Beautiful day!


Vilken dag - äntligen sol och lite värme! Som jag längtat. Jag förstår nu också varför vi hunnit göra så mycket jobb i trädgården. Det har ju varit alldeles för kallt för att sitta i solen och läsa ut en hel bok. Men idag hände det och vi har njutit. 

Det har på det hela tagit varit fina dagar den här veckan. Oskar och Emma kom hem i tisdags och vi har umgåtts, ätit och mått gott. Vi skulle ju ha varit i Kroatien hela familjen och nu fick vi i alla fall lite av vår längtan efter barnen stillad. Emilia och Ludde ringde också facetime så att vi fick ses en stund allihopa!

I torsdags firade vi också 26-årig bröllopsdag och passade på att träffa våra kompisar för en "gökotta" på Vitberget. Vi har alltid varit i Burträsk med Ulf släktingar och gått promenad i skogen med tipsrunda och medhavt fika. När hans fina mostrar inte längre orkar gå i skogen är det kanske dags att skapa nya traditioner? 
 

Mannen i mitt liv på toppen av berget! Vi promenerade dit och insåg att det är mycket vi ännu inte upptäckt i våra hemtrakter. Vitberget är stort och ska utforskas mer.


Fina kompisar samlade för fika och utsikt! Att träffäs ute var underbart. Så länge sedan vi sågs och vad vi har saknat allihopa! 


Det har varit gott om promenader...


...mer trädgårdsfix med flyttning av portal...
 

...och överraskande snöfall! När vi gifte oss 1994 snöade det 19 maj och sedan blev sommaren magisk. Nu hoppas vi på en likadan vändning!

Hoppas kan man alltid och efter regn och snö kommer solen tillbaka.
 
Ha det fint alla!