Jussi Björling...

Märklig rubrik och kanske en lite (väl) långsökt övergång från hans "Pank och fågelfri" till min känsla de senaste dagarna som "Glad och sockerfri"! Ja, det rimmar i alla fall... Haha!
 
Känner mig i alla fall tacksam som började med Fitline för ett halvår sedan (mineralerna och vitaminerna jag äter). Efter att ha vräkt socker under semestern så kan jag göra en break, få struktur och starta upp en "vit vecka" där jag avstår socker och kolhydrater - och vips rensar kroppen upp sig och sockersuget försvinner. Det låter som trolleri - men är också det, typ... 
 
Jag ska inte göra en cellreset den här gången men väl fortsätta med gröna och mer hälsosamma dagar. Mår fint och känner mig så mycket gladare! 
 

Har också plockat fram min "Design letters" vattenflaska så nu är det roligt att både dricka vatten och ha mjölk i kaffet! Jag är lite fjantig men gillar vackra saker som man kan använda.


Därför blev jag också så glad över presenten som Leif och Åsa hade med sig i torsdags; Rivsalt! Ett vackert stilleben på bordet men också ett gott, smakrikt Himalayasalt man kan riva över maten! 


I lördags testade vi den japanska grillen som jag köpte i början på sommaren. Den är också vacker på bordet men ska nog inte användas inomhus. Vi satt i uterummet och det funkade bra men hade kanske lite för bråttom. Skulle ha låtit den bli varmare innan vi lade på pilgrimsmusslorna men de blir ju å andra sidan snabbt klara.
 

Vackert!
 

Och gott till en grön gazpacho!

Värre var det med varmrätten där jag örtkryddat lite Ibericogris. Nu är ju det ett ganska fett kött...


Eld! Isch... 


Haha! Det brann friskt och jag har ju som tur är nära till skratt.


Jag gjorde mitt bästa men man ska nog inte grilla fläsk på den här. Fick räta upp läget och fortsätta med gasolgrillen. Vi ville ju äta oss mätta också. Tror att den här grillen kanske passar bäst till fisk och skaldjur - eller så får jag lära mig mer om tekniken. 

Söndag blev en mysig dag ute och jag hann både läsa i solen, motionera och sköta om min fötter som numera är mjuka som babystjärtar... Nja, kanske inte - men nästan! 

Och medan jag jobbat i dag och funderat på livet och annat som känns viktigt så lägger Aftonbladet ut braskande rubriker:  "Så knyter du dina skor på rekordtid! Sov längre på morgonen!" Det är inte bara jag som är tjollrig...
 

Fick också se en fin bild på Instagram då Emilias kompis Sara lagt ut en underbar vy från ett tak i New York. Så härligt att också se finaste flickan! Hoppas du har en magisk semester älskade unge och att vi får ses snart igen! 
 
Som av en händelse kan jag nu knyta ihop den här texten med rubriken genom att hänvisa till Metropolitan i just New York där Jussi Björling hade sin huvudscen från 1938. Snyggt va? 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0