Premiär och hemlängtan...

I fredags var det äntligen dags för premiär av "Räkna med mord" - Profilteaterns senaste mordgåta som vi repeterat den senaste månaden. Och det var sååååå roligt att äntligen möta publiken! 
 

Laddad till tänderna och klar i alldeles för god tid... Haha! 


I festsalen på Hotel Mimer håller Janne på att ställa upp vår lilla scenografi.


Teknikerna Jakob och Martin trivdes med att peka ut hur allt skulle vara... Haha!


Så där ja! Bara att byta om och hälsa publiken välkommen.


Ulla fixar sminket och håret på Lina!


Och jag underhöll med glada upptåg...

Bästa ensemblen redo för start! Och det gick så otroligt bra. Publiken var sjukt peppad på mordgåta och gjorde sitt bästa för att lösa upplägget. God trerätters middag och många skratt varvades med teaterscener och improvisationer och alla var med på noterna.
 
Vi kommer att spela på Mimer i Umeå februari och mars - samt lite turné som jag hoppas även ska landa i Skellefteå. Återkommer. Biljetter till februari hittar ni här: Räkna med mord
 
Nu har vi spelat ännu en föreställning (igår) och nu sitter jag på ett hotellrum i Umeå och jobbar med annat och längtar hem. Det blir ytterligare en dag här men måndagkväll kommer jag att landa hemma och det ska bli såååå skönt!

Tisdag ska vi repetera "Tillsammans" med alla fina musiker och snart är vi framme vid 9 december. Bara att jobba vidare med den här roliga myskvällen på Nordanåteatern! Biljetter till vår musikaliska talkshow hittar ni här: Tillsammans
 
Tack alla för support och Profilteatern för en fantastiskt rolig repperiod och fin present! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0