Mellokväll!

Trevlig kväll igår med vårt gamla gäng där vi både åt middag på Rinkside och sedan kikade på sista deltävlingen i Skellefteå Kraft Arena. 


Här har vi tagit plats på läktaren och färgmässigt övergått till att vara rosa... Haha!


Vi var inte helt ensamma om det.


Och en del av kameramännen hängde i taket. Hade inte velat byta...


Och så startade kvällen - med en riktig reklamanons för Skellefteå! David Lindgren har verkligen gjort allt för att sätta sin hemstad på kartan och vi tackar och bugar. Du äger! 


Näst efter Davids insats så var ljuset helt magiskt!!


Och här skulle vi igång med låtarna.


Först ut var Jon-Henrik som nu hade gjort det smarta draget att ta med en...


...sångare/artist som verkligen lyfte numret! Jag är inte helt förtjust i deden här sången men tror ändå att det här kommer att vinna hela tävlingen och bli en bra och intressant representant för Sverige. Den gick också vidare direkt.


Alice i ett helt nytt ljus.


Och ännu ett!


Les Gordons blev en favorit hos delar av gänget - men de gick tyvärr inte vidare.


Victoria som ju gjorde en bra låt redan förra året gick också vidare direkt och hon är väldigt bra. 


Axel, som väl är en gammal Idol-deltagare gjorde bra ifrån sig och gick till andra chansen.
 

Och så ljuset igen. Snyggt!


Sara Vargas låt var rätt slätstruken och åkte också ut. 
 

Loreen stack verkligen ut i det här startfältet med Statements: "Vad vi menar är att vi inte behöver fina uttalanden som "make love". Vi behöver göra någonting!"


Hon gav exempel på många hsitoriska händelser där den här kvinnan med handväskan ska symbolisera kvinnan i Växjö som öppet visade sin ilska mot nazizterna.

Hennes nummer är starkt men kanske inte lika publikvänligt vid en första genomlyssning. Nu gick hon till andra chansen och vi får se hur det går. Egentligen är det en sån här låt med viktigt innehåll som vi ska bidra med men det är inte enkelt att charma en Mello-publik på 3 minuter. 
 
Och jag blir inte upprörd över vilka låtar som gick vidare eller inte - kanske ett ålderstecken? Jag säger som en kompis gamla pappa; "Je ha da reint slute bry me". Haha!
 
Nu är det full rulle här hemma. Vi fick nyss besök av Ulfs mamma och syrra med sambo. Nu anlände mamma precis med Färdtjänst och om några minuter kommer Malin med familj för att äta och fira Ulf. Samtidigt har jag fått ett A4 med ändringar från regissören så jag inser att det kommer att bli en lååååååång kväll...
 
Tjolahopp!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0