Sommarkärlek!

Underbara dagar späckade med jobb men med en fantastisk avslutning! Igår kväll struntade jag i att packa och gick istället på ett genrep av Västerbottensteaterns sommarsatsning "Sound of Musicals". Vilket utmärkt val! Jag blev så glad och alldeles lycklig!
 

Bobo Lundén, som regisserat och skrivit manus, hälsade välkommen tillsammans med Fransesca som ju är teaterchef men också gjort koreografi. Redan här började man känna sig glad och förväntansfull.


Sedan startade föreställningen med utmärkta ensemblen Knut- Sigurd Bygland, Elin Ström och David Andersson och fina bandet ”Mästerskapet” under ledning av Mattias Kågström.


Det här är en trio som har lite olika ingångar och förtjänster men tillsammans blev de en helt perfekt ensemble! Det blev roligt, lekfullt och lustfyllt - späckat med musikalmelodier man bara måste (och även fick) sjunga med i! 


Med enkla medel och attribut skapade de scener åt varandra och var inte alltid överens. Elin ström är ju en pärla med en underbar sångröst. Knut som älskar musikaler tyckte att han hamnat helt rätt...


...medan David längtade efter Tjechov och ibland framstod som den missförstådde konstnären. David är otroligt rolig och det lättar upp och publikfriar.


Låtar ur Hair varvades med andra klassiker som...


..."The hills are alive..." ur The sound of music. Och publiken var med på noterna. Vi skrattade, skrek, sjöng och var med på allt. Jag hade jätteroligt, klappade i takt och alla tankar var så långt från jobb man kan komma. Vilken energikick!


Nu måste ni hänga på låset och boka Biljetter till den här härliga sommarföreställningen! Jag ska se den igen nästa vecka och längtar såklart redan. Spark på er alla fina och Tack för igår!

Idag är jag också lycklig trots att reveljen gick redan 04.45. När man ska åka med morgonflyget för att samla familjen i Göteborg går det lätt att stiga upp!


Älskade familjen! Så härligt att få några dagar tillsammans! Här hade vi hunnit till dagens lunchrestaurang "Barabicu" som serverade fantastisk mat.


Fiskgratäng med brynt smör och pillade räkor... Så gott!


Sedan fick glada mamman gå på favoritaffären och shoppa en födelsedagspresent från barnen... Tack fina! Ni vet vad jag gillar!
 
Nu laddar vi om för en japansk middag tillsammans med några av Emilias kompisar. Livet är gött som tusan! Bara kärlek!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0