Från 60 till 39!

Vilket firande det blev denna jobbhelg. Riktigt roligt! Igår fyllde maken 60 och med alla överraskningar slutade firandet först efter midnatt. Så kul med alla vänner som anslöt! Idag firar vi 39 år tillsammans och det är väl en bedrift av några som jag trodde skulle vara "ihop max tre månader..." Haha! Joo, det var vad jag svarade när maken frågade då vi precis hade träffats.


Knasbollar! 

Men vi tar det från början. Igår petade jag mig upp redan 07.00 för att överraska Ulf men han hade redan satt på kaffe... Haha! Jag hade ju planerat att servera honom på sängen men det här gick ju också bra.

Barnen har förberett upplevelser i London dit vi åker hela familjen för att fortsätta fira! Han fick dessutom en klocka som ska hålla rätt på alla steg och aktiviteter. 
 

Svärfars och syskon mm hade köpt skidor och han har redan tränat på målgången med flaggan... Undrar om det slutar där eller om han också ska närma sig spåret? Haha! 

Eftersom jag har jobbhelg i Umeå så hakade Ulf på. Roligt att göra något och mina föreställningar håller ju inte på hela tiden. Startade med att bjuda honom på lunch på favoritstället:


IKEA! Joo, han gillar faktiskt både shoppingen och köttbullarna. Och när vi checkat in på hotellet blev det full rulle:


Först anlände Peter och Sara med present och kramar! Man tänker ju spontant att de skulle vilja ta en öl så här på eftermiddagen - men på frågan om de tagit med någon alkohol svarade Peter nej...


Det ville man ju syna... Haha!

Ett par minuter senare knackade det på dörren igen...


...och in kliver Garagegänget med sång och skumpa!


En resa till Prag i maj hade de samlat ihop till och enda smolken i glädjebägaren för maken är väl att jag också ska med... Haha! Ska i alla fall bli otroligt roligt!


Skål och Grattis än en gång! De hade t o m tagit med skumpaglas och det var bara ett...


...som tappat foten. Men det gööööör ingenting, tyckte Per-Erik!

Jag gick iväg för att fixa inför föreställningen och sedan anslöt alla när det började dra ihop sig.


Här inleder vi med att presentera oss och starta föreställningen. Den är i fyra akter med mat i varje paus. Ett jätteroligt sätt att se teater!


Sara och Peter satt tillsammans med svåger-Martins systrar som fick ta över platserna när Malin och Martin inte kunde åka p g a att Max fått Vattkoppor. Så synd att ni inte kunde vara med!


Alla får lite olika roller och här vid Friidrottsprogrammets bord blev Carina släggkastare och Urban fick tävla i 3000 meter hinder... 


Lite diskussioner med Lina som spelar rektor i föreställningen. 


Mot slutet får alla vara med och gissa på händelseförloppet och Hanna och Lina slår sina kloka huvuden ihop.


Avslutning och upplösning!

Efteråt gick vi alla ner till baren och satt och surrade tills tröttheten tog över. Jag har ju en äldre man nu och man får inte slita ut dem... Den nya klockan har t o m börjat kalla honom för Sture:
 

Haha!

Idag vaknade vi tidigt men efter en timme av femmilen slocknade jag igen och steg inte upp förrän strax innan frukosten slutade serveras. Skööööönt!


Här sitter vi samlade och skickar hälsningar till er alla! Vi passade på att messa en bild och säga hej till Suss som kommer till Skellefteå i helgen för att se Släktkalaset på Västerbottensteatern. Synd att vi inte är hemma, men det kommer fler chanser!


Kylslagen men underbart vacker dag i residensstaden!


Det måste utnyttjas så jag och de här ynglingarna tog en långprommis!


Vackert vid älven!
 

Och varning för guppiga hus...


Bra torrväder?


...och kylslagna trädkramare!


Lite öppet vatten lockade ett gäng sjöfåglar och några kilometer senare var vi tillbaka igen.

Rejäl styrka på lamporna utanför hotellet... Haha!

Härliga dagar och maken skickar massor med tack och kramar till alla som hört av sig med hälsningar! Nu ska han inte fylla något mer den här gången. Dags för mig att gå in duschen och sedan äntra scenen! Synes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0