Kortsemester!

Hemma igen efter ett par härliga dagar i Luleå och Haparanda. Det är alltid så roligt att hälsa på Oskar och Lisa och nu hann vi också med en hel del. Innan vi åkte svängde jag också förbi Mia med en present. Inte klokt att hon också blivit 50. Grattis igen!
 

Framme hos kärlekarna i deras fina lägenhet! Älskar nya tavlan med guldananasen (svårt att säga men snygg!).


Oskar passade på att visa nya sminkhörnan där han egenhändigt monterat och satt upp lampor. Fint! Men det snyggaste syns dock mitt emellan lamporna... <3


Grabbarna åkte och hämtade sushi och sallad och det var bara hur gott som helst. Ja, vi ville ju ladda inför kvällens upplevelse på Kulturens Hus. 


Framme! Jaaa, jag vet att bilden är suddig men fattar ni vilket smart trick det är? Man ser inte ens rynkorna! Haha!


På plats i Lilla Salen där det vankades underhållning! Biljetterna beställde jag redan i mars - man vill ju vara på tårna när medlemmar ur Klungan kommer med nya upptåg!


Till häst genom Västerbotten! En resa där man sökt efter ursprunget till det muntliga berättandet. Som alltid när de här herrarna är i farten så är det mesta väldigt skruvat och inte särskilt nära sanningen. Men väldigt roligt!


De drog paralleller till Bröderna Grimm som reste runt och kom hem med sagor som Rödluvan och Vargen och Hans och Greta. Vi fick möta ett lite annat klientel och höra om strapatser där de brottats med både sly och mygg.
 
Inte helt oväntat var det både galet och roligt. De är otroligt fysiska och varje berättelse illustrerades också med en dans... Hela publiken fick också boken med sig i biljettpriset och de gjorde t o m ett nummer av själva budgeten. Kul och smart!
 
Idag steg vi upp och kärlekarna bjöd på kalasfrukost med nybakta blåbärsscones och massor med goda saker. Tack! Härligt att få bli lite bortskämd innan vi styrde norrut mot IKEA i Haparanda. Idag är det dock helgdag och vi var med andra ord inte helt ensamma. Men vi shoppade friskt och hade nog kommit oss hem tidigare om inte kortläsaren i vår kassa gav upp. Bara att packa upp och göra om.... Tur att vi hunnit med en köttbullslunch innan. Och frukost brukar vi ju äta på IKEA ibland men nu vet jag inte längre:
 
Ensidig frukostmeny... Men som tur var alkholfri! Haha!
 
Hemma igen landar jag nu framför TV:n och "Så mycket bättre!" Skönt!