Back to work!

Det blev full fart på en gång efter semestern. Långa dagar och många intressanta möten under starten på veckan. Laddade över bilder från kameran och då följde det också med lite Kroatien som jag dröjer mig kvar vid. 


I söndags var det faktiskt lite lättare att åka därifrån då solen inte var på sin plats.


Sikten var kanske heller inte den bästa. Men vi har ju haft en alldeles fantastisk resa och är så nöjda! Ett roligt minne måste jag också dela med mig av:
 

Jag läste ju den här väldigt passande titeln av Jussi Adler Olsen, vars böcker jag älskar. Och när jag instagrammade bilden fick den många gillamarkeringar - men det var en som stack ut:


Jussi Adler Olsen själv! Jag blev lite starstruck... Haha!

Men nu var det ju jobb jag skulle skriva om. Måndag och tisdag ägnades uteslutande åt Matfesten och för varje arbetsdag inser vi alla att det är mycket som måste genomföras. Måndag fick vi också besök av projektledaren och tävlingsledaren från SM i Utomhusmatlagning i Skövde. Där jobbar de verkligen med lokalproducerat och vi fick mycket matnyttig input! Jag mötte också ett par likasinnade. När Charlotte och Sven-Erik hade pratat en timme så frågade jag om jag också skulle presentera mig... Haha! Men det blev effektivt!


Efter att ha pratat hela eftermiddagen åkte vi vidare till Stiftsgården för att äta middag tillsammans med några från styrelsen. Det är så fint där!


Kvalitet och omtankte. Ja, det märks verkligen!


Jag åt vit sparris till förrätt. Mmm...


Och uer till varmrätt. Otroligt gott!


Här sitter Pär tillsammans med Charlotte, som är projektledare för Outdoor festival och marknadschef på Next Skövde som är deras motsvarighet till Visit Skellefteå.


Och här sitter Henrik och Anna-Karin på var sin sida om Sven-Erik som förutom SM:et jobbar åt Lokalproducerat i Väst där de också lyckats hitta nya och alternativa säljkanaler för lokalproducenterna. 

Ett härligt gäng med mycket drivkraft! Kul att ses och jobba tillsammans!
 

Sist av allt hann jag åka förbi mamma för att krama om henne på 80-årsdagen! Hon blev jätteglad över att alla barnen hunnit hälsa på och vi ska självklart fira henne med ett stort kalas på söndag! 

Tisdag hade jag bokat in möten med Näringslivskontoret och sedan med Polisen, brandskyddsmyndigheten, Samhällsbyggnad, trafik, miljö och andra som behöver komma med synpunkter på arrangemanget och hur vi disponerar Stadsparken. Jättebra möte där vi inte fick igenom allt men där det också fanns en lösningsinriktad känsla så det kommer att bli bra!


Hann hem till lunch och där var maken igång med att kratta gräsmattor, sätta potatis och fröer... Herregud vad du imponerar! Jag har lite tur...


På kvällen hade vi möte med en del av Lokalproducenterna och de fick både veta mer om våra tankar med Matfesten - och framför allt lyssna till våra kamrater från Skövde som berättade om deras mer långtgående arbete. Positiva vibbar och bra synpunkter från alla - en riktigt bra träff!

Idag har jag ägnat mig åt det stora jobbet åt Nordic Light i slutet av juni och där har jag ju hunnit göra undan rätt mycket så vi är snart i mål. Möte med dem i eftermiddags för att se att vi var överens om upplägget så nu är det bara att jobba vidare!

Men ikväll tog jag helg... Lagade lax med rostade grönsaker till min trädgårdsmästare och serverade också en dessert.
 
Sockerkaka med hallongrädde, jordgubbar och vaniljglass. Runt om duttade jag lite citronolivolja som ska passa till desserter och det blev riktigt bra. Måste börja köpa hem lite kryddor så att jag har något att garnera med - men det här fick duga idag och smakade bra.
 
Imorrn kommer jag att varva jobb och ledighet men först en rejäl sovmorgon! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0