Avsked och väntetid...

Sista dagen tillsammans... Det har varit en fantastiskt fin vecka med så mycket roligt umgänge men plikten och vardagen kallar så vi måste vända hemåt. Ledsamt att skiljas från finaste flickan!

Avslutade med en runda på stan i ett speciellt ärende. Hittade lite personliga favoriter:


Mmm... Måste man ta med hem eller?


Härliga vårtecken!


Och en sen annandagslunch hos Lasse på Heden!


En halv special satt faktiskt fint!


Sista minuterna tillsammans och massor med kramar till den bästa familj man kan ha! Sååååå roligt att vi både får och kan umgås så här allihopa! Extra roligt att Oskar kunde hänga med på resan och nu hoppas vi att flickan snart kommer hem till Skellefteå på besök. I <3 Familjen!
 
På väg ut till Landvetter fick jag mess om att flyget blivit försenat 45 minuter vilket betyder att vi missar anslutningen till Luleå. Bokade om oss till ett senare och tog kontakt med SAS på flygplatsen. Där visade det sig efter många turer att det faktiskt är det försenade planet som också ska ta oss till Luleå så det blev ombokning igen och har vi tur så kommer vi hem ikväll. Men man ska inte ropa hej...
 
...förrän man tagit en jättekaffe! Här sitter vi nu och skrattar åt Oskar som matar fram den ena affärsidén efter den andra - åt Ulf. Det kruxiga är nu bara hur han ska hinna verkställa allt... Haha!
 
Ja, det är roligt att umgås med barnen och skratta tillsammans! Ändå längtar jag nu hem till (nya köket och) den egna sängen. Där sover man ju bäst! Ses imorrn!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0