Berlin - del 6

På väg hem från middagen i Fernsethurm passerade vi en Biergarten där stämningen var hög. Självklart måste vi avsluta kvällen med lite Oktoberfest - en klassisk ölfestival som har traditioner sedan 1810!


Ja, det var full fart på män och kvinnor i Lederhosen och de typiska klänningarna "Dirndl". Man kanske kan tycka att den här utklädningen ser lite töntig ut men när många har samma typ av kostym blev det betydligt mindre coolt att komma i vanliga kläder.
 

Cool snubbe i Lederhosen och rutigt.
 

Glada och roliga vänner! Den här gången slipper jag betala gage till Urban då sejdeln kom i vägen... Haha! Ni kanske tycker jag är hård med honom men vi har gått i samma klass och känt varandra i snart 50 år. Jargongen är rå men hjärtlig!


Ett par besökare som kanske är lite "på örat"?


Det dansades och sjöngs med överallt och när bandet övergick till engelska texter kunde vi också vara med! Sweet Caroline...


Woh, oh, oh... Bara party animals och ingen såg ut att vara överförfriskad. Dessutom troppade folk av efter midnatt så det verkar vara intensiva fester - men inte så sena. Kul var det i alla fall!

Härlig lördagkväll i Europas New York! Eller ska jag kanske säga München?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0