Måste tänka... Joooooo, Laleh!

Nu är det kväll och jag måste verkligen skärpa mig för att komma ihåg vad jag har gjort idag... Kan det bero på att jag jobbade till midnatt igår - eller att jag inte har åstadkommit särskilt mycket? Haha! Ja, sanningen ligger väl någonstans mitt emellan... Men nu minns jag:
 
Laleh!!
 
Jag blev ju så enormt glad när jag såg att Laleh kommer till Skellefteå 19 november som enda turnéort i norra Sverige! Jag älskar Laleh och hennes fantastiska musik, speciella stil och stora integritet. Hon är skör och stark på samma gång!

Jag har faktiskt en punkt i min idélista där jag vill skaffa företagssponsorer för att ge Trästockfestivalen en konsert med henne. Nu har bästa Sofia Andersson Lundberg greppat läget och då blir det en storslagen konsert på arenan! Hoppas verkligen att vi går man ur huse och visar att vi kan fylla den! Vi får väl se det som ett genrep inför nya Kulturhuset?
 
Nu blev jag glad en gång till... Haha! Ber om ursäkt att jag terroriserat alla mina Facebookvänner med tips om konserten men jag är bara entusiastisk och hoppas att ni bokar biljetter när de nu släpps på fredag (Tickster).
 
Det har varit en bra dag - åtminstone känns det så i kroppen, och den brukar inte ljuga. Har jobbat en del och även hunnit lite annat praktiskt; städat badrum, tvättat tre maskiner, lagat biffar, handlat åt mamma, besökt henne och fikat wienerbröd... Ja, man måste fika lite för att det ska kännas bra. För mamma... ;)
 
Vi har dessutom enats om lite belysning och hängt bilder i köket. Känns toppen! 
 
Nu har Sonia Sjögrens snygga Skellefteåkarta flyttat in och det känns helt rätt!
 
Hennes "Örn" fick plats på en annan vägg! Jag älskar den här tavlan och har på senare tid köpt på mig lite bilder av fantastiska kvinnor jag känner! 
 
Det här hörnet fick Amanda Mendiants porträtt av mig och måste väl lokalt kallas "a'Monica"... Haha! Ljuset blev lite märkligt men glödlamporna hittade jag på Ljusexperten och det ser finare ut i verkligheten. Måste nog be henne göra ett porträtt av maken också. Och hitta ett "n". Ja, han måste ju få en vägg med "n'Ulf"... 
 
Nu ska jag ge mig för idag. Ser fram emot morgondagen av flera anledningar. Har bjudit ett par fina tjejer på lunch, ska hämta mosaiken på eftermiddagen och även ta emot finaste Emilia som kommer hem några dagar! Såååå roligt! Jag ska dessutom gå på teater och se "I faderns, sonens och Försäkringskassans namn". Hoppas hinna lite jobb också men imorrn är det människorna som ska prioriteras! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0