Vinterväder!

Förra helgen avslutades med en härlig och lång födelsedagspromenad med min finaste syster! Vi knatade nästan åtta kilometer från Sjungande Dalen, upp till Vitberget och tillbaka. 


Här ser ni oss flickor (på distans): Monica, Malin och Sara (längst bak i gul cirkel). Ja, det är härligt att se att kulturhuset tar plats överallt!


En skön och "höstig" promenad i skogen med bästa sällskapet. Kan man inte fira hemma så får man göra det tillsammans utomhus!

Nu ser det inte lika höstigt ut längre. I torsdags hade jag digitala möten inplanerade men vi började med att både promenera och skotta i ett helt annat väder:
 

Det kom väl tre decimeter snö som var hyfsat tung - men det var skönt att ta ut sig och få helt ny träningsvärk.

Mötesdeltagarna från södra delen av Norden var imponerade när jag visade upp allt det vita. Önskar att de också fått se våra tillfälliga gäster, men de dök upp fel tid:


Rådjuren! Som ett fullbordat julkort...

 

Det har varit ett par vackra dagar med både jobb och ledighet. 


Något ljus att tala om har det inte varit men igår kom även den efterlängtade solen.


Bäst!


Vackrast!

Idag blev det mildare väder men isigt och väldigt kyligt regn. "He sneigge" men vi kom oss ändå ut på förmiddagen och jag tror att det var bra att gå tillsammans. Annars hade man fuskat och smitit hem mycket tidigare... haha! 

Efter fyra kilometer i snålblåsten har det blivit idrott i TV-soffan med både sprint och slalom. Älskar när Vinterstudion har dragit igång och är så imponerad över alla fantastiska skidåkare! 

Annars är väl livet helt OK. Ofrivillig ledighet på grund av inställda föreställningar skulle man ju kunna tycka ska kännas skönt - men jag blir nästan mer stressad av att ha för lite att göra. Det har säkert mycket att göra med brist på prestationer och är garanterat något jag ska träna på... Så jag tränar just nu framför TV:n.

Det blev ett ganska engelskt inlägg idag, typ "lovely weather, isn't it?", men när man träffar färre människor live så krymper också ens tillvaro. Ibland får man dock chansen att reflektera över annat och idag handlade promenadsamtalet om den individualism som breder ut sig i världen. Det är inte bara Trump som tänker på sig själv. Massor med andra ledare och människor i ledande ställning grips av makthunger och missklädsam egoism - men vi måste fortsätta att vara medmänniskor och också se till de som har det sämre. Själv är verkligen inte bäste dräng.

Nåja, nu blir det fisk till middag och det blir en bra omväxling till den kötträtt vi åt igår - hämtad från Stadskällaren där kön ringlade lång. Många backar Skellefteå och det känns fint! Har själv inte hittat särskilt många nya sätt att dra in pengar och de stöd som delas ut passar sällan. Om man gjort företagsevent och förlorat allt så finns ingen form av ersättning - men är det någon som vill köpa digital underhållning så sänder jag gärna! Haha!

Fortsätter att njuta av snön så länge den ligger kvar. Livet är inte så dumt ändå!

Önskar alla en fin fortsättning på helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0