Familjeträff med "vågen"!

Det var många år sedan familjen var samlad på hemstället i Önnesmark men tack vare storebror Lars och hans Bettan fick vi en riktig kalasdag i mitten av juni. Lars har fyllt 60 och hans barn hade pratat ihop sig om att vara "hemma" samma vecka, så vi hade turen att få träffa heeeela klanen. Sååå roligt!
 

Oskar följde med och vi tog naturligtvis med oss lilla mamma så det blev sedvanligt foto med syskonuppställning. För den som undrar så är Lars äldst, sedan kommer jag följd av Roland och Malin.


Mamma kvittrade från första stund och här tas hon emot av Rebecka, lilla Haley och Martina. Lars flickor bor numera båda i England så det är inte ofta vi får se dem live.


Martina pluggar i London och Rebecka bor sedan några år ihop med Luca i Cambridge. Tillsammans har de flickorna Alison och Haley. Så kul för mamma att äntligen få träffa sina barnbarnsbarn!


Lars tog plats på bron för att kunna prata med alla. Han är, p g a sjukdom, inte lika snabbfotad längre - men det funkade fint så här!


Men självklart kom han ner för att krama lilla mamma! Hon är heller inte någon löpare längre så rullstolen kom väl till pass.

Alla barnen sprang runt och Max som länge varit yngst i gänget var nu stor kille jämfört med sina kusinbarn. Här funkade en isglass perfekt när han ramlat och fått sitt knä omplåstrat. Glass hjälper ju som bekant mot allt!
 

Och här ser ni Lars omgiven av sina fina barn; David, Rebecka, Per-Erik och Martina! Per-Erik och hans Tilda har också blivit föräldrar till den allra sötaste lilla Abbe. Han fattade direkt tycke för sin farbror David. Inte konstigt då brorsorna har precis likadana skägg!
 

Efter smarriga smörgåstårtor, fika och tårtor sjöng vi givetvis för storebror och efter det fyrfaldiga levet gjorde mamma "vågen" för första gången i sitt liv... Klockrent! Haha!

Stort och varmt tack till er alla för att vi fick träffas hemma på gården, prata ikapp, äta tillsammans och skratta - mycket och högt! Det här får bli en sommartradition!


 

#1 - - Rebecka:

Så fint skrivet och jättefina bilder! Gillar speciellt den på pappa och farmor ❤️ Jättekul att få ses och jag hoppas det inte blir allt för länge till nästa gång!

Svar: Jaaa! Det var så fint! ❤️ Vi måste ses snart igen!
Monica Lindgren

#2 - - David:

Kul att se alla glada miner och alla ögonblick som fångades! Fint :) Och jag tycker också det bör bli en sommartradition :D

Svar: Jaaaa, absolut! ❤️
Monica Lindgren