Dag 19 - Snö och rivning

Det snöar. Och blåser. Och sedan snöar det lite till. Mycket skottning. Ja, ni fattar. Då kan vi lämna vädret och koncentrera oss på något viktigare:
 

Mig! Hahaha! Jag är då för rolig... Men snö blir i alla fall rätt snyggt på glasögon.

Det är lite ulligt och guligt på tomten nu.

Har varit på stan och gjort lite ärenden på eftermiddagen. Blev lite akut då jag upptäckte att mina stövlar, som jag använder i föreställningen, hade spruckit och vi ska på turné på måndag. Hann väl prova ett 20-tal par innan jag hittade några på rea som var någorlunda.

En notering på min shoppingrunda är att Emilia skulle ha gråtit när det gäller servicen... När man kom in på hennes butik i Göteborg var det alltid glada leenden, intresserad och trevlig personal - och 100% service. Här hann jag plocka och prova ett antal stövlar på tre affärer - och ingen hälsade, kom fram eller frågade om jag behövde hjälp... Ja, jag frågade ju till slut men man förstår varför vissa butiker säljer bättre än andra.

Tur då att jag också hade ett ärende på bästa MQ innan där servicen är lysande! Tack för tips, goda råd och häligt surrande Åsa! Skulle byta ett par byxor men kom naturligtvis ut med fler fina saker... Haha!

Ikväll har vi börjat med köket som måste vara det mest välbyggda och svårrivna man kan tänka sig. Ingenting är skruvat utan spikat och sedan har spikhuvudena knipsats bort... För säkerhets skull är det också limmat... Men vi kämpar på. 
 

Maken, som ska använda en del skåp i garaget tog hand om skåparna då jag lätt skulle gått loss med kofoten... Haha!


Sakta med säkert går det vidare - med vi har ju, som i reklamen, hela helgen på oss... 


Själv skruvade jag loss den rostfria plåten vi haft som stänkskydd och gav mig på kaklet - som vi aldrig fick loss förra gången vi skulle byta. Det gick ungefär lika bra nu. 

Bit för bit med stämjärn, kniv och hammare... Jag förstår inte hur det kan sitta så hårt men varken jag eller maken brukar fuska när vi gör saker så det är kanske något vi måste träna på! Haha!
 
Nu är det avbrott för TV, final av På spåret och Skavlan med helt sensationella gäster! VI har skrattat gott men jag känner mig ganska mosad. Skröt ju om min goda sömn igår vilket naturligtvis betydde att jag inte somnade förrän tre i natt - och vaknade före 06... Men i övrigt mår jag bara fint om någon i intresseklubben vill anteckna. Imorrn är en ny härlig dag med fina motionsmöjligheter med snöskyffeln!
 
Ha en fortsatt fin kväll alla och godnatt! :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0