Hemresa!

Sista kvällen igår och vi gick ut och åt. Vi har ju all inklusive men man blir lite less på maten och miljön i matsalen. Den är långt ifrån mysig och gör sig bäst till frukost och lunch...


Traskade förbi de klassiska solstolarna som påminner om ett gammaldags badhotell.

En sista tur på strandpromenaden!
 

Och middag på en av de lokala restaurangerna. Lite havskräftor och pasta smakade bra! Servitören presenterade stolt!


Trevlig kväll men inte så lång. Vi är verkligen inga nattsuddare och i natt har jag också blivit så förkyld. Tur att jag klarat mig hela den härliga veckan!

Idag var det så dags för hemresa och jag struntade i morgonträningen då jag inte kände mig hundra. Efter en ovanligt stor frukost var det dags att gå till bussen.


Passerade en av hotellets katter (joo, de får mat av personalen) och den här påminde en del om Skrållan som gärna ville vara med och hjälpa till när något skulle göras. Nu skulle hon byta lampor... 


Hej då Tupeci!


90 minuters bussresa längst efter den vackra kusten! Alla utsikter var kanske inte lika vackra:


Genomskinliga cykelbyxor utan kalsonger... Haha!


Till slut var vi framme i Split!


Kändes tryggt hela vägen!

Lång väntan på flygplatsen då vi var försenade. Vad gör man då? Shoppar! Är ni förvånade? Haha! Det blev röd väska och halsduk. Nöjd!


Mie hittade nya och jättesnygga glajjer! Coola!

Men till slut var vi iväg och efter några timmar har vi landat i Luleå! Nu på bussen och snart är vi hemma igen. Stort tack till alla som gjorde den här veckan så magisk! Hit ska jag åka igen!