Dag 12 - Uteätning och mello!

Idag har det varit lite spännande att föra diet då jag inte ätit varken lunch eller middag hemma. Men det funkade det också! Jag hade ju inte med mig någon våg men åt lagom mycket och fick saltfri kyckling och grönsaker på Scandic samt en underbar middag med godare kyckling, blomkål, sparris och annat gott hos Mie till middag. Tusen tack!

Rotarylunch med trevligt sällskap av fina Sonia och härlig presentation av Hans Brettschneider följdes av ett par ärenden på stan där jag bl a köpte gardiner till mamma som jag ska åka och sätta upp imorrn. Lite matshopping och sedan iväg för att hämta upp några brudar som skulle hänga med på Unghästens improviserade schlagerkväll. Det är årets höjdpunkt!
 

Här har vi anlänt till Mie som givetvis hade plockat fram en rosa boa till oss var. Är det schlager så är det! 


Anki, Irene och Mie innebär härligt, sjungande sällskap och här är de inne på "Tusen och en natt" tror jag. Charlotte Perelli skulle ha blivit rörd... 


Efter underbar middag kom vi fram till Nordanå och det var go' stämning från början till slut!


Showstart och först ut var Pär Löfbom som gruvarbetare. Lysande sånginsats!


Sara Appelberg var operadiva i discoversion!


Niklas Larsson Lirell en tvåbarnsmamma från Morö Backe... Haha!


Theresa Eriksson en underbar Barbro Salming som lämnat hockeyn och nu gått med i Skellefteå Dans- och balettförening... Man kan ju bara gissa hur kul de har när de plockar ihop sina kostymer.


Konferencieren Nils Lundqvist kollar läget med utmärkta bandet "Mästerskapet" som verkligen ser till att allt lyfter! Stor eloge också till doakören som blev en så bra bas med tonsäkra refränger. Konferencier nr 2 var Malin Lundqvist och de skötte sig med den äran.


David Åkerlund hade både en rolig figur och vansinnigt roligt rörelsemönster!


En stjärna!


Särskilt glad blev jag också över att Olov Häggmark hade kommit hem för den här kvällen! Här gör han sin vinterpride-bossanova som var hur bra som helst! Hans karaktär vabbade - därav dramaten i bakgrunden.


Lite piffning i pausen innan det var dags för omröstning.


Och vinnaren blev Mormor Panda som sjöng titeln "En grå häst med en sliten man". Klockren reggae! Inga sura miner från övriga trots att jag skrattade när jag såg bilden. De övriga tjejerna såg inte överförtjusta ut... Haha! Matilda Kjellmor till höger gjorde en släpig artist som var slut som artist men det funkade bra det också!


Coola, samspelta, orädda, tonsäkra och roliga artister hela kvällen! Det här är en så skönt och proffsigt gäng!


Man ser att de trivs på scenen och med varandra!

Miljoner tack och lika många ballonger till er alla! Tack för ännu en magisk improviserad Mello! Vi längtar redan till nästa år! Kramar till er alla och bra jobbat!
 
En superhärlig och galen kväll! Nu blir det till att slänga sig i sängen och se fram emot sovmorgon. Kanske en improviserad? Haha! Sov gott alla!
 
 
 
 
#1 - - Mathilda Schöfl:

Vilken rolig kväll!

Svar: Jaaaa! Det är så bra att man nästan glömmer bort att de fantastiska låtarna är helt improviserade. :)
Monica Lindgren