Rolig vecka!

Jobba, jobba, jobba, skratta, packa, resa, skratta, yoga, äta, läsa, skratta, jobba, jobba, jobba, läsa, packa... En hektisk men galet rolig vecka där jag läst som en dåre och fått skratta så att tårarna rinner mer än en gång. Underbart också att få åka och må gott med fina tjejer under en härlig helg i Stockholm. 
 

I torsdags var det dags att åka ner på Folkparken för att se Världens Historia med Måns Möller och Özz Nujen - ett hejdlöst roligt skrattkalas! Stort Tack! Dessutom fick vi med oss Oskar hem då han och kompisen Adam fått biljetter i julklapp. Mysigt!

Hade ju gärna varit hemma och umgåtts men vi hade bokat in en resa till Yoga Games i Stockholm och åkte iväg ett gäng glada damer för shopping, träning, umgänge - och mat såklart...
 

Fredagkvällen avslutades på "Fem små hus" där vi tog in en trerätters som smakade underbart!


Glada Lotta och Anki som försöker visa hur vi inte vill se ut... haha!


Underbar fisk!

Och chokladdessert med havtorn. Otroligt mumsigt!
 
Lördagen spenderades på Münchenbryggeriet där det var Yogakonvent, klasser och naturligtvis lite bra shopping när det gäller träningskläder och annat nödvändigt som vi inte visste att vi behövde... haha!

Lördagkväll blev rena lekstugan då Lisbeth hade köpt med sig dessa halvmasker som jag längtat efter att prova. Jaaa, jag är så sjukt larvig!
 
Undertecknad som man? 
 

Och hela gänget som alldeles underbara typer! Haha! Ja, man behöver inte göra saker så komplicerade. Våra goda skratt kommer att göra oss enormt långlivade!

Kom hem igår och har jobbat konstant sedan dess då jag ska åka till Vindeln imorrn för att hålla ett "Afternoon Book Tea" på biblioteket. Smart som jag är hade jag valt ut 25(!) böcker att ta med så det har varit ett hektiskt dygn när det gäller förberedelser. Onsdag ska jag vara på TV och banda ett nytt program och de böckerna är också förberedda. Nu längtar jag bara efter att sova...

Jag hade ju egentligen inte tid att åka bort - men himmel vad jag har mått gott och laddat batterierna! Och garderoben... haha! Tusen Tack för din gästfrihet Anki och hela gänget för fantastiska och så positiva dagar! Bästa! <3