Dag 21 - full rulle

Det känns verkligen i kroppen, och särskilt ryggen att man har gjort något helt nytt. Smärtsamt men det går ju över och man får se det som träning. Det kommer ju att bli fint när det är klart - hoppas jag...

Alla hjärtans dag är det också idag och här kommer miljoner kramar till alla fina jag känner! Och ännu några speciella till Oskar och Emilia som är de käraste vi har! <3 Själva firade vi redan igår med blommor och trisslotter. Inga vinster men vi är fortfarande vänner efter hårda arbetsdagar i köket och det får räcka. Haha!
 

Rena röran i morse men maken far runt som en iller och hann t o m till Önnesmark med ett släplass medan jag packade allt inför morgondagens turné.


Och vips var han tillbaka igen med hörselkåporna på och spikutdragaren i högsta hugg!

Jag hann också en sväng till mamma med hjärte-blommor, semlor och choklad! Hon var i risig form när jag kom men efter en semla i varm mjölk och en halv kaka schweizernöt till kaffet så var hon pigg och glad igen! Skönt!


Och i afton var det tomt i köket! Golvet ska ju också rivas så det var lika bra att flytta bort möblerna så att maken kan jobba medan jag är borta.


Han har redan börjat men nu upptäckte vi att mattan var kvar under resterande delen av golvet. Behöver jag säga att den är väldigt vällimmad... Haha! Martin Timell hade inte börjat med sina tips när vi köpte hus 1987 och renoverade själva för första gången... Man ville göra det ordentligt.

Nu funderar jag också på stänkskydd. Vi har ju haft rostfri plåt och jag har ju drömt om tapet och glas. Har ni några erfarenheter får ni gärna kommentera. Blir det kondens? Svårt att hålla snyggt? Eftersom köket blir ganska stramt hade jag en tanke på blommor i svartvitt med kanske någon röd detalj. Var på tapetaffären i fredags och nu tror jag snart att det blir kakel. Finns ju mycket att välja på.


Inte mycket rött i den här men ganska fin tycker jag. Hade inte tänkt något grafiskt mönster...


...men det kan fort bli en längtan efter Sergels torg... Som tur är ska vi inte bestämma oss förrän köket är på plats. Nu ger vi oss för idag och tar plats i något som vi väl kan kalla allrummet?

Vardagsrum med kök... Allt i ett! Haha!
 
21 dagen av min CellReset har bara rullat på och det har blivit mest äggröra och grönsaker idag. Stekte ett kilo kyckling och fick för mig att jag skulle krydda ordentligt så jag slängde i ett par skedar Sambal Oelek för att hotta till det. Sedan tittade jag på burken... Salt. Och socker. Fan också! Men det slutade med att maken fick en god middag och rester ett par dagar framåt. När jag misslyckats till mig själv var det bara att fortsätta med grönsaker, salt och grädde. Får väl se det som en alla hjärtans present...
 
Annars mår jag något så vansinnigt bra! Känner mig lugn, harmonisk och magen är i en strålande form! Den bästa på 20 år... Otroligt härligt! Jag har ju alltid varit lite skeptisk till kosttillskott men det här fungerar verkligen och det känns som om jag fått ett nytt verktyg när det gäller hälsa och välbefinnande. Great! :)
 
Nu ska jag knyckla upp ryggen, borsta tänderna och sova!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har en kusin som har tapet och plexiglas i köket, alltid vattendroppar på glaset, blir som vita "prickar" av allt stänk! Så gillar man inte att alltid torka och torka ännu mer så skulle jag inte välja glas!

Svar: Åhhh! Ja, det är nog bra att tänka efter före... Tack för kommentaren!
monicalindgren.blogg.se

2016-02-15 @ 16:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0