Gökotta!

Igår kväll gjorde jag en tur till Luleå tillsammans med Kågis och Niklas för att tillsammans med Oskar och lite annat folk från teatern kika på ett par av Norrbottensteaterns föreställningar. De spelar tre olika shower parallellt i huset och det blir så härlig stämning när det är mycket folk i rörelse samtidigt. Man träffar bekanta i vimlet och den ständiga frågan blir; "Vad ska ni se då?" Ser fram emot att mingla i vårt nya Kulturhus i Skellefteå.

Jag och Oskar såg "Dissekering av ett snöfall" som var magiskt fin! Anna Azcàrate hade regisserat med den äran och skådisarna gjorde fantastiska prestationer. Dessutom fick jag chansen att träffa både teknikerbekanta och Suss efter att hennes "La Strada...". Efter lite surrande och kramar bestämde vi att ses även i sommar! 

Idag var jag rätt trött men solen sken och det kändes fint att åka till Bodbysund för gökotta tillsammans med Ulfs mammas syskon! Vi har alltid träffats i Mora för en promenad genom skogen där målet varit en liten sjö där vi grillat korv, fikat, pratat och gått tipspromenad. Fantastiskt fina utflykter som barnen också minns med glädje. Därför var det extra kul att Oskar också kunde hänga med. Emilia fick vara med på Face Time och i Göteborg sken också solen!

Idag tog vi även med oss mamma och hon uppskattade verkligen den härliga utflykten! Numera går vi inga skogspromenader utan träffas i Bodbysund dit det är lättare att ta sig fram med rullatorer och rullstolar. 
 

Och mamma blev glatt överraskad att Oskar var med!


Det blev även farmor Sonja! Hon uppskattar verkligen att komma ut, få träffa sina systrar och återse sin barndoms hemtrakter! 
 

Berith och Krister var också med och här står hon tillsammans med Bibbis man Torgny.


Norma och hennes Curt är två av de ständiga fixarna. Stort tack för att ni ställer upp och ser till att det här blir av!


Alla tar med korv och fika och det blir ett enkelt sätt att träffas. När vädret är så fint som det var idag är det förstås extra härligt! Det ser ut som om herrarna tagit över den komplicerade matlagningen... 


Fast jag fick också vara med och hjälpa till. I ärlighetens namn ska jag väl säga att Oskar fick rädda korvarna då jag började gå runt och ta bilder... Haha!


Norma och Curt i solen!


Och vattenståndet i Bureälven är otroligt högt!


Därför blev vi heller inte förvånade när det plötsligt passerade ett par Jet Ski's!
 

Folkligt, festligt och fullsatt vid borden! Mamma var dessutom en stor tillgång när vi skulle sjunga sånger. Hon kan aaaaaallla verser på allt! :)

Härligt att också Johan kunde vara med. På måndag åker han iväg till Sri Lanka igen för att fortsätta sina affärskontakter.
 

Den obligatoriska frågesporten är kanske inte så svår men det är ändå aldrig någon som har alla rätt... Och detta trots att vissa frågor är desamma varje år... Haha!


Curt höll som vanligt i rättning och prisutdelning!

Och Berith hann surra en stund med sin pappa som numera blir lite orolig av att åka på utflykt. Det är inte lätt när minnet börjar svikta men vi är glada att alla kunde vara med!

Nu är vi hemkomna, promenaden är gången, middagen äten och jag ska landa i soffan med morgondagens text. Det är ju dags att åka till Umeå igen och spela "Räkna med mord" med Profilteatern och det ska bli väldigt roligt att träffa hela gänget! På fredag spelar vi i Umeå, på lördag i Ö-vik och sedan blir det hemfärd och en fullspäckad jobbvecka!

Tack alla för en fin Kristi Himmelfärds dag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0