Time flies!

Händelserika dagar med jobb och trevligt umgänge har gjort att veckan gått enormt fort! Tre dagar sedan jag bloggade och snart är det helg. Igen. Den här blir extra trevlig eftersom Oskar och Lisa kommer hem! Lovely! 
 
Den här veckan ja... Vad har jag då gjort? Söndag-måndag hos fina Åsa i hennes stuga. Roligt och avkopplande! Man behöver inte åka långt för att komma bort och tagga ned. Tisdag blev det hämtning av mamma på lasarettet och hemskjutsning till lägenheten. Härligt! Nu hoppas vi att rehabiliteringen går snabbt och att hon snart är "på löpen" igen.

Vädret var också så där krispigt och härligt så jag tvättade bilen innan det var dags för däckbyte på Forslunds. Behöver jag säga att det regnade på kvällen? Nej, det slutade precis som vanligt... Haha! Men tisdag kväll kom Åsa ned till Skellefteå för att se Xenofoben tillsammans med Mie och naturligtvis hakade jag på både föreställning och middag på Bryggargatan!
 

Här sitter vår lilla resegrupp "Christine Travels" och funderar på vad vi ska äta? Länge sedan vi reste nu... Dags att göra en plan tjejer?


Åsa tog en tryffelburgare och jag och Mie åt tonfisk - med fänkål i alla former som tillbehör; friterad, puré, bräserad och som sallad. Sjukt gott!

Sedan var ju alla mätta och ingen sugen på efterrätt tills Mie råkade ställa en fråga om deras lakritsdessert...


Taa-daaaaa! En liten smörstekt brioche toppad med två krämer, lakrits och mascarpone, och till detta en len och syrlig hallonglass. Men himmel... Guds gåva till smaklökarna! Måste dit och äta den igen!

Sedan åkte vi till teatern och jag upptäcker att jag saknar min mobil... Oh noooo... Bara att vända och gå in på restaurangen igen för att se om den var kvar. Icket. Jodå, jag kollade toaletten också. Men kanske parkeringsrutan? Jooooo, den hade halkat ur kappfickan och låg där prydligt - tio centimeter från en vattenpöl...

Lite tur! Eller var det kanske meningen? Ibland händer ju saker man inte kan förklara:


Som att jag och Åsa kom i svarta blusar - och var sitt ugglehalsband! Ingen av oss använder det heller särskilt ofta... Sjukt... Men det passade bra när vi satt i soffan och ugglade efter föreställningen! Ho-ho! Xenofoben var för övrigt lika stark och bra som sist! Tack!

Igår var det onsdag och jag tillbringade förmiddagen på teatern där jag repeterade med Micke. Kommer att bli vansinnigt roligt även om vi bara precis börjat. Nu ska han jobba själv och sedan fortsätter vi nästa vecka. Igår kväll hade jag lovat att jobba lite ideellt och vara konferencier åt Zonta när de arrangerade modevisning på Nordanå. Allt överskott går till kvinnoprojekt i världen som de går in och stöder och det tycker jag är lovvärt. Dessutom är det alltid så go' och härlig stämning!


Här är jag med några av modellerna!


Och här får Vivianna fronta i kläder från Ingmar!


Frisörerna fixade hår och smink och Fredrik hugger in på snacksen. Jadå, jag också...


Jag surrade, presenterade och skämtade i två timmar tills jag kallade en rundstickad halsduk för en cirkelsåg... Haha! Fina kläder, duktiga modeller och härlig publik i ett fullsatt Nordanå! Alla ville dra sitt strå till stacken.
 
Idag jobbar jag med lite text (har toastmasterjobb imorrn kväll) och ämnar åka och besikta bilen på en stund. Jag ska också titta över Mickes manus och kanske hänga upp tvätten... Men mest ska jag titta tillbaka precis en månad eftersom jag ramlade över den här bilden som togs då:

Nice... Vill tillbaka igen! Ja, tiden går fort när man har roligt så det borde snart vara dags för en ny resa! Men först lite jobb... 
 
 Synes!
 
 
 
 
#1 - - Sanna:

Fina bilder :)

Svar: Tack! :)
Monica Lindgren