Middag och fotboll

Den magiska lördagen avslutades med middag och pubrunda på stan i den ljumna kvällen. Så härligt att få lite sommarkänsla igen! Så här fint väder var det inte när vi var här senast i juli så vi har verkligen njutit.
 

Ljuvlig värme och fina vyer!


Bästa är ändå att få umgås med de här finingarna! William passar fint in i familjen och det känns redan nu som om vi känt honom länge. Med andra ord ännu ett socialt geni!


Oskar är familjens komiker! (Nej, jag har bara komiken som jobb... haha!)


Han var glad över att få träffa syrran igen!


Vi hade bokat bord på Dubbel Dubbel i Linné som är en asiatisk restaurang med härliga menyer!


Maken var väldigt förtjust i själva menyn som hölls ihop av vingmutter och vagnsbult... Nu går han ju igång på lite märkliga saker... Haha!

Själv vill jag höja den första av rätterna som var Mantao med anka. Ett ångat bröd fyllt med läckerheter som var nåt så ini he-e gott! Hade kunnat äta många... men vi hade beställt in massor med smårätter som var otroligt bra även de.

En jättegod middag där vi serverades av en kille som frågade om vi kom från Skellefteå? Det visade sig att jag gått gymnasiet tillsammans med hans mamma... Världen är liten. Denna fråga fick jag tre gånger under lördagen och den sista på nattens spårvagn där en kompis till brorsdottern Gabriella kände igen mig. Världen blir bara mindre och mindre... Haha!

En pubrunda avslutade kvällen och det var ett under att vi höll igång till mitt i natten - men otroligt trevligt umgänge kan vara avgörande!

---
 
Igår var det söndag och reeeeeeeeeeeeeeeeeeegn igen. Då kanske man kan tycka att vi ska hålla oss inne men vi hade en fotbollsmatch att besöka då Emilias Guldheden spelade borta mot Näset. 
 

Full fart från början! De gamla takterna sitter i och det var så roligt att se!


Maken fotograferade. Det är därför ni också kan se vem det är på bilden... Haha! Tack för lånet Ulf!


Här var det nära...


Tuffa närkamper mot ett lag som spelade ganska hårt...


Men de fick tillbaka... Haha! 


Emilia och Frida (bilden) spelade tillsammans på toppen och Frida är också så bra!


Stark frammarsch över målvakten som fick bita i det blöta gräset.


Måååååååååål! 


Fina vänner - både på planen och privat!


Kanonbra Rachel i målet!


Tränarna gör ett kanonjobb och deras referat på Guldhedens hemsida är underbar och rolig läsning. Det här laget jobbar verkligen hårt tillsammans!
 

Här kommer hon igen... Bästa flickan!


Och skottet kom - och gick i måååååål!


Förvånad?


Men sååååå glad!


Härliga omfamningar av lagkamraterna!


Här spelade hon fram till Frida som gjorde lagets tredje mål!

Målglädje! Näset lyckades peta in ett mål men matchen slutade 1-3 till vår fördel så vi fick valuta för pengarna! Kallt, regnigt, blött - men så mycket värme och kärlek!
 
Nu skriver vi måndag, sitter på Landvetter för att åka hem och kommer seeeeeeeeeeeeeent till Luleå då ett av planen blivit inställt... Men vad gör det? Vi har haft en sådan kanonhelg med familjen! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0