Fotboll, regn och kärlek!

Söndag började bra med en lång och härlig promenad kring Delsjön. Det finns hur många vägar som helst i det här fina rekreationsområdet!
 

Vackert och fartfyllt! Maken tog långa steget och jag hann inte riktigt med...


Den här gynnaren passade min framfart bättre... Haha!

Det var härligt att få röra på oss och sedan åka vidare för att se andra göra det. Närmare bestämt IFK Göteborg och GIF Sundsvall!


På plats för att se matchen! Det har blivit en tradition att tillbringa en dag på Ullevi - och vad gör man inte med två fotbollsnördar i familjen? Ja, egentligen tre, men Oskar är ju på vandring i Spanien. Och jag har verkligen inget emot att gå!


Härlig stämning och många fans!


Väldigt många! Klacken var nog den som jobbade allra mest då de aldrig någonsin var tysta.


Giffarnas klack var betydligt mindre... Men nu är det ju spelet som avgör.


Sundsvall startade med ett snabbt anfall (den här bicicletan utfördes dock vid ett senare tillfälle) - men Änglarna kontrade och efter bara 1.48 tog de ledningen med 1-0. Och så skulle det fortsätta.


Sundsvall jobbade på men Göteborg spelade fantastiskt bra, ställde om snabbt och gjorde varje anfall otroligt farligt. Massor med målchanser ledde till att slutresultatet blev 4-1. En väldigt bra match men istället för jbel i bortaklacken såg det oftast ut så här:
 

Blåvit glädje! Även om det hade varit kul att se Sundsvall som vinnare var det här en rättvis seger.


Sedan åkte vi hem till Emilia, lagade en god plockmiddag och laddade för nästa match - EM-finalen!


Ganska nöjd Ulf som fick fotboll för hela slanten i söndags!


Goda korvar, tortillas med ost och chorizo, smördegsbollar med getost och valnötter, sparris, rostad broccoli och lite annat smått och gott! Dessutom bakade Emilia suuuuupergoda cookies som var en helt livsfarlig avslutning... Haha! 

EM-finalen slutade med seger för Portugal vilket inte heller var vårt förstaval men det är bara att gilla läget. Det lag som gör mål vinner ju så det är bara att gratulera. Ronaldo fick kliva av men tog otroligt mycket plats ändå... 

Vi åkte hem och vid det laget hade regnet börjat vrääääääka ner!


Helt genomsura när vi var tillbaka på campingen! Men det är ju bara vatten... Nu längtar vi efter sol men det kommer vi nog att få fortsätta göra. Vädret är inte det bästa - men igår såg vi den faktiskt.


En måndag på stan med de bästa och en fantastiskt lunch (i en gnutta sol) på Tranquilo. Härligt att få umgås med finaste flickan!


Jag har ju svårt att se mig mätt...






Oj, vad vi älskar dig!


Glädjen över att mamma tagit med en portabel laddare... Det här är också flickan med ständig brist på ström! Haha!


En helt fantastisk sallad med mango, avocado, papaya och massor med färska räkor!


Emilia åt en fläskfilé med sötpotatisfrites som också var jättegod. Vi shoppade på en stund till och åkte hem för att laga middag. 

Den här utsikten följde oss hela kvällen men vi hade mysigt ändå när Emilia kom ut och vi ägnade kvällen åt prat - och Yatzy! Jag kom sist men är glad ändå. Det är ju vägen som är mödan värd!

Nu skriver vi tisdag och det är dags att vakna till ordentligt, ta en dusch och ge sig ut för att titta på andra delar av Göteborg. Vi har det kanonbra men jag saknar solen - och Oskar! I förrgår fick vi i alla fall en rapport:
 
Här är han med sin kompis Madde och två tjejer från Kanada som de reser med nu. Det är otroligt varmt och igår skulle han stiga upp 03.00 för att undvika hettan. Allt går superbra och jag tror att de gör sin sista dag idag. Längtar efter dig älskade Oskar!