Prag - Lördagsmys på floden!

Nu har det snart gått en vecka och jag bloggar fortfarande om Prag... Haha! Men det var så fint och så många upplevelser som jag också vill spara för egen del. Bloggen är ju också min dagbok. Efter att ha traskat omkring ett par mil under lördagen gick vi hem för att fräscha upp oss och sedan ut igen för att promenera till upphämtningsplatsen för kvällens middag. Vi hade bokat en middagskryssning på floden.
 

Anders tog denna fina bild på oss där makens nyshoppade linnekavaj dominerade! Fin!


Och här hade vi tagit plats på båten för en trerätters/tretimmarstur. 


Det är ju roligt att se staden även från vattnet.


Karlsbron i bästa vinkeln!


Och här passerade vi pingvinerna på Kampa Island. Ja, det är pingvinerna som står i bakgrunden. Figuren i fronten är vår roliga kompis Urban... Haha!

Vi saknade ju Per-Erik och Marika på den här trippen men vi kommer att åka på fler resor. Nu fick vi njuta av sällskapet och resan med:


Carina.


Anders.


Helena.


Och Urban!

Ja, jag njöt ju givetvis av Ulfs sällskap också. Bästa reskamraten!

Trevlig tripp, fin personal, god mat, mycket prat och skratt och vi var glada att vi valde den exklusiva turen med vita dukar och serverad mat. Det finns många olika men nu satt vi längst fram i fören och hade pianounderhållningen på avstånd. Det är ju roligt att kunna prata också.
 
Till slut mörknade det ute och då var jag tvungen att gå upp på däck för att ta en bild. Det är ju svårt att ta bilder genom fönstret då det mest blir reflexer av en själv.
 

Fin vy över Karlsbron!

Och pingvinerna visade vägen hem!

Supertrevlig utflykt även det här och Prag har verkligen levererat på alla plan! Man vill åka dit igen. Söndagsmyste gjorde vi också på floden men det kommer lite senare. Ska jobba och dra iväg på Rotarylunch!
 
Vi ses, eller "vidět vás" som det heter på tjeckiska!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0