Det bästa med julen...

...är barnen! Det spelar ingen roll hur gamla de blir - de kommer alltid att vara våra gullungar. Och nu har vi fått det stora nöjet att också räkna in deras sambor i paketet. Det har varit så mysigt att få rå om allihopa!


Oskar kom först, Emilia och Ludde någon dag senare och Emma anslöt dagen före julafton. Välkomna och alldeles fantastiskt fina!


Snurre har har också njutit av att bli ompysslad. Det fanns alltid en famn eller en säng som tog emot honom... Han saknar er alla!
 

Här har han slagit knut på sig själv. Bakbenen åt ett håll och frambenen åt det andra... haha!


Granen kom på plats och var nog den tätaste vi har haft. Som en tjock boll... och paket skulle vi ju inte ha, men det blev några saker i alla fall.
 
Uppesittarkväll med förrätter och bingospel. Det är ingen som gillar Bingolotto men lika förbaskat sitter man där och hoppas... Vinsterna blev marginella men den här löjromstacon på kålrabbi  var i alla fall galet god!
 

Pappas grav fick nya batterier i ljusen som faktiskt lyser galet länge. 
 

Och lilla mamma fick besök av mig och syrran med familj där vi delade ut paketen utomhus. Jag körde maskerad så jag fick följa med in och värma dopp i grytan till lunch. Hon njöt verkligen av Malins "matlåda"! Och koftan i paketet åkte på direkt. :)
 

Coronasäker fotografering med "flickorna". Malin var för övrigt nyfriserad och skitsnygg i håret! Jag valde att behålla mössan på... haha!

Och här en gruppbild med fina barnbarnen! Mamma var så nöjd med dagen trots att vi inte tog hem henne. Hon fick ju besök och vi ringde flera gånger. 
 

Anledningen till min klädsel stavas förstås morgonpromenad. Julafton var inget undantag och det var så vackert ute.


Till och med solen tittade fram.
 
Det blev en härlig dag med familjen och julklappsspelet är numera givet! Vem som roffade åt sig mest? 

Oskar och Emma dominerade!
 
 Emilia och Ludde fick nöja sig med mindre...
 
 ...men tog igen en del när det blev skarpt läge!
 

Och så åt vi... och åt... och åt... gott och (för) mycket. Haha!


Barnens bästa paket blev inte helt överraskande makens hemgjorda lampor med glas! Han är för behändigt händig!


Längsta klappen var detta pusselspel från käraste syster. Det tog väl tre dagar att lägga och nu vilar det sig i form till själva spelandet. Inte lätt när bilden på kartongen saknade en del ingredienser... haha!

Nu har barnen åkt hem eller vidare till nästa familj men igår fick vi träffa Emilia och Ludde på en utomhuslunch på Vitberget. Gott och väldigt mysigt. Vi passade också på att ringa facetime till Oskar som fyllde 32!
 
Tack alla för fina dagar! Så här efter allt fixande och kalasande blir jag alltid lite tom... Det fattas några personer här hemma men vi gör så gott vi kan för att muntra upp oss. Just nu bloggar vi båda två vid var sin sida av köksbordet. Not bad! Hans inlägg hittar ni här: fotoulf.com

Gott slut på er alla! Imorrn ser vi fram emot att skåla in tolvslaget tillsammans med våra vänner - men det blir inte inomhus och det blir inte på natten... Fortsättning följer... :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0