Övertorneå!

Ännu en turnédag avklarad med lyckat resultat! Härlig sovmorgon är ju en bra start på vilken arbetsdag som helst... Haha!
 

Här bor vi, i den gamla prästgården i Överkalix som numera går under namnet Tjers Gästgiveri. Superfint och hemtrevligt!

Alldeles intill ligger den här lunchrestaurangen och det är det första matstället (som jag sett) som gör reklam för att vara den "barnvänliga och alkoholfria familjerestaurangen"! Coolt! 

Sedan bar det iväg till Övertorneå där vi spelat ikväll. Har gruvat lite för den kommande stormen men den gör tydligen sitt värsta uppe i Stekenjokk där (enligt maken) det blåser över 47 sekundmeter. Nu är det nästan 60 mil bort så det känns lugnt! Haha!


Framme i Övertorneå där vi spelade på den här fina gamla biografen "Röda Kvarn"! Här har det visats en och annan klassisk film som t ex...


..."Som jag behagar" - enligt recensenten "En trevlig film man trivs med - värd att se på grund av sin uppsluppenhet..." 


Riggad och klar på väg ner till logen! En trevlig skådis man trivs med... Haha! 
 

Här har Kågis fått igång lamporna och jag passade på att kolla in det restaurerade taket:


Snyggt!


Publiken på ingång och teaterföreningens Marita Mattsson Barsk tog emot och såg uppsluppen ut hon också! Tack så mycket för bra arrangemang och fin service!
 
Röda Kvarn! Vackert hus som fått vara kvar sedan 1914!
 
Det kom väl ett 25-tal personer och det är inte alls så illa i ett så pass litet samhälle. Fina samtal efteråt och en trygg hemresa! Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Kågis håller koll på Liverpools bortamatch men det verkar han klara själv så jag drar mig tillbaka! Ses imorrn! I Hakkas... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0