Resdag

Framme i Nice efter en bra resdag. Man kan tycka att det är en kort tripp - tre timmar med flyg mellan Stockholm och Nice - men det blir ändå 10 timmar från hemmet till hotellet. Har gått fint, vi har tagit det soft och hunnit både sova och läsa.
 

Stockholm. På Arlanda fick vi några timmars paus och jag hann jobba lite, blogga och äta gös till lunch på Oskars stamställe i Sky City. Jodå, inte illa!

Och på planet träffade vi de här finingarna:


Sebastian och Mió Evanne - frisörer från Luleå, underbara människor och kompisar till Åsa. De har lägenhet i Nice som är deras andra hem och skulle ned på kurs med alla på salongen. Här hälsar vi till finaste Åsa allihopa! Du fattas! <3 Jag och Mió har en del gemensamt. Om jag är Queen of selfies så är han The King!


Framme och installerade på hotellet tog vi en promenad runt Place Massena där vi också bor på en sidogata. Vackert - och riktigt varmt!


Tvingade maken till en selfie med de fina fontänerna. 


Lite naket... Stannade och åt en bit innan vi nu är tillbaka för att knoppa in. Man blir trött av att resa trots att man ingenting gör...

Roligaste gatumusikanterna! "Nomad men" kallade de sig - en cyklade och en spelade trummor. Kul!
 
Nu är det slut för idag. Vi mår gott, TV:n sänder en dokumentär om Jean Michelle Jarre och Wifi funkar som det ska. Då kan man sova lugnt... Haha! Har fått ett träningsprogram av min underbara PT (Personliga Tyrann) så imorrn börjar vi med en löptur innan det är dags för armhävningar, plankan och allsköns påhitt! Kramar till er alla! Saknar bara några kärlekar som var här med oss i april:
 
Älsklingsbarnen! We miss you! <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0