Sit up night!

Onsdag med jobb och träning, torsdag med klippning, skrivjobb och tvätt, fredag med tackkort-mamma-service och till slut blev det kväll och vi kunde göra oss klara för en "Sit-up-night" på Scandic tillsammans kompisar och med Peter Fjällström, Mia Sommar Löwgren och Bröderna Kågströms Ackompanjemangsorkester på scenen!
 

Och helt sensationellt var vi FÖRST till julbordet som var digert uppdukat men tyvärr inte det bästa smakmässigt. Jodå, jag åt men det var inga sensationer och jag har faktiskt mått tjyvtjockt i natt...
 

Desto roligare var det att få umgås lite med Åsa och hennes "kärbo" Ola som är en supertrevlig man som vi gillade direkt! Men jag var aldrig rädd... :)


Kanonbra platser närmast scenen tackar vi Elin för! Vi hade verkligen första parkett när musiken drog igång.


Med bästa orkestern och Skellefteås grädda när det gäller sångare kan det bara bli bra! Fina och lite jazziga arr av både julinspirerad musik och andra popklassiker. Supersvängigt!
 

Peter har varit krasslig i rösten den här veckan men av det märktes intet! Han är så kollossalt bra!
 
Och fina Mia Sommar Löwgren som också är vår sångpedagog är ljuvlig på scenen! Hon sjunger fantastiskt men är också en sådan glad energikick!

Det enda man kan ha emot arrangemanget är väl att underhållningen var lite föööör bra. Det finns en känsla av förnedring när man spelar/sjunger för folk som passerar utan att ens titta upp. 
 

Här ser ni Peter, duktiga trummisen Tobbe Kågström och en jultallrik på språng... Det blir lite onödigt fina pärlor, Nej, inte för några svin men väl för partyinriktade festprissar. Vi brukar kalla det för "Tomteluva och tamburin".


Men det här erfarna gänget höll i och lyckades få med sig alla på slutet när tempot också höjdes. Bakom Mia Sommar Löwgren ser ni utmärkte gitarristen Andreas Grenholm!

Bara goa' gubbar hela vägen! Basisten Peter "Löwe" Löwgren (gift med Mia) är inte bara gullig utan också enormt svängig och Mattias Kågström en alltid lekfull och sprudland pianist med glimten i ögat.
 
Jaaaa, jag var otroligt stolt över deras fina insatser och hann t o m dansa loss lite tillsammans med finaste Cathrine och Åsa. Sköööööönt! Natten blev sämre och jag somnade nog inte förrän vid 04... Idag har jag plåstrat på såren och sovit ett par timmar på förmiddagen, hämtat Gourmetpåse och vi ser fram emot en väldigt lugn och fin lördagkväll! Tack alla för igår!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0