God helg!

Igår gjorde jag ännu en sallad ur Myllymäkis bok och den blev god, fräsch och ganska het. Stekte lax på låg temp tills den var nästan klar och salladen innehöll meloner av olika slag, salladslök, lime, chili, mynta och koriander. Mums!
 

Det blev en lättare middag igår och det var tur då den här dagen mest ägnats åt fika... Haha!

Idag har vi skjutsat lilla mamma till Lövånger där hon skulle vara med på ett årsmöte. När vi ändå var där passade vi på att hälsa på svärfars och det blev ett kärt återseende då de ju hela sitt liv bott i samma by men numera inte ses så ofta.


Fikagänget samlat i det gemensamma uppehållsrummet på Kyrkren.


Sonja tyckte att det var trevligt med besök!
 

Vad Sture tyckte om damernas surrande framgår väl... Haha! Men han fick flera bullar så det blev en bra dag även för honom.

Kärt återseende!

Jag hann också titta in till en annan tant, Inga Brännström, som fyllt 98 år den här veckan och hon är pigg och klar i skallen - redo att ge fyndiga svar på tal! Leva ska hon i alla fall göra tills hon blir 100 för då får man ett grattiskort från Kungen. Mamma kommenterade med att hon fortfarande var så ung att hon inte hade börjat fundera i de banorna. Hon är ju bara 80... Ja, allt är relativt - och jag får väl se mig som värsta snorungen som bara är 55. 

Därefter skjutsades Mamma till ett ganska långt årsmöte och vi passade på att hälsa på Berith och Krister under tiden. Trevligt surrande och ännu mer fika... Det har inte gått någon nöd på oss och nu är mamman återbördad till hemmet och vi känner oss nöjda över att "gamlern´" fått ses och ha en fin dag. En riktigt god fortsättning på helgen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0