Semesterdagar...

Och vips gick det tre dagar och en helg fylld av sol, värme, vänner och fina familjen! 
 
Åkte från lugnet hos Åsa i fredags efter att ha fått meddelande om att pappa fått åka till akuten efter befarat handledsbrott...

Man blir lite trött på att det alltid är något som händer men det är ju bara att gilla läget. Tur att vi är fler syskon som kan turas om. Men det gick bra för pappa och slutade med en omlindad hand och retur till boendet. Det blir ju jobbigt för mamma också men hon är ganska tålig. Nyss ringde jag henne och då hade hon bitit sönder sin fjärde tand på lika många månader så imorrn ska vi tydligen till tandläkaren om det finns tid... 

Fredag kväll blev dock världen lite ljusare! Hade ju besökt Foods Gourmetbutik och köpt en Porter House Steak som vi lade på grillen. En skiva kött med ben på ett kilo som blev så sjukt god! Och sedan kom Oskar och Lisa för att stanna över helgen! Lovely!
 

Lördag var ju en fantastisk sommardag och de drog med oss till Byske för en heldag på stranden! Så skönt! Jo, jag badade också även om det kanske inte var jättevarmt.


Avslutning med mjukglass innan vi åkte hem och lagade till Gourmetpåsen som ju är helt perfekt när man både vill vara på stranden och äta en god middag. Lammrostbiffén och korvarna blev perfekta på grillen och tillbehören som vanligt så smarriga. 


Idag startade vi upp med finbesök! Sara kom förbi med sin söta flicka Ella - som ju charmar alla direkt! Vilket sockergryn!


Fina tjejer båda två! 


Hon busade också med Oskar och Lisa, spred ut lite pussel, sopade golvet och käkade ett ägg. Favoritmellanmålet... Haha!

Hackade lite lök och packade ihop mat och åkte sedan till Önnesmark för surströmming hos farfars! Vi hade tänkt bjuda hem alla men det blev faktiskt enklare för dem att vara hemma. En härlig eftermiddag!


Här har vi dukat och ser fram emot en surströmmingslunch!


Det ser ut som om jag och Krister tappat något i gräset...


Men det var bara burkarna som skulle öppnas...


Familjelunch där vi testade den delikatesser från Grand Kallax, Mannerströms och Oskars! Den handlagda Kallax-strömmingen vann! Såååååå gott!


Koncentrerade miner och mumsigt hummande...


Samma här! Svärfar hann knappt göra mackor utan åt ändå. Man blir ju så hungrig innan första mackan är klar!


Lisa gjorde den snyggaste! 

Men så har hon ju också en egen Oskar...
 
Fantastiskt kul att ha er hemma i helgen! Längtar redan till nästa gång älskade barn! Och i Göteborg har Emilia sprungit Midnattsloppet och avverkat milen på 55 minuter. Vilken bragd! Påminner mig om att jag inleder min fjärde träningsvecka och verkligen får ta tag i den då Anki är borta ett par veckor... Nu får man piska sig själv och det är inte det lättaste. Är ju van att ha lite slöa semesterdagar nu. 
 
Tjolahopp!
 
 
 
 
 
#1 - - Själensro:

Vad kul med en blogg som inte bara handlar om dagens sminktips. :D

Svar: Tack! Livet är ju så mycket mer än så! ;)
Monica Lindgren

#2 - - Robex Lundgren:

fint

Svar: Tack! :)
Monica Lindgren