Afternoon Book Tea!

Landat på hotellet i Umeå efter en supertrevlig kväll på Vindelns Bibliotek! Jag blev inbjuden att komma och boktipsa på ett arrangemang som blev så oerhört lyckat och välbesökt. Trodde väl inte att så många ville komma och lyssna till mitt surrande men det var 70 personer som bokat biljett! Så roligt för fina biblioteket och deras underbara personal!
 

Här sitter jag - laddad till tänderna med 25 olika böcker... Jodå, jag hann prata om alla och visa lite bilder. Intresserad och fin publik som jag gärna träffar fler gånger. Superkul!
 

Och fikat var magiskt bra! Ett riktigt afternoon tea med scones, sylt, croissanter, kakor...


...brieost, parmaskinka, grönsaker och druvor. Så gott! Allt fixat av Elsa Blomberg som också driver café i Vindeln. Tack! Och hennes morfar har förresten snidat det fina båtfatet på förra bilden. Det heter "Vind i seglen" och var så otroligt välgjort.
 

Biblioteket är sammanbyggt med skolan och har många gemensamma aktiviteter. Dessutom finns denna runda samlingssal som passar perfekt för större arrangemang. Det blev fullsatt!
 

Och jag fick göra det jag nog är bäst på - prata... haha! 

Efter ett par roliga timmar var det dags att packa ihop litteraturen och åka vidare. En lång dag är slut och jag lägger mig och läser - mätt men väldigt glad! Tur att jag hann ta mig ut på mitt första kombinerade promenad- och löppass på förmiddagen. Gick inte fort men bättre och bättre med foten och flåset. Nu börjar en så häääääärlig tid!
 

Att mötas av det här ljuset när man sticker ut näsan kan göra vem som helst lycklig!

Sov gott alla glada och stort Tack alla fina Vindelnbor för en mysig kväll! Imorrn ska jag se om Umeå kan bjuda på lika fint promenadväder...