Bara Myyyyyyys!

Ett härligt dygn med mycket mysigheter! I mitt förra inlägg skröt jag så där lagom om att jag numera vaknar så tidigt och därför bokat tid för fotvård 8.00. Nu säger jag bara: Gissa vem som vaknade 07.50 av makens röst där han frågar om inte jag ska iväg... Haha! Oförbätterlig...


Nåja, jag kom 2 minuter för sent, var stressad och nyvaken men hamnade i en sån harmoni. Susanne på Fothälsan tog verkligen hand om mina stackars fötter och jag går numera omkring på små moln! Fantastiskt! Jag köpte också ett par halvsulor som passar i alla skor. Kanoninvestering!

Hem för lite jobb och sedan iväg för att hämta kvällens nattgäst: Fina systerdottern My!


Här ska hon bara krama om lillebror innan vi åker. Underbara ungar och lik var sin förälder. Malin och Martin har verkligen var sin arvinge.
 

Max hade gärna åkt med han också. Eller åtminstone tagit hand om resväskan...


Hemma hos oss efter att ha handlat lite mat och en Hello Kitty-tidning. My ville gärna visa alla fina bilder och Ulf kontrade med reklambladet från Jula...


Tröttsamt och pinsamt... 


Efter middagen gjorde vi fruktsallad och hittade vår första tvilling-vindruva! Som ett hjärta! Eller en rumpa... Haha!


Färdigfixade framför TV:n där vi skulle mysa med "Frost". Här väntar vi bara på att Ulf ska bli klar i telefonen innan vi ska hugga in. Vilket tålamod...


Gullfia! Det var så roligt att få rå om dig lite! Sov som en stock och sedan firade vi lite med att dricka kaffe och äta yoghurt i sängen och kika i fågelboken. Härlig start på dagen!

I morse drog hon igång med pysslandet på en gång och vi klippte klippdockor och hade vädligt trevligt innan jag skjutsade hem henne till lunch. 

Jag hade ett lunchmöte med fina Saga och hann sedan också göra ett par ärenden, shoppa lite till pappa och mamma och åka på ett möte. En riktigt bra dag!
 

Nu ikväll åkte jag över till dem med nya skorna från Rieker. Tempursula och obefintlig snörning passar bra när man helst vill ta på skorna med skohorn. Kul att båda passade perfekt!


Jag hann också hämta mina nya coola glasögon från Theo! Roliga med matt och blank båge och obefintlig sådan över näsroten. Nu gäller det bara att vänja sig.
 
Nej, dags för lite TV. Imorrn är en ny bra dag och har vi tur dyker Oskar och Lisa upp! Lovely! :)
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Jag undrar vilken dag du ska spela i Piteå och hur köper man biljetter till del föreställningen? /Maria

Svar: Jag spelar på Krokodil torsdag 7 maj kl 19.00. Förköp [email protected] (Spelar även på Alfa i Öjebyn 15/5 men det är inte en offentlig föreställning)
Monica Lindgren