Ett par veckor...

...utan ett enda inlägg på sociala medier. Kanske är det ett personligt rekord? Ja, jag har ju gratulerat alla som fyllt år men i övrigt har det varit jobb, upp och ner i humöret men även en skön och ledig påskhelg! Funderade på om jag kanske skulle sluta upp med bloggandet men jag gillar ju att skriva av mig ibland så den får vara kvar.
 
Det största som hänt sedan sist är väl att jag gjort ännu en TV-sändning med boktips i Go'kväll, planeringen med Berättarfestivalen rullar på och så har storebror Lars fyllt 60! Herregud... det betyder ju att det är min tur nästa år?! Jag som bara är 27... Haha!
 
Vi åkte i alla fall dit och uppvaktade utomhus. Här är födelsedagsbarnet Lars flankerad av lillebror Roland och lillasyster Monica. Malin och hennes familj var tyvärr lite krassliga, annars hade vi fått till en komplett gruppbild. Men det kommer fler tillfällen!
 

Det blev många historier och många skratt. Lars är en fenomenal berättare!
 
Men kalasen har en lite begränsad längd under pandemin. Man surrar och fikar tills det blir för kallt. Då är det bara att ge upp. Nu får vi väl återkomma när det bivit varmare och han fått hem hammocken han fick pengar till i present!
 
Har precis fått rapport från en nöjd 60-åring som refererade från ett gediget firande med många överraskningar från barnen. För en hockeytokig person som min bror var naturligtvis filmen men den personliga hälsningen från Börje Salming störst!
 
Passade också på att visa syskonen den fina bild som vår kusin Thomas hittade när han gick igenom bilder från morbror Harald som tyvärr gick bort för en tid sedan. Jag har aldrig sett några bilder av mamma som barn men här är nästan hela syskonskaran samlad:


Längst bak står Harald och Nanna och trion i mitten är mamma (så söt!), Kurt och Erik. Jag blev så glad över att få se den och ska åka till mamma och visa. De hade också en äldre bror som hette Gunnar men han kanske var på vift den här dagen. Stort tack Thomas!


Och TV-sändningen gick bra! Det var så roligt att träffa Jovan igen och vi teamde fint. Min skjortklänning kommer förresten från Hedvig Stockholm som gör så otroligt fina kläder!


Johanna bjöd på smarriga smörgåstårtebakelser - och vi åt... Sååå gott!!

Äter gör vi ju hela tiden så det är tur att jag också promenerar. Var tid på dygnet har sin tjusning!
 
Återkommer (snarast!) med en rapport från vår påskhelg som firades i husbilen. Såååå mysigt att vara ute på tur igen!