Mamma tillbaka!

Igår fick vi besked att mamma skulle flyttas från Hjärtintensiven i Umeå tillbaka till Skellefteå där de måste utreda varifrån hon blöder innan de kan göra en kranskärlsröntgen och eventuell ballongsprängning. De ville inte göra det i dagsläget då de i så fall måste ge blodförtunnande...
 
Hon har haft en infarkt som kan ha orsakats av den blödning hon har (troligen i magen) och är väl inte någon idrottsstjärna ännu men betydligt piggare än när hon åkte in. Malin och Martin var på väg till Umeå men stoppades då hon inte skulle vara kvar. Istället gick fina faster Sonja och hennes Ulf dit och jag fick chansen att prata med mamma i telefon. Hon lät lite virrig men pigg på rösten och hade somnart lugnt innan de gick därifrån. Tack för att ni hälsade på!
 
Resan tillbaka blev inte av förrän idag så nu får vi besöka henne på Skellefteå Lasarett Medicin 6 istället. 
 

Malin har precis varit där och skickade den här bilden där hon fått fika och ser ut att må bättre! Jag ska dit lite senare idag med kramar från alla som skickat! 

Syrran skickade också en bild från förra kvällen i Umeå där vi surrade lite för mycket (vi är bäst! haha!). I rummet där mamma låg fanns tyvärr bara en stol...

...men flera väggar... Haha! Man tager vad man haver men inte sitter man så här nå' många timmar!
 
Här hemma är elektrikern på plats, imorgon kommer bänkskivan och rörmokaren och då borde vi vara klara så när som på kaklet! Yezz!!
 
Nu ska jag hämta en ny telefon och sedan åka till mamma!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0