Rätt för mig!

Har det lite körigt nu fram till jul och känner att jag är en aning s t r e s s a d... Ja, jag vet ju att jag måste tänka mig för när det blir för mycket så därför tog jag nyss en härlig promenad i det vackra höstvädret. Såååå härligt ute och skönt med en paus.
 
Vi har ju alla olika sätt att hantera svårigheter och stress. Det som är rätt för mig behöver inte vara rätt för dig och vice versa - men sedan jag införde motion varje dag har jag klarat tuffa perioder så mycket bättre. Återhämtning är superviktigt och jag behöver verkligen stanna upp då och då bara för att djupandas och tänka på sinnesron...
 
Påminner mig varje dag... Nu går jag dessutom också så sjukt långsamt... haha!
 
Annars rullar det på med roliga saker. Ikväll kommer jag att göra en stödinsats för Zonta och vara konferencier på deras modevisning. Det är superkul och ikväll kommer vi också att gå igenom modet de senaste 100 åren!
 

Zonta firar ju också 100!
 
Annars förbereder jag en ny insats i Go'kväll som ska sändas på tisdag och jag är mest frustrerad över att måsta vänta på filmklipp och annat jag inte kan styra över. Men det mesta ger sig. I lördags var jag och min kära soulsister Anna på den traditionella konserten med Skellefteå Symfoniorkester, Mästerskapet och Ulf Wadenbrandt!


Förväntansfulla satte vi oss i salongen och blev inte besvikna. Ett extra tack till Skellefteås alla strålande musiker och sångare! 


Kvällens soulsångare var Frank Ådal och Ida Sand. 


Frank rörde sig inte så mycket - men dirigenten desto mer... haha!


Det blev fullt pådrag även om den där riktiga kicken inte infann sig. Förra året var ju bröderna Rongedal solister och de är bara fööööör bra!


Närmast ser vi begåvade Anna och Simon Åkesson som körade - samt naturligtvis Kågis vid pianot!


Ida Sand från Piteå hade en ljuvlig röst och det var en väldigt trevlig bekantskap. Stort Tack alla för en härlig kväll!

Mest tack till min soulsister för det bästa sällskapet! Du och jag... <3
 
Nej, nu måste jag göra mig klar inför kvällens uppdrag! Synes!