All we need is Beatles!

Allt som hittills hänt den här veckan bleknade idag! Jag har visserligen jobbat, tränat, fått ta bort min ortosstövel efter nästan 12 veckor, besiktat både bil och husbil, haft möten, planerat, pluggat text, bla bla bla... MEN så hade jag bokat biljett idag till premiären av "All we need is Beatles" på Västerbottensteatern med Saga Eserstam och Hans Eriksson - och jag blev helt knockad! Allt annat bara försvann...
 
Ett heeeelt fantastiskt program! Saga och Hans - ni är så professionella, så oerhört begåvade och har en sådan balans och närvaro. Ni levererar som inga andra och om ni tycker att jag satt och gapade så var det bara av hänförelse! Tack, tack, tack!! 
 
Föreställningen handlade om Beatles - men inte om "Beatlarna" utan om kvinnorna runt omkring världens största band. Och Saga levererade starka berättelser som gick rakt in i hjärtat! Lägg till detta fantastiska musikarrangemang och ett gitarrspel som gör mig rörd... När Hans spelar och Saga sjunger så stannar världen. Tonerna är utsökta och deras framträdante så strålande att kompositörerna förmodligen hade gjort vågen - och gett upp sin egen karriär!
 
Stående ovationer på en sopplunch... När händer det? Idag! Och ni är så värda alla hyllningar! Att ett par, som också har en treåring hemma, lyckas sno ihop ett program av den här kalibern är fanimej respekt! Jag bugar och längtar efter att få se er igen!
 
Så vad gör man efter en knock av det här slaget? Lägger sig ned och ger upp sin sceniska karriär? Ja, nog är det nära. Bättre än så här blir det inte. Kääääärlek till er båda fina!
 
Men jag tog mig i kragen och kvällen har ägnats åt planering och budgetarbete inför ett kommande event. Var tvungen att ta tag i något mindre kreativt... 
 
Nu ska jag plugga text inför både "HasseåTages julafton" och min och Sagas "Café på turné - en biblioteksshow från A till Ö" som ska igång nästa vecka. Jag ska också göra ett nytt avsnitt av Go'kväll så jag kan inte sitta och gapa hur länge som helst... Haha!
 
Så glad över att få jobba ihop med den här stjärnan!
 
Här kan ni se oss i höst. Ta kontakt med ert bibliotek för biljetter och mer information. Välkomna!
 
12 okt Burträsk bibliotek 15.00
16 okt Lövånger bibliotek 18.00
21 okt Kulturens Hus Luleå 12.00 (Lunchbiten)
23 okt Byske bibliotek 18.00
31 okt Västerbottensteatern 12.00 (Sopplunch)
31 okt Västerbottensteatern 18.00 (Efter jobbet)
1 nov Västerbottensteatern 12.00 (Sopplunch)
25 nov Kåge bibliotek 18.30
2 dec Jörns bibliotek 18.00 (prel tid)
9 dec Bolidens bibliotek 18.00 (prel tid)