Lev nu!

Nu har det hänt igen! Terrosistattacker med så många döda. Så fruktansvärt onödigt och enormt sorgligt! Vart är vi på väg? Vad händer? Jag blir så beklämd... Å Paris som är kärlekens stad.
 
Man får också nya referenspunkter. Vad är väl lite skoskav eller en överstekt filé, en förlorad hockeymatch eller några kilos övervikt? I-landsproblem så det sjunger om det. Kontentan blir väl ändå att vi måste leva nu, glädjas över det vi har och älska de människor vi har omkring oss! Göra gott och vara snälla.
 
Känns bra att vi ägnat de senaste dagarna åt att umgås och hälsa på våra gamla. När pappa gick bort så kom också döden närmare på något sätt.
 
Fantastiskt roligt att ha Emilia hemma den här veckan! Jag blir så glad över alla stunder vi får tillbringa tillsammans älskade unge! Igår skjutsade jag runt henne lite och vi passade på att hälsa på mormor innan vi åkte hem.
 

Finaste flickan! 


Och finaste mamman/mormorn! Hon hade bakat och bjöd på fika. Inte så att vi behövde det men gott som tusan! Tycker att hon klarar sig ganska bra även om det går upp och ned. Ibland blir livet mindre meningsfullt och ensamheten givetvis mer påtaglig. Tur att hon har fyra barn att ha kontakt med.

Idag steg vi upp i ottan (10.30! Haha!) och åkte till Lövånger för att fira Emilia-dagen tillsammans med farfars!


Här hade vi anlänt till farfar som blev såååå glad! Det är synd att han fortfarande envisas med att bo kvar hemma. Vi skulle vilja att även han flyttade till Lövånger och ett lugnare och tryggare liv.


Så här ser det ut när man kommer till Seniorboendet där Sonja numera bor. Stor vagnspark innanför dörren!


Och fin Sonja på sitt rum! Hon har det supertrevligt och trivs som fisken. Så skönt att få bli ompysslad och kunna känna lugnet. 


Johan var också på plats så vi fick en riktig släktträff. Ja, Berith och Krister är utomlands men var med på foto och messenger.


Ulf och hans söta mamma!


Maken hade köpt tårta och vi gick till boendets samlingsrum där det finns kök, sittgrupper, TV, soffa och allt man kan behöva. Riktigt fint och väldigt lugnt. Nu var det väl fredag igår så många kanske sov länge... 

Fina Emilia och farmor! Grattis på namnsdagen och tack för att du hängt med och förgyllt dagarna för både oss och "gamlern"!
 
Nu blir det lite matfix - igen! Vi har ätit som kungar hela veckan så nu blir det minitacopizzor som jag ska hitta på. Synes!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0