Foderladan FTW!

Nu har jag och bästa Mattias Kågström har haft förmånen att få spela "Lyckligare nu" 85 gånger! Det trodde jag aldrig när vi hade premiär för några år sedan. Otroligt tacksam! Gårdagens föreställning var inget undantag - fin publik, magiskt fika och en superfin foderlada som spelplats!
 
Att komma ut på landet och få ta plats på scenen i en lada som fått nytt användningsområde är en ynnest för en lantis som jag. Man känner sig hemma direkt och blir så glad över alla engagerade människors drivkraft. Både i Svedjan (Götes Hölada) och i Nolbyn (Lasses Lada) var stämningen varm och inbjudande - och servicen klockren!
 

Här är vi på plats innan föreställning och hade precis byggt upp vår lilla scenografi. Efter så här många shower är vi samspelta men jag repar ändå texten varje gång om vi haft uppehåll. Vid längre pauser kör vi också igenom allt. Man vill ju att kvaliteten håller.


Fint i Lasses Lada! Och lite senare fick vi också ljussättning. Not bad! 

Och i publiken fanns många bekanta. Nolbyn ligger ju inte långt från min hemby Önnesmark och det var så roligt att träffa alla. Jag blev också så glatt överraskad när Luddes mamma dök upp tillsammans med sin Åke och dottern Emma. 


Så roligt att just ni kom! Nu har svärmödrarna fått fin kontakt så jag hoppas att vi kan träffas allihopa i sommar när Emilia och Ludde är hemma.

Ett antal hembakta bullar och kramar senare tackade vi för oss och skickar en extra hälsning till Kicki Krane som bokade oss! Vi är så glada över att vi fick komma!
 
Den här helgen har med andra ord inneburit jobb från morgon till natt och det känns i kroppen att jag varit igång. Fortsätter dock i samma fart idag och har gjort turnéplanering för "Café på turné" där intresset för föreställningen är stort från biblioteken - både i kommunen och länet. Så roligt! Har också rensat lite ogräs och planterat blommor så här innan regnet. Om det nu kommer... Annars fortsätter jag med pappersarbete. Snart är det i alla fall semester!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0