Darlings...

Nedräkningen har börjat och det känns lite ledsamt. Det har verkligen varit fullt upp de tre senaste månaderna men tiden med Darling Dorotea är något jag varit så glad över! Hela den fina ensemblen är riktiga darlings så det blir säkert konstigt att börja maj månad utan dem. Ni är fantastiska!
 

Här sitter Micke och Nicke och surrar innan det är dags att gå ner i spelsalen. Andra har en mer fysisk uppvärmning:


Anna "Pluck" Söderling är äldst i ensemblen men klart vigast! Hon går ner i spagat varje föreställning och vi imponeras!

Nu har vi spelat två kvällar och igår var det dags för filmdokumentation. Lite spännande men det gick bra det också. Publiken var verkligen med på noterna och det var nästan fullsatt. Sju föreställningar återstår innan vi lägger hela det här tankeexperimentet på is.


Gunnar gör flera figurer i föreställningen och hans militär, Jan-Erik, kämpar för att få sin vilja igenom. Inte lätt alla gånger med starka viljor i vårt tankeexperiment. Att frigöra sig från övriga Sverige har helt klart sina svårigheter.

Men vi har kul och jag är glad varje kväll när jag går till jobbet! Det är ett privilegium!
 
Nej, nu blir det middag och sedan iväg igen för kvällens show. Har hunnit få undan lite pappersarbete i eftermiddag efter en trevlig Rotarylunch, så jag är laddad. Nu kör vi!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0