Wohoooo!

Anledningen till glädjen stavas "Återbesök". Stygnen är borta, hälen besiktad och allt ser bra ut! Känns ju heeeeelt fantastiskt att jag inom tre veckor ska kunna gå i vanliga skor. Ja, inte bara gå - även springa! Det är ju magiskt om det funkar nu - när det aldrig har gjort det tidigare... haha! 
 
För mig är den dagliga motionen guld värd och vid 56 års ålder har jag inga större krav på idrottslivet än att få röra på mig när jag vill och känna att kroppen funkar. Då mår jag också som bäst!


Min läkare, Håkan Alfredson, är ju också för söt när han visar och skickar med mig ultraljudsbilder av hälen. Jag är nog inte bäst på att tolka dessa men så länge han är nöjd är jag det också! 
 
Nästa friskus är Snurre som efter några dagars sjuklighet nu är back in business och här hade fullt sjå med att förlänga fransarna på sin filt... haha!
 
Ja, jag har åkt tur och retur till Umeå idag och hann faktiskt med att också köpa ett par julklappar till barnen - OCH en gokaka till kaffet som vi firade häl-san med när jag kom hem. Nu har jag jobbat lite och imorrn släpps biljetterna till "Tillsammans". Häng på låset vetja!
 
Biljetter på Ticketmaster, Skellefteå Turistcenter 0910-42 25 15 eller så tar du kontakt med någon i din Rotaryklubb. Priset är 475:- men välgörenhet kan väl aldrig bli för dyrt? Ni är sååå välkomna!