Sol, bullar och boule!

Lördag bjöd även på vackert väder och då vore det ju dumt att inte ta tillvara solstrålarna - alltså gick vi till Delsjön ännu en dag. En lämplig promenad från campingen och en perfekt badplats.
 

På väg till gångstigen passerade vi denna gigant! Ingen enkel match att manövrera och den stod lämpligt nog parkerad på Bussparkeringen... Måste rymma ett helt fotbollslag!


Tillbaka igen! Tidigt... Inte många som hunnit till stranden.


Sommar och semester! Precis så här bra ska det vara när man har det som sämst. Och favoritryggsäcken från Moréns Däck har rest runt hela världen och nu även varit i Delsjön.


Ljuvlig bild... Sommar 2015 - som vi skulle vilja ha det hela tiden!


På eftermiddagen åkte vi dock in till stan för ett besök i Hagakvarteren. Kungligt!


Fint område med kullerstenar, roliga små butiker och allehanda gamla och nya prylar till salu.


Det här kunde jag verkligen skriva under på!


Och i den här desginbutiken presenterade man också fyndiga saker som de här lamporna gjorda av dricksglas och vaser som man staplat på varandra. Fint återbruk!


Haga är också fiiiiiika med enorma vetebullar och mysiga caféer. Här sitter vi på Husaren och jag och maken tog en ganska normal citronmarängpaj medan Emilia tog en chokladmaräng som var i samma storlek som hennes handväska... Haha! Kolla vid pilen...

Hem för dusch och fix och sedan iväg igen för en kväll på Boulebaren. Nytt ställe med mat och dryck - och boulespel på en mängd banor.


Finingarna har tagit plats! 


Och Emilia får jag ju aldrig nog av! Barnen är verkligen hjärtat i livet!


Och bredvid restaurangborden låg banorna. Man kunde följa matcherna om man nu ville - men vi var ju också hungriga...


Massor med mat! Musslor, sallader, såser, oxfilé och kryddsmör. Vi blev mer än mätta och därför ville vi röra på oss innan kaffet. 


Ett parti boule är aldrig fel! Det här är familjens stjärnor (ja, förutom Oskar då!). Jag blir aldrig någon stjärna på någon sport överhuvudtaget!


Inte bara jag som plåtade... Vi fick också instruktioner när det gäller reglerna så inför nästa möte med garagegänget har vi nyheter att tillföra. Man måste t ex stå i ringen när man kastar - och inte lyfta någon av fötterna från marken...


Ulf stod som vinnare men Emilia var inte långt efter. Jag tror också att hon pratade kloten tillrätta... Förstår inte vem hon fått talets gåva av... Haha!

Själv var jag väldigt koncentrerad... Men resultatet?

Skrattretande! Haha!

Det blev i alla fall en rolig kväll och det här är ju perfekt att göra med ett kompisgäng! Många yngre killar och tjejer hängde där, tog en öl och spelade. Först efteråt fick vi veta att det kostade 480:- för att spela i 90 minuter. Oj! Det hade de ju kunnat upplysa om inna vi började spela men vi hade ju kul och då blir kostnaden mindre viktig. Söndag blev också en sportig dag men det tar vi senare. Det tar ju tid att samla ihop alla intryck och bilder. I'll be back!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Oskar

Jag måste starta en Bouleklubb...

Svar: Jaaaaa! Precis vad vi också tyckte! :)
monicalindgren.blogg.se

2015-07-13 @ 20:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0