God fortsättning!

Ännu ett fantastiskt år har tagit slut och jag lever och mår alldeles utmärkt. Vill inte kalla 2020 ett skitår även om jag ju förlorat nästan alla mina uppdag och därför har en annan ekonomisk situation - men pengar är inte allt här i världen och det gäller att fokusera på det som ju är och har varit bra!
 
Har fått resa, umgås med min fantastiska familj och kära vänner, boktipsat i SVT:s Go'kväll, fått nytt jobb på Nordiskt Berättarcentrum, spelat med Profilteatern, producerat Berättarfestivalen, gjort härliga turer med husbilen och också tagit körkort för mellantung lastbil. Dessutom har jag firat 10 år som nykter alkoholist och det är det allra viktigaste! Då funkar också allt annat precis som det ska.
 
Under pandemin får man också tänka nytt. Inte ställa in - men ställa om. När man inte kan ses och äta gemensamma middagar får man istället ses utomhus. Nyårsafton var inget undantag och vi hade ett fint firande hela dagen!
 
Samling hemma hos oss redan innan lunch!
 

Bubbel och olika snittar blev dagens starter.

 

Efter "Ring klocka ring" skålade vi in 12-slaget redan mitt på dagen. Gick fint det också!


Grillad korv till varmrätt...
 

...och en avslutande match i kubb som damerna vann med den äran! Det här måste vi göra om! :)


Lite småfrusna efter en långpromenad eldade maken bastun och det blev en perfekt avrundning  på dagen. 
 
Nyårshälsning från värmen! :)
 

Gott nytt år bästa maken! Vi firade men en god middag med bubbel, löjrom...


...och en smarrig älgfilé till middag. Jag gjorde dessutom chokladfondant till dessert och den var försvinnande god... :)

Nu har vi lagt om vanorna i samband med nya året. Promenaderna har bivit mer intensiva och vi kompletterar med lite core/styrka. Men att helt sluta med desserter tror jag inte är riktigt bra... haha! Härligt är det i alla fall med lediga dagar trots att vi nu vinkat av barnen. Det är bara att planera in nya möjligheter att ses. Världen ligger öppen och tänker man positivt kan det här året kan bli hur bra som helst!