Shopping och nycirkus!

Vilken dag! Jag är forfarande alldeles tagen av den föreställning vi har sett i afton! Cirque du Soleil - vilken fantastisk show! Så mycket av allt! Mest! Ja, jag skriver ofta utropstecken men idag räcker de nästan inte till!!! Haha!

Men vi tar det från början. Härlig sovmorgon, ljuvlig frukost med nybakad bröd från det lilla kvartersbageriet, ett par effektiva timmar på stan med bästa shoppingkompisen där jag kom hem med ännu ett par sneakers (Stella McCartney for Adidas), lite lunch och sedan bar det iväg!
 

På vagnen med kärlekarna! Äntligen en selfie med fokus på de allra viktigaste!


Framme på Scandinavium fick vi fantastiska platser på parkettens andra rad! 


Showen startade med lite clowneri från en riktigt rolig figur som var ständigt återkommande. Han gick runt och kommenterade publiken och kom naturligtvis förbi platserna där vi satt. Abbe fick klapp på huvudet.


Och jag som hade lovat Abbe att han absolut inte skulle behöva vara med på något sätt. Men det var en lite kul grej...


...tills det dök upp fler märkliga figurer...


...och vips hade de ryckt honom med sig och bar snabbt iväg honom upp på scenen! Oj! Behöver jag säga att vi blev förskräckta men också skrattade galet?


Cirque du Soleil och Mr Abbe Yehia! Nice! Men sedan försvann de ut med honom där bak och vi undrade om vi skulle få se honom igen...


Clownen kom dock tillbaka med en ny kille till Emilia... Haha!


Och Abbe fick göra entré igen i full kostym! Haha! Ja, herregud... Men du tog det hela med fattning och ägde Abbe!


Sedan drog det igång på riktigt och Cirque du Soleil är en nycirkusgrupp som blandar hej vilt! Inga elefanter direkt men mycket akrobatik, happenings, koreografi och humor.


Galet!


Fantastiska scenbyten där en häftig upplevelse flyttade fokus från en annan som precis skulle börja.


Massor med olika cirkustyper. Den här jonglören var otrolig!


Och övergångarna var verkligen något att hänga upp sig på... Vad skulle komma härnäst?


En aktobat i det karaktäristiska tyget som är så effektfullt!


Djävulskt bra räcker nog inte... 
 

Och lite då och då kom den här figuren igen. Han gjorde så gott han kunde...


Hopprep kan också vara ett akrobatiskt trick där alla flyttade sig och hoppade genom fyra olika på samma gång...
 

Mer imponerande akrobatik! Vi satt mest och gapade! Häftigt var det också att de hade levande orkester och sång från ett par av medlemmarna. Live är alltid bäst!


Och den här scenen var bland det roligaste jag har sett! Mannen i mitten regisserade personer som han plockade upp från publiken och bara med ett avancerat kroppsspråk visade han vad de skulle utföra i den film han skulle spela in. Det blev helt galet roligt och alla gjorde verkligen fantastiska insatser! 


Ett sista hopp där man siktade högre och högre. Här slängde de upp en av tjejerna på toppen av tre man som redan stod på varandra! Inte ett skyddsnät och otroligt proffsigt! 

En helt magisk helafton med några av världens bästa nycirkusartister! Vi bugar och tackar alla i ensemblen - Abbe inkluderad! Det här är en upplevelse vi kommer att bära med oss länge!
 
Nu blir det lite middag och imorrn ska jag äntligen få se Emilia spela match i Svenska Cupen! Kanske blir min tur att göra ett inhopp? Haha! Nej, vi vill ju att de ska vinna också... 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0