Våga, älska, spring!

Fullmatade dagar och kvällar! Igår avslutade jag dagen på Nordanå där jag var med och invigde Berättarfestivalen! En härlig kväll som dominerades av unga och starka krafter! Jag representerade den mer mogna delen... 
 

Samling med soundcheck och Kågis och Saga får instruktioner om tider av Jonas som är projektledare och för kvällen också var demonisk producent!


I gott sällskap av dessa goa'! Jag och Saga delar ju på Mattias och det går så bra!


Unghästen fanns också med och gjorde en improvisation som teaser inför helgens föreställning!


Jonas - en hårt arbetande ordningsman som skötte sig galant! 


Fick också glädjen att träffa Mimie Märak igen! Hon gjorde stor succé i Norrländsk Passion och nu hade hon rakat bort sina dreadlocks och var bara hur snygg som helst även utan hår!


Dessutom äger hon scenen! Sjukt bra!


Fransesca var kvällens konferencier och är alltid lika påläst och inspirerande!


Saga VAR Siw Malmqvist! Hon är bara så begåvad den här tjejen!


Kågis var som vanligt lysande!


Lo Lindström en ung poet med ord som tog där de skulle! Starkt om patriarkatet!

Riktigt bra kväll med ett potpurri av det som komma skall under festivalen. Jag gör min föreställning fredag lunch och allt det andra kan ni läsa om i programmet: http://berattarfestivalen.se/program/ 

Men jag var trött i går kväll och inte särskilt mycket piggare idag då vi drog igång konferencierskapet på SCR Svensk Campings Årsstämma i Skellefteå. Som tur var hade jag Åsa vid min sida och när vi jobbar tillsammans går allt så mycket lättare!


Fint dekorerad foajé med en husvagn som jag tror vi ska lägga bud på. Precis lagom stor?


Omklädda och klara för start! Eftersom vi befinner oss i Skellefteå fick det bli hockeytröjor och en personlig introduktion av det vinnande lag som höll i arrangemanget. Alla campingarbetarna i Skellefteå och Byske är så vansinnigt driftiga att allt flyter på alldeles utmärkt! Och vi fick vara coacher:


Starka...


...och trygga. Och kan ni fattar hur de kunde beställa tröjor till oss i storlek small? Haha! Men med Guds hjälp och en sax löste vi det hela på ett bra sätt.


Vi introducerade också dagens föreläsare Göran Adlén - trendspanare, författare och prisbelönt föreläsare! Han är helt lysande och visar på förändringsarbete som faktiskt är möjligt! 


Han påpekade också att trender faktiskt är ganska långsamma... 

Han höll på i tre timmar med pauser och grupparbeten och visade på stor potential för dem som vill tänka nytt (inte utanför boxen, för vem har bestämt att boxen ser ut som den gör?). Uppmuntra varandra, var glada och positiva, beröm varandra - för beröm gör oss glada och glada människor sprider positiv stämning och leder i sin tur till ökad kreativitet som i slutändan ökar lönsamheten! Brilliant! Ja, jag kunde inte ha sagt det bättre själv... Haha! 
 

Vi fick givetvis frottera oss lite och instagramma allt vi kunde! Han pratar mycket om sociala medier och den genomslagskraft de har. Vi kan inte ställa oss utanför!


Gick ut på balkongen i en paus och vädret var magiskt även om utsikten mot Stadsparken ju är bedrövlig...


Vi nosade också upp en mjukglassmaskin som fanns på konferensvåningen... Gott!


Hårt arbetande deltagare fick tänka kring nya idéer och målgrupper och kom på kort tid fram till många roliga lösningar.

Och ni som trodde att hantverksyrkena kommer att försvinna? Oroa er inte. De kommer att dominera! Dessutom förutspådde han att kvinnor i framtiden kommer att fatta besluten kring de stora ekonomiska frågorna. En smart man det här! ;) Hans slutord tog vi med oss för fortsatt utveckling: Våga, älska och spring! Det ni!
 
Bra dag, full fart, genomgång ikväll av morgondagen som innehåller både konferens och Guldgala på kvälllen. Vi kommer väl att börja 9.00 och sluta efter 23.00... Bäst att slänga sig i sängen och försöka få några välbehövliga sömntimmar. Men kul har vi! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0