter semestern på de sista fakturorna.

Så jag klipper nu, med en känsla av tillfredsställelse, navelsträngen till det största, svåraste, roligaste och mest omfattande projekt jag har producerat! Tack för allas förtroende! Det har varit magiskt! Går det åt helvete i augusti får jag ta det då! 
 
Nu är det dock Nordic som gäller och idag har det shoppats och igår skrev jag färdigt (nästan) och ikväll har jag spraylackat krukor och monterat bordsdekorationer. Ja, jag ror lite med alla åror nu för att det ska bli klart. Och på torsdag kommer Åsa för att bistå mig sista dagarna och det ska bli ljuvligt! Längtar! Nu måste jag nog börja plugga de nyskrivna texterna om vi ska få ihop det här... Och skriva fusklappar! Haha!

Måste också berätta att jag bokade en resa till Nice ikväll! Vi kom oss aldrig iväg i juni så det blir i augusti istället! Jag är något impulsiv och gillar snabba beslut. Särskilt när man hittar kanonbilliga biljetter och får chansen att hyra Åsas vänners lägenhet! Thats nice! Eller kanske ska jag säga: Nice! Nu ska jag sova! Det är också nice! :)
 
 
 

Kärlekarna...

Eftersom barnen är det mest fantastiska vi har att visa upp så kommer här riktiga midsommarbilder på de vi älskar över allt annat! Så glad över att vi får dessa hälsningar! Man blir varm i hjärtat om och om igen! Snart ses vi på rikt!


Älskade underbara Emilia - Midsommarafton i Halmstad! 

Älskade underbara och roliga Oskar - Midsommarafton i Luleå! 

Men de var ju inte ensamma. De har träffat var sin underbar människa och det är bara att glädjas över att det kunde bli så rätt!

Oskar och hans fina Lisa!

Emilia och hennes fina Abbe som idag blir 26 år och en riktigt dyr respartner... Haha! Grattiskramar i massor till den bästa svärson man kan ha! Och massor med kärlek till er alla!

Har jobbat hela dagen igen och borde varit ute nu och skottat rabatter men jag får se vad jag orkar. Nu är ju klockan snart halv elva och det blir en hård arbetsvecka! Sen måste vi hinna köpa presenter till Abbe också... Ska ju ner om åtta dagar! Oj, vad jag längtar efter er alla! 
 
Slut på gullebloggen! Nu ska jag lägga mig och bara njuta av bilderna på världens finaste barn! Tänk att vi alla har liiiika tur! :)

 
 

Annorlunda - eller som vanligt?

Den här helgen flyter på men är inte särskilt olik en vanlig vardag - förutom att jag har unnat mig präktiga sovmorgnar! Igår blev det jobb hela dagen med planering, pappersarbete och massor med fix inför mitt nya event kommande vecka! Det blev kanske onödigt tjockt den här våren men som egen företagare kan man inte alltid välja. Tur att jag älskar mitt jobb!
 
Efter flera timmar vid datorn behövde jag luft och hade först tänkt gå/springa en vända - men så fick jag se det alla på marknivå nog tycker är förfärligt:
 

Mina rabatter på framsidan... Man ser nästan hur pippin vill vända bort huvudet... Nåja, jag har länge tänkt gräva bort båda två och det kunde väl vara ett bra sätt att få igång kroppen!


Men herregud vilken "kaka" av ogräs och tveksamma blommor... Här rann svetten och jag hade nästan börjat ångra mig. Jag hade ju tänkt spara några växter och sätta mot skogen men det blev fler och fler som åkte direkt i komposten - fulla med kvickrot och maskrosor...


Dagliljorna är de enda som verkligen är ogräsfria så de fick vara kvar - fast på en annan plats.


Ett par timmar senare var hälften gjort! Det blev en lite deprimerande syn... Haha! Men vi har ju tänkt göra någon sten/grusläggning där senare.Nu värkte dock ryggen och magen kurrade så jag gick in för en dusch och matlagning! 


Enkelt men gott!

Men maken är inte i någon kanonform så efter fyra dagar med magsmärtor åkte vi till akuten. Sköterskan måste ha varit lite trött eftersom det första hon frågade var: "Varför kommer du hit en Midsommardag?" Haha! Jaa, kanske för att man inte mår bra?

Hur som helst blev det flera timmars väntan och en diagnos som förmodligen var kraftig magkatarr. Skönt att veta(?) att det inte var något farligt men svårt i alla fall att uppanamma kraft när man känner sig hängig. Hur nästa vecka förlöper får vi se men nu äter han åtminstone Omeprazol. 

Och idag sitter jag ute och jobbar igen efter att ha legat lääääänge! Söndag eller inte - nästa vecka är fullmatad med jobb så det är bara att börja!

Synes!
 
 

Sjukt Glad Midsommar!

Det blev inte som vi tänkt idag men det blir bra ändå. Maken har någon magåkomma som visserligen är på bättringsvägen men ändå utesluter något riktigt firande hos kompisar! Ja, kontentan är väl att de nu slipper bli avbrutna (haha!) och får äta uta' tusan! Här blev det lugnt och stilla och jag tror, om man ska tänka lite vuxet, att det också var vad jag behövde.

Men vi har inte varit utan underhållning... Förutom TV-bilder på Costa Ricas glada förbundskapten så har ju vädret också växlat! Haha!
 

Intressant start i morse! Det hade inte bestämt sig...


Men här hade jag förhoppningar...


Kanske ändå...


Eller...?


Hagel?!! Men vad i...? Kändes inte stabilt!


Till och med Kungsörnen vände oss ryggen...


Men ta-daa! Några minuter senare var vi med i matchen igen!

Lite bråk med stationära datorn som vägrade starta, lite läsning och lite matshopping piggade upp och vi bestämde oss för att försöka äta i uterummet i alla fall. Ja, jag åt och maken försökte... 

Men sommarmat är inte det sämsta! Nu har jag fått både sill och ägg och jordgubbar och det räcker långt! Han mår lite bättre och jag ska sätta mig och skriva några rader eftersom jag fick ett par idéer till min monolog. Kreativiteten tar aldrig rast... 
 
Ha en fortsatt fin Midsommarhelg alla glada! Har vi tur får vi sol imorrn och i så fall ska jag tvätta dra-på-lakan! Jag är en mycket sjuk människa... Haha! Nej, jag vill bara testa det här viktricket: 
http://www.expressen.se/leva-och-bo/sa-latt-trodde-du-inte-att-du-kan-vika-lakan/
Funkar det ska jag rapportera! 
 
 
 

Hej då alla...

Det blev ett vemodigt men kärleksfullt avslut på den här dagen... Sista föreställningen av Norrländsk Passion är spelad och jag har precis varit nere och tagit adjö av hela gänget. Det känns... Vilka fantastiska människor jag har fått lära känna! Bara kärlek!

Förutom massor med tid vid datorn och planeringsarbete så är det just kärlek som genomsyrat hela denna torsdag! Jobbade ju sent igår och hann få iväg massor med mail varför jag kunde ligga i sängen i morse och kolla in alla svar från folk som stiger upp betydligt tidigare... Haha! Jag älskar att vakna låååångsamt!
 
Men så ringde syrran och behövde en kort passning och det säger man inte nej till! Hon skulle packa bilen för Midsommarfirande och det är inte lätt med två snabba familjemedlemmar och pappan på tjänsteresa! Jag fick alltså turen att ställa upp!
 

Ja, ni fattar ju själva! Vilka sockergryn ni har Malin och Martin!

Lillebror var otroligt trött när jag kom och inte på sitt bästa humör men My är ju världens finaste storasyster och till Pharell Williams "Happy" dansade hon igång en otroligt glad stämning! Man kan inte bli annat än glad av den låten!

När de åkt passade jag på att göra ett par ärenden på stan när jag ändå var ute och passerade för första gången på länge den omgjorda Stadsparken. Det kommer att bli huuuuur fint som helst!!!


Men här var jag tvungen att stanna och ta en bild. "Är ni ovänner?" frågade jag eftersom de hade dubbla stängsel emellan sig... Haha! Nej, det var de inte men det var två arbetslag från samma företag som ansvarade för olika delar. Båda var tydligen bäst... Jag tyckte att de stod väldigt stilla allihopa! Haha! Ja, det är uppfriskande att slänga lite käft med glada människor!

Hem för att fortsätta jobbet och efter 22.00 åkte jag alltså ner till tältet för sista gången... Kändes faktiskt i hela kroppen. Ledsamt... Strax innan jag skulle åka kom jag på att jag nog borde hålla ett avslutande tacktal till alla och klottrade ner några stolpar om samarbete, trovärdighet, känslor och erfarenheter. Nu hängde sig sata-datorn så jag fick tyvärr inte med mig något tal. Ryckte det första papper jag hittade och drog iväg i alla fall. Man får väl improvisera!


Och här har näst sista sången börjat... Jag stod länge på avstånd och njöt - men kände också hur vemodet tog över... Det här har varit ett så stort jobb, en sån personlig seger - jag fixade det - och samtidigt en så kärleksfull period i mitt liv! Ett "omöjligt" jätteprojekt men ändå med en sån familjär och intim känsla i hela den stora gruppen! 
 

Avslutningen... Tusen Tack alla underbara människor för allt ni gjort och allt ni gett av er själva! Nu funderar jag starkt på att skicka ut en lägesrapport i höst och kalla ihop alla igen till ett nytt projekt! Haha! 


Efter föreställningen var det samling på scenen och Teater Västernorrlands Tf Teaterchef Birgitta Rasmusson hade bett att få tid och plats för att avtacka sin Scenmästare Jens som nu slutar på teatern. En helt suverän medarbetare som varit en sån klippa även i det här projektet! Han har haft superkoll!


Varma kramar från alla där hemma...


...och ett stänk av vemod även här. Tusen Tack Jens!

Ja, och sedan var det min tur. Jag stegade fram och började prata lite utifrån mina tankar om ett fint tal till alla. Här drog jag fram det papper jag hade fått med mig och det var kanske inte det jag hade förväntat mig:

Regionförbundet Jämtlands Läns Arbetsmiljöpolicy... Haha!

Men det funkade alldeles utmärkt att improvisera kring och grundvärderingen var klart överförbar på Norrländsk Passion! Kontentan av allt är att vi genom att göra det här vidsträckta och omfattande samarbetet mellan fem Länsteatrar har visat att Norrland kan göra det omöjliga möjligt! Fy fanken vad vi är bra!

Nu ska jag lägga mig och nynna slutlåten en stund... Glad och stolt men lite tom. Det är något som fattas...
 
 
 

Torsdag?

När blev det torsdag? Och vart tog de andra dagarna vägen? Nåja, jag har ju bestämt mig för att det jag hinner med den här våren är jobb - så jobb får det bli! Frustrerad ibland men faktiskt mest glad! Jag tror också att det är lättare för mig att jobba när det är skitväder... Då får jag åtminstone sitta inomhus! Haha!

Det svåraste kommer ju att bli att stänga av! Att inse att det som inte är gjort får vänta till efter semestern... Hmm... Hur gör man? Jag bestämde mig i alla fall igår att boka en resa till Emilia i Göteborg direkt jag blev ledig - för att hjälpa henne och Abbe att flytta in i en ny lägenhet! 
 
Men 1 juli inträder förmodligen också alla prishöjningar! Nästan 7000 kronor för Skellefteå-Göteborg! Va?! Då kom jag på att jag skulle kolla mina EuroBonus-poäng och nu åker jag plötsligt för 700:-! Wow! Vi ska ner en sväng till när maken blir ledig men nu vill jag bara göra ett snabbt miljöombyte och samtidigt hjälpa kärlekarna! Känns bra!

Jag är ju i grund och botten rätt omtänksam - åtminstone när jag orkar och har lust... Haha! När jag åkte från stan igår så svängde jag därför in på Aqua Spa för att köpa en liten present. Jag hittade ett fantastiskt läppglans från Bare Minerals där och Mie blev så förtjust i det när vi sågs senast. 
 

Nu har hon ett likadant! Så snygga vi ska vara i sommar! :)

Sedan åkte jag hem för att jobba, jobba, jobba... Otroligt mycket planeringsdetaljer och ekonomisk uppföljning nu. Sista föreställningen av Norrländsk Passion spelas ikväll och vi vill helst avsluta hela projektet innan sommaren. Jag vill också att alla ska veta exakt vad de ska göra nästkommande vecka när det gäller mitt eget projekt! Bara att jobba vidare ett par dagar till!

När klockan var nästan 23 tog jag en paus och åkte ner på sen grillfest med hela ensemblen! Det är så gött att få träffa alla en gång till och ikväll åker jag nog ner och säger hej då på riktigt! Vemodigt... Men jag är så många erfarenheter och härliga bekantskaper rikare! Ett fantastiskt projekt på så många sätt!


Alla var i full gång och Mia hade fixat med mat och grill och är värsta matmamman till hela gänget! Bra jobbat och gooooda burgare!


Ja, det ser man ju! Göran tryckte allt han kunde!


Anna tog i alla fall en kort segerpaus!


Björn hade övergått helt till chips...


...medan Johanna och Camilio gick direkt på burgarna! 


Underbara Mimie gapade över mycket... Jimmy är lyckligt ovetande om att han kunde ha blivit slukad hela han! Haha! 
 

Jonas agerade grillmästare (som ju enligt mig och Mia vände för ofta men vi lät det vara eftersom vi annars skulle ha fått grilla allt själva... Haha!).


Claes är en riktig lustigkurre! Och en fin vän! 


Framåt midnatt kom Ola med sin lilla familj! Stolt som få över finaste dottern Ida som kom till världen strax innan premiär! 


Här är hon med mamma Kajsa - lika glad hon!

OCh jag fick också låna det lilla sockergrynet en stund! Det här är nog det mest ljuvliga man kan få i sin famn! Påminner mig alltid om Erik Lindorms dikt "Lyckans minut" som jag fick när Oskar hade kommit till världen:

"Är det sant att jag håller ett barn på min arm
och ser mig själv i dess blick?
Att fjärdarna gnistra och jorden är varm,
och himmelen utan en prick?

"Vad är det för tid, vad är det för år?
Vem är jag? Vad bär jag för namn?
Du skrattande knyte med solblekt hår,
hur fick jag dig i min famn?

Jag lever. Jag lever. På jorden jag står.
Var har jag varit förut?
Jag väntade visst millioner år
på denna enda minut."
 
 
 
 
 

Vart tog tiden vägen?

Ännu ett par dagar som bara försvunnit! Har mycket planeringsjobb på agendan för nästa projekt och nu börjar också hjärnan gå ner i kapacitet känner jag. Det tar lite längre tid att tänka klart. Men det rullar på och det mesta går just nu åt rätt håll! Förutom ett avslag från ett arbetslag då... men det måste gå att lösa!

Nåja, mycket jobb innebär normalt sett minimalt med shopping men när man har kontoret alldeles bredvid Pär Johansson och hans Japanska knivar så förstår ni ju hur det gick när jag var där igår...
 

Kökets verktygslåda är nu uppgraderad med ett par riktiga höjdare! Mmm... Och jag som gillade att laga mat redan innan... Kommer att bli magiskt nu!

Avslutade gårdagen med ett skönt träningspass med bästa Anki på Kasamgaraget! Känns lite här och där och det gör lika gött som vanligt! Tack! Fortsatte sedan med jobb hela kvällen för att få en planering och en offert klar till dagens möten. Kändes gruvsamt eftersom jag själv tycker att det blev lite dyrt men den gick hem och nu kan jag jobba vidare utifrån detta. Känns bra!


Idag har jag haft ett företagsmöte med kund och sedan åkte jag ner till teatern. Passade på att hälsa på i bygget eftersom det nu är sista skälvande dagarna med Norrländsk Passion! Man vill ju suga ut det göttaste även där!


Utanför teatern stod två av rökarna - ett snart försvunnet släkte... De ville vara med på bloggen så vad gör man? Haha! 


De ville också att jag skulle ha med en selfie... Och min middag med alla detaljer och upplägg... Haha! Men det blev inget sådant idag trots att köttfärssåsen smakade superbra!

Hem och jobba vidare och ikväll så drog det i mig... Måste ner och se andra akt... Haha! Kallt ikväll... Många hade klätt sig för lite och huttrade i pausen. Själv fryser jag ju nästan aldrig så det gick bra. Man blir ju varm inombords av alla dessa fantastiska människor och prestationer!


Cay fick dirigera ikväll! Måste dokumenteras!


Och Aslaks dikt på svenska, samiska och persiska är en favorit!


Musiken i föreställningen är fantastisk och både Cay och Nina har skrivit helt otroligt fina stycken! 


Men föreställningen tog slut även ikväll... Tack alla! Ni är så bra!
 
Nu har jag jobbat en stund till och känner att sömntåget är på G! Bara att åka med! 
 
 
 

Go with the flow!

Allt blir inte rktigt som man tänkt sig men det kan bli bra ändå! På senare år har jag faktiskt börjat acceptera saker jag inte kan påverka... Så dags nu? Haha! Nej, men ibland (ofta) kör ju saker och ting ihop sig eller förväntningar man haft kanske inte infrias. Under projektets gång är det mycket som tillkommit som jag egentligen inte räknat med men om man andas djupt och bara gör det så behöver man använda en mindre mängd energi! 
 
Idag hade jag t ex planerat sol eftersom jag ändå behövde jobba hela dagen och därför kunde förena nytta med nöje och sitta ute. Jag gillar ju det... Haha! Men det var kallt... Och molnigt...
 

Därför värmde jag upp mig med att klippa gräset - och tur var väl det eftersom det senare började regna!

Har sedan dess jobbat tills nu med vissa avbrott. Har fått mycket gjort men kanske inte allt. Nåja, det är ju en dag imorrn också och jag hann istället handla mat!


Gladde mig åt att de äntligen målats rutor på parkeringen! Nu kan alla parkera på hyfsat rätt ställe... Jag blev också glad över att övriga affärer hunnit stänga så jag slapp förstöra mer pengar... Haha!


Kom hem och räddade tvätten som nästan hunnit bli torr när regnet kom. Man skulle ha kunnat bli arg över det blöta men jag valde att glädjas åt det nästan torra... Känns bättre inuti!

Glad också över att jag inte hann iväg och tvätta bilen när det nu blev blött igen! It's still a dirty azhole! (Jo, min bil stavar det med z...)

Ja, jag låter väl löjligt glad men jag försöker i alla fall hålla uppe humöret trots att jag ju egentligen hade blivit mest glad åt att ligga i solen och läsa... Men det kommer! Två veckor till semester! Då ska det rensas ogräs och flyttas buskar och fixas hemma och... liggas i solen! Nu ska jag bara lägga mig i sängen! Sov gott!
 
 
 

Värsta premiären...

En dag med mycket anspänning! Man skulle kunna tro att vi har haft premiär men det är verkligen i slutet av spelperioden och ingen anledning till nervositet på det viset. Nej, idag har jag haft både mina föräldrar och svärföräldrar på föreställningen med allt vad det innebär. Jag har i alla fall varit på tårna mer än vanligt och ska nu bara landa i sängen!
 

De ville alla se vad det är jag har jobbat så mycket med men jag vet ändå inte om de riktigt förstår vad det är jag gjort.

Teater är en lite komplex värld för dem som befinner sig utanför - men jag har ju projektlett hela verksamheten sedan i september och när man jobbar som operativ projektledare på teater så är man som jag producent. Sedan spelar det ju inte så stor roll vad jag har gjort. Att allt funkar och att alla är på plats räcker gott som bevis både för mig och andra. 


Här har jag tagit emot Färdtjänst-taxin och placerat mina föräldrar med kuddar och filtar på extrastolar som ska vara både sköna och lätta att ta sig till och från. 


Mitt emot på lika bra platser satte jag mina svärföräldrar! Sedan köpte jag tapas och kakor för servering i pausen, beställde kaffetermosar och bord med maken som skulle ansluta så att de inte skulle behöva stiga upp och gå runt så mycket. När man har parkerat rullatorerna är de bra om de sitter på sina platser... 


Och så startade föreställningen! Vi hade tolkar för både synskadade och hörselskadade på plats idag och det blev ett välda springande eftersom jag ville att de alla skulle få sätta sig i lugn och ro innan övriga publiken kom in. Att som synskadad se föreställningar innebär också att de får träffa ensemblen innan för att få veta lite mer om hur de olika karaktärerna och scenen ser ut. Allt gick som planerat så Tack till alla för fin service!


Full fart på scenen!


Och underbara Mimi Märak förmedlade Spoken word som grep tag i oss alla!


Hela samiska ensemblen är så otroligt bra! Man blir helt tagen när de förmedlar både text och musik ur djupet av sitt hjärta! 


Och så Barda då... Dessa underbara jämtländska dansare som jag verkligen älskar! Från stilla frid...


...till Tokdansen! 


Starkt och alldeles vansinnigt! Ni är ju bäst!

Sedan blev det paus och jag smet ut för att hämta fikat innan alla andra, maken kom med övrig utrustning men ett oplanerat toabesök tog hela pausen för mina föräldrar så jag vet inte om de hann fika så mycket. Rullator är ingen racerbil direkt... Haha! 


Men här sitter de i solen efteråt och är nöjda - med både föreställning och toabesök. Svärmor Sonja var nog den som uppskattade föreställningen mest. Hon hade verkligen längtat och det var så kul att det blev av! Alla var också otroligt imponerade!

Själva var vi helt färdiga av allt fix och engagemang att ingen av oss ens orkade laga middag... En grillad kyckling från ICA med lite sallad och ost fick räcka idag och nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Trött men glad att allt gick bra! 

Att gå på föreställningen var faktiskt det enda jag hann med idag så imorrn ska jag bara jobba i lugn och ro - det kan jag behöva! Mycket återstår så det är bara att lägga på ett kol! Massor med mail och offerter bara idag så det är fler än jag som jobbar på helgerna. Tur det! Tack alla fina musiker, skådisar, dansare, sångare och tekniker för ännu en underbar föreställning! Ni är otroliga! Kram!
Sjuuuuuukt trött...

De här dagarna bara rusar iväg och jag har hur mycket som helst på agendan - trots att jag inte trodde det... Jag tror att det bara är småsaker kvar men när de hopar sig blir det ju mycket i alla fall! Och jag hinner inte blogga...
 
Började gårdagen med att skjutsa sonen ner på stan igen för ännu en bra dag på Creative Summit! Härligt att vi har ett sådant arrangemang i stan som lockar utflugna barn! Så roligt att få ha honom hemma! Hade ett par ärenden att göra så jag började på teatern och när jag kom tillbaka hade det plötsligt blivit lunch!
 
Jobb hela eftermiddagen och sedan lite småakuta saker till produktionen innan jag hämtade upp Mie för våravslutnining hos Anki i Boviken!
 

Äntligen ute vid havet! Underbara ljumma vindar och härligt soligt!


Jag njuter och säger som en av våra kompisar: Det är så mycket luft vid havet! Man kan maxa intaget!


Vi närmar oss grillen och här är Mie tillsammans med söta Sonia!


Alla medtog eget kött/fisk och Mie greppade vår påse för att lägga lite filé på grillen!


Ja, vi turades givetvis om och det var varmt som sa-n... Underbart med en sån jättegrill när man är många!


Tjejer i grillrök och solskugga... I'm an excellent photographer... Haha! Sedan gick vi upp till stugan där Anki dukat upp sallad, potatis och goda såser som tillbehör!


Här ser Gunilla och Anita ut att vara utomlands! Glad och härlig stämning!

Det var ju också avslutning på träningssäsongen och dags att visa upp sina muskler! I mina tjocka armar hade jag fler än jag trodde...

Ta-daa! Jag har nog lite träningsvärk idag... Haha!  Mie vägrade blåsa upp sig trots att hon nog är starkare än mig...
 

Näääe... Vi gillar helt enkelt olika!


Kvällens sötaste tjejer: Lisbeth och Selma! Maken till go'a varelser får man leta efter!


På min vänster samlade Mie och Li ihop sig för att jag skulle få visa hur bra kamera jag har... Haha! Ni blir söta i vilken kamera som helst!


Mycket skratt och trosskyddsvarning när Lisbeth hittade detta fodral i påsen med plackers... Haha!


Själv uppfann jag en kiviskalare!


Bästa bilden är den på Sonia och lånehunden Naom! Vad de tittar på?


Solnedgången såklart! Visste inte att hundar var så förtjusta i den!

Vi åkte hem rätt tidigt och tur var väl det för den här dagen har varit precis lika galen som igår! Jag hade ju tänkt blogga i morse men jag hann bara tänka tanken så var jag igång - med annat! Mail, fix, ändringar, ordningar, tolkning, logistik och lite fakturor. Men först lämnade jag bilen på service (07.30!) och fick skjuts hem av maken som skulle iväg till Önnesmark. När han åkte somnade jag om (som en stock) och missade 13 samtal innan lillebror ringde på dörren! Tack! 

Vi käkade lunch och jag jobbade vidare innan det var dags att hämta bilen och jag gick en rask promenad bort till Forslunds! Vi bor ju längst norrut så jag kan nu rapportera om att det är ca 6 km mellan oss och södra infarten - om nu nån intresseklubb vill bemöda sig med att anteckna... Haha! Träffade också en gammal klasskompis på vägen och det var så kul att surra en stund!

Har också ringt och gratulerat min älskade kollega Åsa som igår inhämtade ännu en utmärkelse! Nu kan hon till priser som Årets Pitebo, Årets Kvinnliga företagare och olika Kulturpriser även lägga Rotarys Paul Harris Fellow utmärkelse med nomineringen:

"Åsa Ivarsdotter visar på entusiasm och oförställd glädje i sina rollfigurer och bakom yvigheten visar hon på gedigna kunskaper. Mellan skratt och roliga krumsprång, när hon underhåller och gör oss visare, lyfter hon med sitt hjärta och personligt hållna reflektioner, fram rättmätliga frågor om vårt samhälle." 

Paul P. Harris var en amerikansk advokat som grundade den internationella organisationen Rotary. "Paul Harris Fellow" är ett utmärkelsetecken inom Rotary - organisationens främsta hedersbetygelse.

Stort Grattis finaste Åsa (min kompis) som här är uppställd, nyfriserad och supersnygg - med pris och blomma!

Om jag är avundsjuk? Näääe, inte fan är jag bitter... Jag sitter här på min kammare och tänker på när vi i Lövångersrevyn en gång fick LRF:s Kulturstipendium... Jodå, det var STOR dag för mänskligheten... Haha!

Jag har också funderat på hur jag ska uppmärksamma henne och kommit på att det enda som jag vet att hon verkligen skulle uppskatta är:
 

Ljusstaken! Hur mycket jag än älskar den så vet jag att den har en plats i Åsas hjärta - och även i hennes hem! Den är din Åsa! Med kärlek! 

Sedan har jag jobbat en stund till (utan priser) tills maken började duka och jag förstod att det nog var dags att färdigställa dagens middag:
 

Goood dator... Haha! Vad han inte visste var att jag hade gjort fisksoppa...


En hittepåsoppa med René Voltaires buljong med citrongräs och chili, lök, grädde, bladspenat, paprika, kryddor och lax! Gött!
 
Nu ska jag bara njuta av kvällen innan helgen fortsätter med mer jobb! Det tar liksom aldrig slut!

Avslutar med ännu en solnedgång och lutar mig tillbaka i soffan! Något annat än fotboll verkar det inte vara på TV:n nu för tiden... Tur att jag har Wordfeud! Haha!

Ses imorrn!
 
 
 

Hembesök!

Jobb i solen! Jobb i regnet! Bråk med programvaror och skrivare... Visst är det märkligt när teknik som funkar galant varje dag helt plötsligt säger nej... Jag har varit otroligt förskonad tidigare men fick ge mig idag och ta bort den och installera om och starta om och hålla på tills den plötsligt sa ja... Men tack för två timmars tjafsande!

Arbetsdagen avslutades dock med ett glädjande mess från sonen som var i stan och ville käka middag och sova över! Nu är vi extra glada över Creative Summit trots att vi inte deltar själva... Haha!
 

Ett bonusbesök! Vi njuter - ja, även Skrållan! Och när barnen kommer hem till sina gamla föräldrar måste det väl kallas hembesök?

Det blev middag med röding, rostad potatis och sallad med haloumiost med prat och skratt! Sedan ringde också Emilia och pratade om nya lägenheten, inredning och att jag eventuellt ska åka ner i juli för att hjälpa dem att flytta. Hoppas jag hinner! Mycket kärlek ikväll alltså! 

Men maken och sonen har ju också andra kärlekar... Det drar ihop sig till Fotbolls-VM och det skulle köpas tidningar för att göra tips så vi åkte en sväng till Maxi. Ja, jag passade på att proviantera när jag för en gång skull hade bärhjälp!


De uppvisade stort engagemang... Haha!


Och vi larvade oss som vanligt (ni har så barnsliga föräldrar) med att ta talande bilder! Bra där!


Tills dörren öppnades och Ulf fick kasta sig undan! Haha! Ja, man har inte roligare än man gör sig!
 
Nu har vi myst i soffan med fruktsallad och lite fotbolls-studio. En lagom ansträngande idrottskväll! 
 
 
 
 

Jobb och premiär!

En tvådagars igen... Doesn't time fly when you're enjoying yourself? Haha! Ja, det har inte bara varit nöjen - men så långa dagar att bloggen fått stå tillbaka. Den är lite sur nu men jag lovar att ta hand om den bättre framöver... ;)

I måndags var det logistik (igen) och planeringsjobb för min del. Sedan iväg för att kolla hur bygget gick i tältet.
 

Full fart och allt på G! 


Otroligt duktiga tekniker!


En del lite mer livsfarliga än andra... Men Ove har både sele och hjälm!

Jag blev där så länge att jag höll på att missa träningen men hann precis till ett jättebra pass på Kasamgaraget som ju Anki kallar sitt nya ställe! Efter passet fick hon (som älskar grodor) också en present från de som varit på hälsoresa till Turkiet:


Haha! Det sötaste linne man kan tänka sig! Passar bra ihop med Yogagrodan hon fått tidigare. Fortsatte sedan med jobb när jag var klar och åkte till spelplatsen för att mäta upp staket mm

Igår startade jag redan på morgonkvisten med utvärderingsmöte på Västerbottensteatern. Nja, det var kanske inte en komplett utvärdering med alla men en genomgång med regissören om hur arbetsprocessen fungerat.


Fina Olle var ju på plats för att se Skellefteåpremiären och vi hann också surra en stund efter mötet. Och kika på bygget!
 
Sedan hade jag bokat in eftermiddagens med Världens bästa Åsa för planering och skrivjobb! Hon kom också överraskande nog med en födelesedagspresent! Det var den finaste man hade kunnat få:
 

Ljusstaken! Denna fantastiska skapelse som jag gav bort till Åsa senast! Jag förstår ju hur svårt det var för henne att skiljas från den och blev därför extra rörd över att just jag fick den. Har hon tur kommer den att dyka upp fler gånger. Det är den bästa! Haha!


Jag fick också Goliatmusseron som hon plockat ifjol och det blev starten till en kalasmiddag! Torskrygg med grönsaker, grädde och ost i ugnen och till detta ett svamp- och grönsaksfräs med otroligt goda smaker tack vare hennes lyxingrediens!

Efter middagen bar det av igen för att se föreställningen. Jag vill ju gärna vara på plats om det händer något eftersom jag ju är den som har koll på så mycket. Jag tror att jag är rätt tydlig men det är ändå bra att kolla att alla uppfattat rätt. Och det gick hur bra som helst!


Lite koll innan föreställning efter körens soundcheck!


Lite producent mitt i bygget innan det var dags att gå ut och möta upp maken, Åsa och Mie!


Ulf hade redan kommit på god fot med Olle!


Glada, fina killar!


Och sedan drog föreställningen igång och det var fullsatt! Efter några minuter gick strömmen till mixerbordet och vi fick ta en kort paus medan alla tekniker sökte efter felet. Skådisarna hanterade situationen galant och återupptog sedan föreställningen utan problem!


I pausen hängde jag med maken och mina glada vänner! När ni ser dem så förstår ni ju varför jag älskar dem! Vi skrattar så mycket tillsammans!


Ibland mer än lovligt...


Den enda risk jag befarar med de här två är ju att man kissar på sig... Haha!


Nära? Haha!


Puss å kram finingar och Tack för att ni följde med! 


En passerande luftballong fick avsluta gårdagens fotografering! Och jag fick med svalan! Haha!
 
Idag är jag trött men har börjat med mail och telefonjobb redan från sängen och på den vägen verkar det vara. Största glädjen är dock att Oskar kommer hem och sover i natt! Lovely! Nu mer jobb!
 
 
 

Another day in paradise!

Sov som en kratta med vakentid mellan 03 och 06 men det gööööööööör ingenting när vädret är så här fantastiskt! Jag skulle lätt kunna ha det så här sex månader! Eller mer... 


Another day in paradise! Lovely! 

Men jag hade ju planerat in en jobbdag och då är det bara att ta tjuren vid hornen! Det händer saker varje dag i projektet som ombokningar, teknikfrågor, logistikfrågor, planering mm så man slipper liksom inte undan. Men jag försöker hålla det på en lämplig nivå så att jag också ska hinna annat. Idag blev det väl en 50/50!


Jag trivs ju i solen och har god syn på nära håll så det funkar att sitta ute åtminstone ett par timmar. Det känns lite lättare då. Hann rätt långt med nästa projekt också och det känns bra. Nu ska jag bara beta av juni månad och sedan blir det välförtjänt ledighet!


Lagade en gammal favorit som jag nästan glömt bort idag. Maken hade åkt till farfars och jag insåg att jag måste planera någon sorts middag.

Tog ut köttfärs ur frysen och i samma ögonblick som jag la den på diskbänken tänkte jag; Hamburgare med fetaost, oliver och rödlök i smeten med grillad zuccini istället för bröd! Det här gjorde jag rätt ofta förr men det är säkert 10 år sedan... Hur kommer man plötsligt ihåg saker så där? Ja, det var i alla fall lika gott som vi minns det! En enkel höjdare på grillen!

Längtar efter fler soldagar med grillat! Längtar efter fler lediga dagar men nästan vad som helst eller ingenting! Haha! Tror inte att jag kommer att behöva särskilt mycket input när semestern infinner sig. Kommer bara att hoppa högt av glädje - och det trots att jag har världens roligaste jobb! 


Så här högt kanske? Bilden är från vår tripp till Sundsvall och maken måste ha hittat en bra vinkel. Det ser faktiskt ut som om jag är lite spänstig! Haha!

Nåja, jag längtar också efter nya projekt och det ska jag och Åsa dra igång snarast! Men lite vila innan dess känns inte helt fel heller! På tisdag ska vi sitta hela eftermiddagen och sedan har jag bokat biljetter till första föreställningen av Norrländsk Passion i Skellefteå! Längtar efter alla goa' människor! Jag älskar människor! Och sömn... Haha! Det ska jag ägna mig åt nu!
 
 
 
 

Sköööööönt sväng!

Bra dag! Lite trött (inget ovanligt...) men glad åt att solen sken precis som igår! Lite tvätt, rensning av en rabatt och sedan slapp tid med en bok i solstolen! Skönt! Men vi har sällskap i år. Överallt... Måste vara någon form av rekord den här sommaren:
 

Myror... Stora och små, svarta och röda... Den här hade fullt sjå med att förflytta någon som såg ut som en del av en geting men som kanske var något helt annat. Du borde be om hjälp myran...


Jodå! Hon hörde mig! Haha! Och när man kommit så här nära kan man inte trampa ihjäl dem heller... Nu känner vi ju varandra...

Nåja, dagen gick och det blev dags att göra sig klar för att åka ner på Nordanå för en musikalisk kväll med några av Skellefteås bästa musiker! Ja, vi har glädjande nog otroligt många begåvade i den här stan!


Efter en tallrik god mat signerad Food så var det dags att bänka sig! Här väntar vi andäktigt på:


Peter Fjällström, Åsa Granlund Jonsson och Kicki Löfbom with friends i "Reclaim the music"!


Första akt blev en mer konsertliknande resa med  låtar av bl a Al Jarreau och Gino Vanelli. Lysande sång och härligt tryck med så många blåsare! 


Peter Fjällström är helt klart Skellefteås bästa sångare! Han omfattar det mesta och gör det så sjukt bra! Det svänger nåt kopiöst! Härligt mannen!
 

Men det blev väldigt varmt och därför skönt att komma ut till lite frisk luft i pausen!


Maken svalkar sig! Jag tycker att han är så fin i den här skjortan så nu får han en komplimang även här på bloggen! Nice va?


Och tillbaka igen kommer det en andra akt med mycket Earth Wind & Fire och massor med disco! 

Det svängde nåt djuriskt och alla stod upp för att verkligen njuta av både "Let's Groove", "In the stone", "September" och andra låtar man bara ville sjunga med i! Klockrent! Tusen tack för en magisk konsert! 
 

Ute på bron träffade jag trummisen Erik Holmströms fru Camilla och hon får ibland frågan om hon är min syster? Och vi är ju inte helt olika. Stora i käften och glada hela tiden! Haha! 


En kort titt på tältet och den fina skyltningen innan det var dags att samla ihop sig och åka hem. Jag tyckte nog först att det var alldeles för fint väder för att sitta inomhus på en konsert - men det var värt varje minut! Lägger mig nöjd!


 

Sol och frestelser...

Fantastisk dag! Ääääääälskar solen! Vaknade i och för sig redan 05.00 och det var väl också på grund av en solstråle som trängde sig genom persiennerna - men det är en fadäs man snabbt glömmer! Lyckades somna om en stund men inte ens en sjusovare som jag kan slösa bort en sån här dag!

Har ju jobb att göra men vädret får styra helgens upplägg så idag blev det bara ett par samtal och mail och sedan plantering av de sista krukorna och slappa timmar i solen. Så härlig eftermiddag! Blev så uppsluppen att jag t o m skrev på min monolog en stund innan det var dags att göra middag. 

Så här firar jag gääääääärna en nationaldag! Om den nu ska firas... En extra ledig dag där jag faktiskt är ledig funkar bra som firande för mig!


Hej alla! Jag gillar verkligen mitt nya klot! Måste bara hitta en vettig "säkring"...
 
Nationaldagsmiddag med grillad, baconlindad lax och sparris! Gött! 
 

Solstrålen mitt i en tugga... Men han var nöjd! Dessvärre har han nu frestat mig med att äta tårta och jag har ståndaktigt bara knyckt den mörka chokladbiten på toppen. Starkt!

Fantastisk dag! Imorrn blir det nog lite jobb och på kvällen Konsert på Nordanåteatern med Peter Fjällström, flera sångare och 13 musiker i "Reclaim the music"! Låtar av Stewie Wonder och Chicago känns som en bra stämningshöjare!
 
Finns nog biljetter kvar: http://www.ticnet.se/event/reclaim-the-music-biljetter/329851 
 
Hej hopp och glad Sverigedag då! Vi lever ju i ett fantastiskt land! 
 
 

En tvådagars...

Nu har det varit så där mycket igen. Mycket som varit roligt men ändå tagit tid - och det måste det ju få göra! Då får bloggen stryka på foten men nu sitter jag i uterummet efter en grillmiddag och jäser fram några rader! Haha!


Igår blev tältet klart och det är en maffig pjäs som nu står på Nordanå!


Jag hyrde också ett fint serveringstält med öppningsbara väggar som står bredvid! Kommer att bli kanonbra!
 
Fint även inuti! 
 
Det stooooora tältet är stooooort även inomhus. På måndag ska det dock fyllas med bygge och läktare och det ska bli spännande att se!

Efter jobb och ett besök på bygget så åkte jag hem för att ta emot svärfars och svägerskan som kommit för att gratulera och äta tårta!
 

Den här med blåbär smakade faktiskt... blåbär! Gott! Nu är det dock slutätet tårta för min del. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Slutsockrat!


Sedan åkte jag iväg för en träff med hälsogruppen hos Kickan i hennes Trädgård i Ursviken! Här har vi just anlänt och Anki pratar med några av tjejerna. Vi skulle välja blommor och göra en plantering och det var lättare sagt än gjort. Hur mycket som helst att välja på!
 

Å lite till...


Mycket prylar också! Fiiin stol! Ska lägga upp en bild här så att maken kanske blir inspirerad... Haha!


Sedan skulle Kickan ge oss lite tips och jag förstår att hon funderar hur det här ska gå...


Mcket prat och skratt i den här glada och sköna gruppen! Vad tror ni hon tipsade om?


Femtunga... Haha! Passade klockrent!


Här är vi på väg hem och jag och Sonia (som jag också delar födelsedagsdatum med) ställde upp framför den här Provenceliknande fasaden! Kul att ses! 

Och vad tror ni det blev? Jaa, jag funderade länge och då brukar det bli mycket...


Ta-daaa! En kruka på fot med en spalje och till slut också en glasboll! Jag tycker att det blev superfint! Och nytt!


Det passar ju bra med cement på baksidan då maken producerar nytt hela tiden. Han tycker att hela livet är en "gjutning"... Haha! Den här fina Hortensian fick jag av Ulfs familj till födelsedagspresent! Tusen Tack!


Vackert med glas mot den mer ruffiga rosten!


Idag började jag tidigt och har suttit vid datorn heeeeeeela dagen för att göra klart det sista i Norrländsk Passion samt förbereda två kommande projekt som jag skickat iväg texter till och annat som folk väntar på. Puh! Blir nog mer jobb även i helgen men kanske lite lättare nästa vecka. Avslutade med att klippa gräset i värmen och när jag halvnaken och genomsvettig stod och förberedde lite mat så fick vi oväntat besök!

Med svett! Utan Gevalia... Haha!
 

Vår före detta granne Anders Persson dök upp tillsammans med svägerskan Maggan! Kul! Anders flyttade tillbaka till Skåne efter att hans fru dog så vi ses inte så ofta nu för tiden... Roligt att se att det verkar gå bra för både honom och tjejerna! Nu skulle de ut till Tomas och Maggans stuga för middag och det var inte lätt att komma sig iväg. Han pratar, om möjligt, mer än mig... Haha! 

Nu har vi grillat och sitter i uterummet och bara mår gott till Diamond Legue på TV! Skrållan trivs också och tar gärna plats i våra stolar när vi går in med disk eller hämtar kaffe...


Att någon sätter sig igen bekommer henne inte särskilt mycket! Hon flyttar inte...


Första tjing? 

Ja, hon älskar kojor och i skrivande stund rullar hon runt och försöker komma sig in under dörrmattan...
 

Jodå! Till slut så!

Bra dag, mycket gjort, fint väder, klippt gräs, mätt mage! Lite sömn på det här så kommer morgondagen att gå som en dans! Solen ger otroligt mycket energi! :)
 
 
 

Fiiiiin födelsedag! :)

Idag har jag firat min 52:a födelsedag och det gick alldeles utmärkt! Det var t o m väldigt trevligt! Började med kaffe på sängen och fina presenter från familjen där både läsning, handsfree till bilen och presentkort på favoritbutiken i Göteborg ingick! Sååååå roligt det ska bli att shoppa! Tusen Tack! <3

Sedan laddade jag med snabb dusch och iväg för att hämta My på förskolan! Där fick jag också sång av alla barnen och det är nog den finaste födelsedagsuppvaktning man kan få!
 

Jag och My åkte sedan till Rosengård där vi mötte upp Malin och lillebror Max! Min söta syster hade ju bjudit mig på lunchpicknick till detta kanonfina ställe!


Det här är verkligen "Hälsans trädgård" och man har återbrukat allt möjligt som "inredning" i trädgården!


Vilken strålande inspiration!


Men här finns inte bara blommor... Hönsen spankulerar fritt och är väldigt sällskapliga!


Efter lunchen passade My på att mata alla med överblivna brödrester.


Lillebror fick också vara med och han är inte ett dugg rädd!


Fast jag tror att han gillade den här hinken bäst! Tror han blir trummis faktiskt!


My gick runt och visade allt. Här ser ni blomstöd som de har tillverkat och förra gången fick hon också göra ett eget - och ta hem! Idag kom de också hem med två ägg...


Man kan plantera i vad som helst och hur som helst! Taklök i ett gammalt fönster...


...och rostig plåt i blomlådorna...


...eller som stöd i krukorna! Fint! Jag vill ha en sån här! Måste nog åka dit fler gånger eftersom min Favorit-Lars inte jobbade idag!


Till kaffet fick vi sällskap av fina Anna Cohen Wikström med barn. Här vandrar My och Björn iväg som ett äldre par... Haha!


De hann provgunga hammocken också innan det var dags för fika! Som kaffedrickare får man välja mugg själv och jag hittade en perfekt för dagen:


Ta-daa! En Grattismugg såklart!


Goda hembakta bullar och subwaykakor! Mums!


Och här har också Björns söta lillasyster Li vaknat - på väg till hönorna direkt!


Det är pyssligt och fint överallt. Även inne i växthuset!

Stort Tack till min finaste syster för en härlig utflyktsdag! Kramar till er alla!

Tack också till fina Anna! Så kul att få träffa er alla och hoppas vi ses snart igen!

Därefter var det dags att lämna mammor och barn med alla djur och åka ner på Nordanå igen där tältbygget var i full gång!


Den mittersta toppen var på plats men kanske inte i rätt höjd - och golvet var på G!


Ventilationshål i toppen!


Mycket luft i flaggorna idag! 

Besök av pressen betydde också att vi fick surra lite och ställa upp på bild. Jag plåtar ju alltid och har ni tur (eller otur?) så får ni nog se en bild av mig när jag tar den här bilden av Fransesca:
 

Snyggt jobbat Teaterchefen! Här håller hon upp hela konstruktionen! :)
 

Lämnade området med flaggan i topp och åkte hem för att plantera lite blommor!

En stund senare fick jag besök av finaste Anna som hade med sig blommor! Tack! Efter nån timmes surrande och uppdatering av läget så var det meningen att Anna skulle åka hem och av någon outgrundlig anledning kom vi in på ämnet "Hamburgare"... Haha! Eftersom vi båda var gräsänkor ikväll så blev det födelsedagsmiddag på:

Max! Idag har jag alltså fått träffa två! Haha! 


Nya krispiga pommes och en steak-burgare var bara hur gott som helst! Och nej, jag har ingen ångest. Nyttigare mat får det däremot bli imorrn!

Och min vana trogen så passerade jag Nordanå på vägen hem!


Den fina skylten har kommit upp - och så även tältets tak!


"På dikets botten kände han sig stå mitt i det hela" stod det på affischen till Västerbottensteaterns uppsättning av Hästen och Tranan. Och så kände jag mig idag när jag klev in under duken. Det är stoooooort!


Och Sven Park var nöjd! Han är ju chefen! Eller "Parkförvaltaren" som jag kallade honom... Haha!


Coolt! Imorrn kommer de sista väggarna upp!


Och jag åkte hem för att njuta av att jag planterat Malins fina present från Rosengård; en helt enorm och väldigt fin blomma! Det står "Väx upp" på lådan men jag tror att jag måste be den hejda sig - annars växer den väl ihjäl sig... Haha!

Nu är det dags att avrunda dagen och på bordet framför mig ligger My:s fina teckning som jag fick idag - samt den bil hon har byggt och målat på förskolan imorse! Hon har t o m spikat sig på ett finger för att hinna den klar... Så fint! 

Tack till alla glada och fina vänner som gjort den här födelsedagen till något alldeles speciellt! Känns som om jag fyllt jämt eller nåt. Typ 25... 
 
 
 

Nu börjar det!

Snabba ryck när dagen började med lite pappersjobb och sedan iväg för att tömma Blomsterlandet på blommor och sedan förbi Maxi för att förstöra lite mer pengar. Höll på att nita ett par pensionärer som passerade...

Skulle backa in på en ficka och mitt i svängen ser jag att det kommer ett äldre par gående. Noterar att kvinnan viker av på min vänstra sida och fortsätter backa - men då har mannen gått på höger sida... Tur att man har backsensor! Går man verkligen bakom en bil som backar in på en parkering? Ja, inte jag i alla fall! Men pensionärer är väl stressade... Haha!

Sedan iväg för att äntligen klippa mig!
 

Här ser ni varför... Nu kan det bara bli bättre! 


Taadaaa! Visar t o m upp en rakad armhåla... Haha! Nu blev det nästan för kort men jag vet ju att det växer helt sjukt fort så snart klagar jag väl på längden igen... Jag måste skaffa mig ett liv! 


Åkte sedan ner på teatern för en budgetgenomgång men började med att träffa ett gäng på Nordanå! Nu börjar det dra ihop sig på riktigt för idag kom tältbyggarna!


Och precis som resväskan brukar "kräkas" så fort man öppnar den på ett hotellrum så vällde det ut prylar ur långtradarna! Två stycken kommer med tältet och tre stycken lite senare i helgen med själva dekoren och innehållet! Ikväll byggs det för fullt i Kiruna för Norrländsk Passion!


Och det här mina vänner är fästpunkterna i trossen. Typ... Så nu vet ni! Haha!


Tage var givetvis med! Hur skulle det annars gå? Jag är så nöjd över att slippa hållfasthetsberäkna och markplanera... Man kan inte vara bra på allt.


Och här har ni då mannen bakom "Parkbrothers" som levererar dessa gigantiska tält! Han heter Sven Park och jag var övertygad om att det var en äldre herre... Förväntade mig att vi skulle ta i hand men jag fick stora famnen! Skönt med go'a gubbar! Lämnade dem dock ifred för att åka till teatern.


Fransesca har inrett sitt rum i rosa! Och så här pigg skulle jag inte ha varit efter ett styrelsemöte mellan 10.00 och 16.00! För länge... Men bra jobbat!

Satte mig med Ylva för att gå igenom budget och resultat. Stämmer ganska bra och de stora posterna som kommit in håller sig inom ramen! Skönt! Det tog dock några timmar så först efter 21.00 var vi klara och jag svängde förbi Nordanå igen för att ta lite bilder. Gubbarna hade sagt att de skulle jobba så länge det var ljust ute och vi skrattade bara och sa; Grattis! Haha! 


Nu tyckte de dock att det mörknat så pass att de kunde gå hem... 


Stolparna är uppe och de här tältpinnarna går inte av för hackor!


Rejäla doningar överallt!


Allt förberett inför morgondagens tältuppsättning! Undrar om de bara slänger över duken eller? Haha! Nordanåteatern ser väldigt liten ut i sammanhanget.

Nu vajar i alla fall Västerbottensteaterns flaggor längst upp på stolparna! Det blir bra det här och massor med biljetter är sålda. Skynda och fynda innan det tar slut! Norrländsk Passion får man inte missa! 
 
Sängen får man inte missa heller så nu går jag dit! Sov gott alla!
 
 
 

Looking back...

Och vart tog den här dagen vägen? Vaknade och satte mig för att jobba ett tag, tog paus för att åka ner och städa ur gamla kontoret tillsammans med Peter, lastade bilen full, åkte till nya kontoret och tömde, deltog i ett planeringsmöte på stan, åkte och handlade, ner på stan igen för att ta rätt på allt skräp som ska till tippen imorrn, hem för att fortsätta jobba och här sitter jag nu 12 timmar senare och undrar vad det var som hände? Haha!
 
Nåja, jag känner mig vid oerhört gott mod och hoppas att jag imorrn äntligen kan åka och köpa blommor så att det blir lite mer somrigt här ute! Jag är också väldigt nöjd över att hela maj gick så bra och att jag fick så många roliga uppdrag, träffa så många glada människor och skratta så mycket! Det gör livet lätt att leva!

Har inte hunnit ta några bilder idag så jag gör en återblick på en glad månad!
 

Underbara Mie på vår utlandsresa till Piteå!
 

Hejdlösa skratt tillsammans med världens finaste och roligaste Åsa!


Galet glada - eller bara galna... Haha!


Galet glada 2! Åsas bror är en riktig partyhöjare! 


Glada människor under tre dagar i Norsjö!

Positiv Kommunledning på samma ställe!
 

Glädje och positivitet i en person: Tina Hollstedt!
 

Soliga arbetsdagar utomhus!


Glada och fantastiskt duktig ensemble i Norrländsk Passion som hade premiär och snart avslutar turnén i Skellefteå! Underbara människor i hela arbetsgruppen! 


Glada och söta Åsa på ett annat uppdrag i Norsjö! VD:n var lika positiv!


Snabbtripp till världens bästa humörhöjare som inte mätar rätt alla gånger men får plats med allt ändå! :)


Snabbtripp till Sundsvall med bästa solstrålen för att fira bröllopsdag!


Soooooool! Jag äääääääskar solen!


Kalas för mina föräldrar som båda var på strålande humör!
 

Mera skratt i Norsjö!


Återfann glad klasskamrat på samma ställe!

Gladaste Mie!
 

Underbara, gråtframkallande skratt tillsammans med Åsa och hennes kompisar och syskon!
 
Inte undra på att jag känner mig så här nöjd och glad efter den senaste månadens arbete! Om man får omge sig med positiva människor så känns det nästan inte som att man jobbar... Jooo, jag jobbar nog - men det går lätt när man känner sig så här!

Nu stundar en hård juni och sedan är det semester! Lääääänge! Ska bara skriva en föreställning... Haha! Men det kan jag ju göra i solen! Nu ska jag sova och ladda batterierna för ännu en bra dag imorrn!
 
 
 

RSS 2.0