Bibliotekspremiääääääär!!

Äntligen blev det dags för premiär av "Café på turné" - min och Saga Eserstams biblioteksshow från A till Ö. Igår spelade vi för ett överfullt Stadsbibliotek där hela underbara publiken var med från första stund. Stort TACK till er alla som kom och gjorde vår premiär till en oförglömlig kväll! Extra tack till Skellefteå Stadsbibliotek som bjöd publiken på kalaset och som aldrig hört så mycket skratt i lokalerna... 


Taggade och glada innan det drog igång!
 

Finaste Saga på plats i scenografin! Du är helt fantastisk!

Vi bestämde oss för att göra projektet under en lunch i slutet av februari och när man får chansen att jobba ihop med någon så duktig och proffsig som Saga så innebar det att vi hade skrivit manus på ett par veckor. Ja, vi är snabba båda två. Sedan dess har vi med stor glädje repat de stunder vi haft över och nu längtade vi verkligen efter att ha publik. Stort tack till Lillemor Skogheden som kom med ovärderliga tips i fredags och till Västerbottensteaterns personal som kom på vårt spontana genrep i tisdags. Så härligt med er fina respons!
 
Vi gick in på barnavdelningen för att ladda lite innan föreställning och när vi kom tillbaka till Bibliotekets café såg det ut så här:
 

Wow! Det som från början var ca 65 platser rymde nu 130 pers! Jag berättade för publiken att jag var tvungen att ta en bild som bevis... Om någon misstycker om publiceringen så säg till.


Folk satt överallt och det var glada fikagäster som gärna trängdes i den här underbara miljön. Biblioteket är verkligen en helt suverän samlingsplats och här kunde publiken också köpa fika innan föreställning - är det café så är det!

Och föreställningen då. Ja, den inrymmer allt från boktips till personliga reflektioner, musik, sång, humor, allvar och aktualiteter. En skön och lite flippad mix! 
 
Ja, lite crazy blir det också ibland... haha! 

Idag har beröm strömmat in och vi suger verkligen åt oss: "Boktips, sång och underfundig underhållning i bokstavsordning, kunde inte bli bättre!" 
 
Ett stort tack till alla som bidragit till att vår caféföreställning blev så lyckad! En extra stjärna får våra äkta hälfter som är otroligt proffsiga båda två! <3
 
Nu ska vi spela mycket och lääääänge. Kanske kan vi få till någon fler föreställning innan sommaren - annars får ni vänta till i augusti... Det blir även turné så vi kommer till många bibliotek och scener i Västerbotten! Vi ses! :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0