Grancan 2020 - 3!

Jag ska inte sticka under stol med att jag gillar shopping... Men att det byggts ett shoppingcenter i Puerto Rico i mitt namn känns ju väldigt stort! Haha!


M... Hur ska man annars tolka det? 

Ett par påsar och en båt i solnedgången made my day!

Vi upptäckte också, tack vare tips från Madeleine och Leif!, att det även finns ett shoppingcenter i närheten av Meloneras. Därför tog vi en fyra kilometers promenad till El Tablero som även inhyste Zara. Nice! 
 

Här fanns allt men vi tog ingen tur till underklädesaffären...


Tyckte att de hade tillräckligt med färgstarka kunder. Lila och blått... det ni!


Intressanta är också dessa automater på toaletterna där kvinnor kan köpa hygieniska kisshjälpmedel... Detta måste väl vara "Easy Peasy"? 
 

Kväll igen och vi är redo för ännu en middag ute!


En drink på vägen satt inte fel!


Alla gillar Mojito!
 

Och jag fick en alkoholfri som var supergod!


Vi hade bokat bord på en restaurang/nattklubb med show och beställde in vad vi trodde var en liten förrätt med getost - men blir serverade två hockeypuckar/person! Vulgärt stora portioner...


Tur att den här asiatiska tonfisken smakade bättre. Den var för övrigt perfekt stekt i motsats till makens lax som gått alldeles för länge. Svårt att vara lagom.

Tog inte så mycket bilder av showen men den här saxofonisten var kalasbra och hade kunnat få lira hela kvällen! Bäst var dock en liten 4-åring som i en paus äntrade scenen och dansade bättre än alla andra. Såååå söt!

Nej, nu blir det inga fler bilder idag. Har ju ett jobb att sköta. Synes! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0